آموزش های اپلایمهندسی پزشکی

رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت

مهاجرت با رشته مهندسی پزشکی

رشته مهندسی پزشکی یکی از رشته‌های شاخه مهندسی است که ظرفیت خوبی برای مهاجرت دارد، رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت موقعیت خوبی را هم به لحاظ کاری و هم از نظر تحصیلی برای دانشجویان قرار می‌دهد.

برخلاف اینکه این رشته در ایران چندان برد کاری ندارد، اما در کشورهای خارجی که سرمایه‌گذاری گسترده‌ای برای آن انجام داده‌اند موقعیت‌های خوبی وجود دارد.

یکی از دلایلی که رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت انتخاب می‌شود، وجود بسترهای تحقیقاتی و ساخت تجهیزات پزشکی در خارج از کشور است؛ شاید با خود فکر کنید که این تجهیزات نیز در ایران تولید می‌شوند اما باید گفت که قطعات اصلی آن‌ها از کشورهایی که مشابه این تجهیزات را تولید می‌کنند وارد می‌شود.

از طرفی زمانی که با خرابی هر یک از این تجهیزات روبه‌رو شوید برای برطرف کردن آن از نمایندگان خارجی شرکت‌های سازنده برای رفع مشکل استفاده می‌شود.

پیشرفت تکنولوژی در رشته مهندسی پزشکی در خارج از کشور بسیار بیشتر از داخل از کشور است و بعضا دیده می‌شود افرادی که فارغ‌التحصیل این رشته هستند پس از مدتی از انتخاب خود ناراضی هستند، به همین دلیل اغلب رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت به کشورهایی که پایه برای آن هستند انتخاب می‌شوند.

 

مقاله پییشنهادی :معرفی بهترین رشته‌ها برای اپلای

 

ادامه تحصیل مهندسی پزشکی در خارج

رشته مهندسی پزشکی در خارج از کشور دارای امکانات آموزشی و پژوهشی بسیاری است که به سبب رشد علمی گسترده، پیشرفت قابل ملاحظه‌ای را نسبت به ایران در این رشته داشته‌اند؛ بنابراین اکثر دانشگاه‌های اروپایی و آمریکایی را می‌توان برای مهاجرت از این رشته معتبر دانست.

رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت از بین تمامی دانشگاه‌های معتبر دنیا، دانشگاه‌های استنفورد، موسسه تکنولوژی ماساچوست، موسسه فدرال سوئیس زوریخ، دانشگاه کمبریج، دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه آکسفورد را برای مهاجرت تحصیلی پیشنهاد می‌دهد.

برای آن‌که هرکدام از دانشگاه‎‌ها را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنید لازم مراحل مختلف و شرایط مختلف را پشت‌سر بگذارید، اینکه از کدام مقطع قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور را دارید به تبع باید شرایط خاص آن دانشگاه را نیز بپذیرید.

در ایران برای ورود به هر مقطع از رشته‌ی دانشگاهی لازم است تا از امتحان ورودی آن دانشگاه‌ها عبور کنید؛ علاوه بر این دانشجو برای ورود به مقطع دکتری باید ضمن قبولی در مصاحبه علمی، تسلط کافی  بر زبان انگلیسی هم داشته باشد.

درصورتی که قبولی در دانشگاه‌های اروپایی و آمریکایی ورودی نداشته و تنها با داشتن رزومه قوی، انجام مصاحبه‌های علمی می‌توان در دانشگاه مورد نظر پذیرش گرفت.

توجه داشته باشید که شرط اصلی برای پذیرش در دانشگاه‌های خارج از کشور داشتن مدرک زبان آیلتس و تافل است.

ویدئو پییشنهادی :نقشه راه اپلای-آموزش فوت و فن های اپلای

 

گرایش کارشناسی راشد برای مهاجرت

رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت

اغلب افرادی که رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت را در نظر می‌گیرند، قصد این را دارند تا گرایش بالینی از رشته مهندسی پزشکی را که یکی از گرایش‎‌های مهم این رشته است را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.

مهندسان این رشته ضمن آموزش نرم‌افزارهای مربوط به دستگاه‌های پزشکی قادر هستند دستگاه‌های پزشکی را را‌ه‌‍‌اندازی و تنظیم کنند.

باید به این نکته توجه کنید که داشتن مدرک زبان شما باید مطابق با شرایط کشوری باشد که می‌خواهید به ان مهاجرت کنید، بنابراین اگر حتی کره‌جنوبی یا روسیه را برای ادامه تحصیل انتخاب می‎‌کنید، باید به زبان‌های آن کشورها مسلط باشید و مدرک زبان مربوطه را هم ارائه دهید.

رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت در کنار تمام مزیت‌هایی که دارد چالش‌ها و سختی‌هایی نیز به همراه دارد که نباید شما در این مسیر دلسرد کند چراکه وجود کیفیت آموزش، اجازه کار برای دانشجو، معافیت مالیاتی، امنیت اجتماعی و شغلی و تقویت زبان مزیت‌هایی هستند که پای شما را محکم‌تر خواهد کرد.

مهاجرت کاری مهندسی پزشکی

مهاجرت کاری مهندسی پزشکی
مهاجرت کاری مهندسی پزشکی

در کنار مهاجرت تحصیلی مهندسی پزشکی افراد زیادی هستند که با داشتن مهارت‌های خوب اما امکان شغلی برای آن‌ها در ایران وجود ندارد به همین دلیل به‌دنبال مهاجرت از طریق مهارت‌های فردی خود هستند؛ اما این‌که چه نوع مهارت‌هایی در مهاجرت کاری مؤثر خواهد بود در ادامه خواهیم گفت.

از جمله‌ مهم‌‌ترین مهارت‌های تأثیرکذار رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت داشتن:

  • نبوغ در طراحی مهندسی
  • توانایی تجزیه و تحلیل داده‌ها
  • توانایی در تعمیر و تجهیز کردن تجهیزات پزشکی
  • انجام تحقیقات پزشکی و بالینی گسترده و همگام با تکنولوژی روز
  • داشتن مهارت قابل توجه در مدیریت پروژه‌

در بین می‌توان برای مهاجرت کاری رشته مهندسی پزشکی کشورهای آمریکا، سوئیس، ژاپن، استرالیا و آلمان را در اولویت قرار داد. بسته به این‌که شما چه میزان در حوزه مهندسی پزشکی فعالیت داشته و سابقه‌ی شغلی شما چند سال است، موقعیت‌های مختلفی با سطح درآمدهای متفاوت برای شما مهیا خواهد یود.

 

ویدئو پییشنهادی :بهترین دانشگاه دنیا در رشته مهندسی مکانیک

 

فاند مهندسی پزشکی

علاوه بر سایر رشته‌ها، رشته مهندسی پزشکی برای مهاجرت نیازمند شرایط مالی خوبی است که اگر از آن برخوردار نباشید و برای ادامه تحصیل در خارج از کشور مصمم باشید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بورسیه‌های تحصیلی است.

همانطور که مطلع هستید بورسیه‌ها به‌منظور حمایت مالی از دانشجویان مستعددی که شرایط مالی خوبی ندارند ایجاد شده است.

استفاده از بورسیه‌های تحصیلی در کشورهای مختلف دارای قوانین خاص مربوط به ان کشور است؛ به همین دلیل با یک جستجوی ساده می‌توانید از جزئیات شرایط هر کشور برای پذیرش دانشجو اطلاعات کسب کنید.

با توجه به اینکه رشته مهندسی پزشکی به نسبت دیگ رشته‌های مهندسی همگامی بیشتری با تکنولوژی دارد لذا فرآیندهای تحقیقاتی و پژوهشی زیادی را هم شامل می‌شود که به‌دلیل فعالیت در ساخت تجهیزات و دستگاه‌های پزشکی از هزینه‌های بالایی هم برخوردار است.

بنابراین اگر شرایط معدل و تحصیلی شما به نحوی است که قادر هستید با اساتید دانشگاه‌های برتر این رشته ارتباط داشته باشید بهتر است تا از فاند برای ادامه تحصیل خود استفاده کنید.

فاند تحصیلی به‌ویژه در رشته مهندسی پزشکی باعث می‌شود تا پس‌انداز بیشتری را برای آینده خود داشته باشید.

کلام پایانی

رشته مهندسی پزشکی با توجه به اینکه ترکیبی از رشته‌ی مهندسی و زیست پزشکی است، اعتبار زیادی را در بین دانشجویان دارد؛ از طرفی چون شرایط برای ادامه تحصیل و کار در این رشته بسیار بهتر و مؤثرتر از ایران است، لذا دانشجویان ترجیح می‌دهند در دانشگاه‌های برتر خارج از کشور که پیش‌تر نام برده شد، تحصیل کنند.

با توجه به جایگاه مهندسی پزشکی در حال حاضر در ایران و محدود بودن فرصت‌های کاری این رشته در ایران، توصیه ما به شما این است که اگر به‌دنبال پیشرفت در این رشته هستید، یکی از دانشگاه‌های برتر مهندسی پزشکی دنیا را برای ادامه تحصیل انتخاب کنید.همچنین در مقاله ای دیگر در خصوص بهترین دانشگاه های مهندسی پزشکی در ایران بصورت جداگانه پرداخته ایم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا