استارت آپ

چگونه ایده استارتاپ خود را به فروش برسانیم؟

یکی از حساس ترین مراحل راه اندازی یک استارت آپ موفق، فروش ایده استارتاپ است. استارتاپها ایده‌های نوینی هستند که در صورت تجاری سازی امکان دارد سالیان سال برای صاحبان خود سودآوری داشته باشند. با پیشرفت تکنولوژی و ورود اغلب کشورها به عرصه جدید اینترنت، افراد کارآفرین آموختند که می‌توانند با ایده‌های نوین به راحتی در عرصه مجازی کسب و کار کنند و اینگونه در شغل خود موفق باشند. استارتاپ‌ها چیزهای خلاقانه و جدیدی هستند که در جامعه فراگیر نشده‌اند و به افراد در انجام کارهای شخصی یا عمومی کمک می‌کنند. قبل از آگاهی نسبت به راهکارهای قوی و موثر  فروش ایده استارتاپ بایستی بدانید که هر ایده تازه‌ای نمی‌تواند یک استارتاپ باشد.

 

مقاله پییشنهادی : انواع کارآفرینی
انواع کارآفرینی

 

فروش ایده استارتاپ

استارتاپ ایده خلاقانه‌ای است که برای رسیدن به آخرین مرحله تجاری سازی بایستی از یک سری استانداردهایی عبور کند و یک سری اصول تجاری را راه‌اندازی کند تا بتواند به ایده‌ای موثر و پرفروش تبدیل شود. بسیاری از افراد دارای ایده‌های بسیار منحصر بفردی هستند که به دلیل عدم شناخت درباره روش‌های موثر فروش ایده استارتاپ در بازار امروزی با شکست روبرو می‌شوند و در نهایت از پیشرفت ایده‌های نوین و کارساز خود باز می‌مانند و تسلیم می‌شوند.

 

 

اقدامات قبل از فروش ایده استارتاپ:

قبل از فروش ایده استارتاپ خود بایستی به چند نکته کلیدی در مورد راه اندازی استارتاپ بر اساس ایده خود توجه کنید. همانطور که می‌دانید ایده‌های پرفروش در دنیای امروزی مسائلی هستند که کمبود افراد جامعه را برطرف کرده یا برای قشر خاصی دارای سودمندی بسیاری در انجام مسائل روزمره هستند. ایده‌های جدیدی که کاربرپسند نیستند در مراحل راه اندازی با شکست روبرو می‌شوند و اغلب نمی‌توانند در جذب سرمایه گذار موفق باشند. زیرا افراد به دنبال خرج پول خود بر روی استارتاپ‌هایی هستند که در کم‌ترین زمان ممکن بازدهی بالایی داشته باشند و بتوانند در بلندمدت سودآوری خود را تضمین کنند.

 

ویدیو پیشنهادی :آموزش کارآفرینی
آموزش کارآفرینی

 

فروش ایده استارتاپ‌

معرفی سرمایه گذار برای فروش ایده استارت آپ:

یکی از مهم‌ترین روش‌های فروش ایده استارتاپ معرفی سرمایه‌گذار است. البته بهتر است بدانید که جذب سرمایه‌گذار به همین آسانی صورت نمی‌گیرد. صاحبان ایده‌های نوین بایستی نسبت به سود و زیان طرح‌های خود کاملا آگاه باشند و نقاط ضعف و قوت استارتاپ خود را بشناسند تا بتوانند در جذب سرمایه‌گذار موفق باشند. اگر فردی نتواند به ایده خود باور داشته باشد و خود را جای سرمایه‌گذار طرحش قرار دهد مطمئنا در جذب سرمایه‌گذار موفق نخواهد بود. در ادامه چند مورد از جذب روش‌های موثر سرمایه‌گذار را معرفی خواهیم کرد تا بتوانید در بازار فروش ایده استارتاپ بهتر عمل کنید.

 

 

  • کمپانی‌های شتاب دهنده استارت آپ(Startup Accelerator):

چند سال اخیر در سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌های گوناگون پیشرو بوده‌‌اند. بر اساس موارد قراردادی این شرکت ‌ها فروش ایده استارتاپ در سایه قبول مالکیت قسمتی از ایده صورت می‌گیرد.

  • حوزه فعالیت استارت آپ گرایند(Startup Grind):

این برنامه جهانی دارای میلیون‌ها بیننده در کل جهان می‌باشد که افراد کارآفرین موفقی که توانسته‌اند ایده‌های استارتاپ خود را به سودآوری انبوه برسانند، در آن از تجربیات خود سخن می‌گویند و تجربیات خود را به رایگان در اختیار افراد مبتدی و سایر صاحبان استارتاپ قرار می‌دهند و اینگونه در فروش ایده استارتاپ بسیار موثر هستند.

 

 

  • معرفی عمده‌ترین روش‌های فروش استارت آپ:

برای فروش ایده استارتاپ روش‌های بسیار گوناگونی وجود دارد که افراد بر اساس حوزه زیر نظر خود بایستی بتوانند تشخیص دهند که چه سرمایه‌گذارهایی برای پیشرفت ایده‌شان موثر است. ممکن است سرمایه‌گذاران درخواست‌های مختلفی داشته باشند از قبیل در اختیار گرفتن مالکیت بخشی از ایده، در دست گرفتن بخش عمده سهام بازار فروش مورد نظر و سایر موارد؛ بایستی صاحبان ایده این سرمایه‌گذاری‌ها را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار دهند و موردی را انتخاب کنند که در آن یک رابطه بر‌نده‌-برنده برای هر دو طرف باشد.

 

 

  • متدلوژی لین استارتاپ(Lean Startup):

یکی از مشهورترین و کاربردی‌ترین متدلوژی‌های موجود در زمینه فروش ایده استارتاپ است که در آن تمامی ارزیابی‌های فروش ایده، مشتریان و بازار رقابتی انجام می‌شود و در نتیجه آموزش‌های لازم برای فروش استارتاپ به صاحبان ایده آموزش داده می‌شود متدلوژی lean startup است. یکی از مزیت‌های بکارگیری این ایده افزایش رشد و توسعه ایده و کاهش ریسک موجود برای شکست آن است.

 

ویدیو پییشنهادی :آموزش مذاکرات استارتاپ
آموزش مذاکرات استارتاپ

 

  • کمک بنیانگذاران استارت آپ(Co-Founder):

افراد یا زیر مجموعه‌هایی هستند که با کسب آموزش‌ها و تجربیات لازم در فروش ایده استارتاپ به صاحبان ایده کمک می‌کنند. مزیت همکاری با این افراد این است که آن‌ها به دنبال قبول مالکیت ایده نیستند و تنها در شناخت ایده به مشتریان کمک می‌کنند و با دریافت مبالغی تجربیات سودمندی در اختیار افراد کمک می‌کنند. چنین موسساتی تا مرحله آخر سودآوری ایده در کنار صاحبان ایده باقی مانده و همواره آنان را راهنمایی می‌کنند.

فروش ایده استارتاپ

ایده‌های استارتاپی:

ایده‌های استارتاپ به انواع گوناگونی تقسیم‌بندی می‌شوند و در نتیجه دارای روش‌های مختلف فروش ایده استارتاپ هستند. برخی از این استارتاپ‌ها مقیاس بسیار کوچکی دارند و در حیطه ایده‌های خانگی قرار می‌گیرند. صاحبان این ایده‌ها به فکر سودآوری و توسعه مقیاس فروش ایده استارتاپ نیستند و در نتیجه سهم بازارشان در مقایسه با استارتاپ‌های بزرگ بسیار کوچک است و معمولا اهداف تجاری بزرگی ندارند. گاهی اوقات اغلب این استارتاپ‌ها با گذشت زمان به فراموشی سپرده می‌شوند.

 

ویدیو پییشنهادی :آموزش دوره‌های کارآفرینی
آموزش دوره‌های کارآفرینی

 

استارتاپ‌های سبک زندگی که اغلب با فروش ایده استارتاپ مربوط به خدمات و محصولات در بازار شناخته می‌شوند. این ایده‌ها برای تسهیل سبک زندگی افراد جامعه شکل گرفته‌اند و ممکن است تنها در آن منطقه فروش داشته باشند و در سایر فرهنگ‌ها از شهرت بالایی برخوردار نباشند. برخی از استارتاپ‌ها با سرمایه‌گذاری خود صاحبان ایده وارد بازار می‌شود. این افراد از تمکن مالی بالایی برای سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌های خود برخوردار هستند و در توسعه ایده خود ممکن است در آینده با همکاری سرمایه‌گذاران خارجی محصولات خود را به کشورهای دیگر عرضه کنند.

 

 

 

 

 

 

 

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. سلام من حدود ۵ طرح اختراع ثبت شده دارم کسی خواست میفروشم یا سر مایه گذاری کنه شماره من ۰۹۰۱۵۲۵۵۱۳۴ هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا