مقالات دیجیتال مارکتینگ

الگوریتم‌ های توییتر

شبکه اجتماعی توییتر یکی از محبوب‌ترین شبکه‌ها در بین جوامع امروزی ایران و سایر کشور‌هاست. البته که این پلتفرم طرف‌داران خاص خودش را هم دارد اما باتوجه‌به افزایش روزافزون نفوذ افراد تأثیرگذار در این شبکه، آشنایی و استفاده از آن خالی از لطف نیست.

این شبکه اجتماعی که ترکیبی از وبلاگ‌نویسی، انتشار عکس و استوری، گفتگوی خصوصی و سایر امکانات جدید است، از سال ۲۰۰۶ شروع به کار کرد و با پیشرفت‌های روزبه‌روز توانست مخاطبان زیادی را به خود جذب کند. بر اساس آخرین آمار گوگل ۱۸۶ میلیون کاربر فعال هم‌اکنون در توییتر فعالیت می‌کنند. در این پست سعی داریم شما را با راز‌های بهتر دیده‌شدن در این شبکه و استفاده از الگوریتم‌‌ های توییتر آشنا کنیم.

الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی

اکثر شبکه‌های اجتماعی مثل توییتر در ابتدای فعالیت خود پست‌ها و توییت‌ها را بر اساس زمان پست شدن در تایم‌لاین به شما نشان می‌دادند. اما با گذشت زمان و افزایش تصاعدی تعداد کاربران و پست‌ها، مدیران شبکه‌های اجتماعی تصمیم به ایجاد ساختار و الگوریتم‌هایی برای منظم‌کردن نمایش این حجم عظیم از پست و تبلیغات گرفتند.

الگوریتم شبکه‌های اجتماعی به زبان ساده یعنی محاسبات خودکار، قواعد ریاضی و استراتژی‌هایی که تصمیم می‌گیرد کدام پست‌ها در تایم‌لاین شما بالاتر قرار گیرند یا اصلاً قرار نگیرند. این کار باعث حفظ نظم و ترتیب و کمک به دسته‌بندی نتایج جستجو‌ها و در نهایت بهبود تبلیغات و سود بیشتر مدیران این شبکه‌ها و دیجیتال مارکترها به‌صورت هم‌زمان می‌شود.

پس می‌توان گفت آشنایی با الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی برای کارآفرینان، اینفلوئنسر‌ها، بازاریابان و دیجیتال مارکتر‌ها اهمیت بسیاری دارد و اگر شما هم به دنبال افزایش بازدهی و درآمد خود یا صرفاً بیشتر دیده‌شدن هستید، تسلط به این امکان برای شما الزامی است.

 الگوریتم‌ های توییتر

همان‌طور که گفتیم توییتر نیز در ابتدا توییت‌ها را بر اساس جدول زمانی و برحسب زمان انتشار به کاربران نمایش می‌داد اما در چند سال اخیر مهم‌ترین ملاک برای نمایش بیشتر یک توییت، علاقه کاربران به محتواها قرار گرفته است. یعنی هرچه محتوا و توییتی بیشتر بر اساس علاقه و سلیقه کاربر باشد، در تایم‌لاین او بالاتر از سایر توییت‌ها قرار می‌گیرد. پس می‌توان گفت الگوریتم‌ های توییتر منحصراً راجع به شخصی‌سازی است.

تمامی الگوریتم‌ها با استفاده از تکنولوژی یادگیری ماشینی توییت‌ها را بر اساس سیگنال‌های رده‌بندی مثل تازگی توییت و ارتباط توییت با سلیقه و علایق شما منظم می‌کنند. پس با کمک این رده‌بندی و با ادغام آنچه که در گذشته لایک کرده‌اید و آنچه که افراد مشابه شما لایک کرده‌اند محاسبات انجام و توییت‌ها به شما نمایش داده می‌شوند.

الگوریتم‌ های توییتر

توییتر این امکان را به کاربران می‌دهد که از بین دو تایم‌لاین توییت‌های تازه یا توییت‌های برتر یکی را انتخاب کنند و براین‌اساس توییت‌ها به آن‌ها نمایش داده شود. مشخصاً تایم‌لاین توییت‌های تازه، محتوا را به‌محض انتشار نمایش می‌دهد ولی تایم‌لاین توییت‌های برتر ترتیب انتشار پست‌ها را بر هم ریخته و به ترتیب بهترین توییت نمایش می‌دهد.

بر اساس گفته‌های توییتر، توییت‌ها بر اساس یک سری فاکتور‌ها از جمله: تعامل بیشتر کاربر با نویسنده‌ی توییت‌ها، تعداد ریتوییت، لایک (فیو) و تأثیرگذاری توییت‌ها، تعداد فالوور‌های اکانت، فاصله جغرافیایی با دیگر کاربران، میزان درگیری کاربر با توییت‌های پیشین و اینگیجمنت توییت می‌توانند در تایم‌لاین توییت‌های برتر مخاطبان قرار گیرند.

 

مقاله پیشنهادی : اصطلاحات رایج در توییتر
اصطلاحات رایج در توییتر

 

استفاده از الگوریتم‌ های توییتر برای بهتر دیده‌شدن

حال که با الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی و مخصوصاً توییتر آشنا شدید بهتر است راه‌های شکست دادن این الگوریتم‌ها یا به‌نوعی استفاده از آن‌ها را هم بررسی کنیم. برای استفاده از این محاسبات ریاضی به نفع خودمان باید یک سری قواعد و اصول را رعایت کرده و آن‌ها را همیشه در نظر داشته باشیم.

اولین و ساده‌ترین عامل تأثیرگذار، زمان توییت کردن است. شما می‌توانید با استفاده از آنالیتیکس توییتر از بهترین زمان‌های توییت کردن بر اساس زمان فعال بودن فالوور‌هایتان مطلع شوید.

عامل مهم دیگر به‌روز بودن پروفایل شما و همچنین فعالیت مداوم و روزانه است. هنگامی‌که حساب کاربری شما فعال، به‌روز، دارای عکس و اطلاعات کافی از شما باشد، الگوریتم‌ های توییتر حسابتان را یک حساب فعال شناسایی می‌کنند. با توییت‌های مداوم و روزانه نیز احتمال دیده‌شدن محتوایتان و ایجاد اینگیجمنت را بالا می‌برید.

 

مقاله پیشنهادی : چگونه ریتوییت کنیم ؟
چگونه ریتوییت کنیم ؟

 

الگوریتم‌ های توییتر

استفاده از هشتگ‌ها، گیف‌ها، تصاویر و ویدئوها و نظرسنجی تأثیر بسیاری بر افزایش درگیری کاربران با توییت‌های شما دارد. دیده‌شدن بیشتر توییت‌های دارای تصاویر، موردی اثبات شده و بدیهی است پس نباید از آن غافل شد. البته باید توجه داشت که استفاده از هشتگ‌های زیاد و بی‌معنی می‌تواند برعکس عمل کند و باعث ازدست‌دادن مخاطب شود.

یکی دیگر از امکانات کاربردی و جذاب توییتر، رشته توییت است. شما می‌توانید توییت‌های طولانی و خلاقانه خود را در این قالب استفاده کنید که با ایجاد حس کنجکاوی و علاقه در مخاطب، او را با بقیه توییت‌های خود نیز همراه کنید.

فعال نگه‌داشتن مخاطبان و فالوو‌رهایی که با شما تعامل دارند از مهم‌ترین کار‌هایی است که برای استفاده بهینه از الگوریتم‌ های توییتر باید انجام دهید. فراموش نکنید که باید تمام سؤالات و بازخورد‌های مخاطبان را پاسخ بدهید و همچنین با ترفند‌های مختلف مثل لایک کردن، ریتوییت کردن و کامنت گذاشتن آن‌ها را ترغیب به تعامل بیشتر کنید.

در نهایت علاوه بر فعالیت مداوم، تعامل همیشگی با فالوورها و انجام نکات بالا اهمیت به نوع و کیفیت محتوا مهم‌ترین عامل رشد مخاطب‌های شما است.

 

مقاله پیشنهادی : جذب فالوور در توییتر
جذب فالوور در توییتر

 

کلام پایانی

امروزه پیشرفت در هر موردی نیاز به به‌روز بودن و همیشه آگاه بودن دارد. شبکه‌های اجتماعی در عصر جدید منبع بسیار خوبی برای درآمدزایی و پیشرفت شغلی و فردی است. همان‌طور که می‌بینیم اینفلوئنسر‌ها و دیجیتال مارکتر‌ها با سرعت زیادی رو به پیشرفت و موفقیت حرکت می‌کنند و رقابت با آن‌ها بدون داشتن اطلاعات کافی پیرامون الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن نیست.

نکته مهم این است که بدانید الگوریتم‌ های توییتر و سایر شبکه‌ها مدام در حال به‌روزرسانی و تغییرات هستند. شاید نکاتی که در این پست به شما ارائه کردیم ساده باشند اما توجه نکردن به آن‌ها و صرفاً اتکا به ایده و تولید محتوا باعث عقب افتادن شما در این رقابت نوین و به‌روز می‌شود. امیدواریم با مطالعه جدی این ترفند‌ها و استفاده از آن‌ها بتوانید به اهداف خود برسید.

 

ویدئو پیشنهادی :  دیجیتال مارکتینگ
 دیجیتال مارکتینگ

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا