برنامه نویسی و IT

نرم افزارهای نوشته شده با پایتون

نرم افزار پایتون

پایتون یک زبان برنامه‌نویسی عمومی است. این بدان معناست که برخلاف HTML ،CSS و JavaScript، از این زبان می‌توان به غیر از توسعه وب برای انواع دیگر برنامه ‌نویسی و توسعه نرم‌افزار هم استفاده کرد. در ادامه در مورد نرم افزار پایتون با شما بیشتر صحبت خواهیم کرد. از دیگر کاربردهای پایتون می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

ویدیو پییشنهادی : پایتون
آموزش پایتون

 

توسعه وب‌سایت و اپلیکیشن تلفن همراه سمت سرور (بک اند)

  • توسعه نرم‌افزار و اپلیکیشن دسکتاپ
  • پردازش کلان داده‌ها و انجام محاسبات ریاضی
  • نوشتن اسکریپت‌های سیستم (ایجاد دستورالعمل‌هایی که به سیستم رایانه‌ای می‌گویند «کاری» انجام دهد)

پرکاربرد بودن، استفاده رایگان و اپن‌سورس بودن این زبان باعث شده که بسیاری از کمپانی‌های بزرگ جهان از این زبان برای توسعه سایت خود استفاده کنند. محیط پایتون کاملاً پویاست. به همین دلیل می‌توان گفت پایتون محبوب‌ترین زبان برنامه‌نویسی برای انجام پروژه‌های بزرگ و کوچک در بین توسعه‌دهندگان محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید بدانید نرم‌افزارهای نوشته شده به زبان پایتون کدامند و چه سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی با پایتون نوشته شده‌اند، با مکتب‌خونه همراه باشید.

نرم افزارهای نوشته شده با پایتون

یوتیوب

یوتیوب با بیش از چهار میلیون بازدید در روز و بارگذاری بیش از ۶۰ ساعت فیلم در هر دقیقه، یکی از پربازدیدترین سایت‌ها در جهان است. نرم افزار پایتون در سراسر این سایت به منظور اهداف مختلف استفاده شده است. سرعت بالای این زبان امکان توسعه ویژگي‌های قابل نگه‌داری را در زمان ضبط فراهم می‌کند. بنابراین هر زمانی که شما به تماشای یک ویدئو در یوتیوب مشغول می‌شوید، درواقع یک کد پایتون را اجرا می‌کنید.

 

مقاله پییشنهادی : یادگیری ماشین لرنینگ با پایتون
آموزش یادگیری ماشین لرنینگ با پایتون

گوگل

بدون شک گوگل را قوی‌ترین موتور جستجوی جهان می‌دانیم. گوگل در تمام قسمت‌های اصلی و پایه‌ای سیستم خود و همچنین در توسعه بسیاری از برنامه‌هایش از نرم‌افزار پایتون استفاده کرده است. پایتون به عنوان یک زبان رسمی در گوگل شناخته می‌شود که از همان آغاز کار، همراه آن‌ها بوده است.

انعطاف‌پذیری، توسعه سریع، مقیاس‌پذیری و عملکرد عالی پایتون از جمله دلایلی است که این زبان در ابزارهای مدیریت سیستم و بسیاری از اپلیکیشن‌های موتور اجرای برنامه گوگل (Google App Engines) استفاده می‌شود. رابطه قوی گوگل و پایتون باعث شده است که این موتور جستجو اسپانسر کنفرانس‌های مختلف پایتون شود.

اینستاگرام

اینستاگرام در سال ۲۰۱۰ راه‌اندازی شد و با بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر به یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی برای به اشتراک‌گذاری عکس و فیلم تبدیل شده است. از زبان‌های زیادی برای توسعه این برنامه استفاده می‌شود، اما سرورهای اپلیکیشن آن با استفاده از تکرارهای پایتون با جنگو (Django) به عنوان چارچوب وب ساخته می‌شوند.

نرم افزارهای نوشته شده با پایتون

Reddit

Reddit یک سایت خبری و شبکه اجتماعی با محتویات سرگرم‌کننده است. این سایت یکی از بزرگترین انجمن‌های رایگان و باز در وب است که کاربران آن، افرادی مانند من و شما، می‌توانیم در آن محتوا ارائه دهیم.

 

مقاله پییشنهادی : برنامه نویسی هوش مصنوعی با پایتون
برنامه نویسی هوش مصنوعی با پایتون را بهتر بشناسید

 

ردیت در اصل با Common Lisp نوشته شده است، اما برای دستیابی به انعطاف‌پذیری توسعه و دسترسی به انبوه کتاب‌خانه‌های کد پایتون، در سال ۲۰۰۵ دوباره با پایتون بازنویسی شد.

Spotify

اگر به موزیک علاقه‌مندید، حتماً تاکنون نام Spotify به گوشتان خورده است. Spotify یک سرویس محبوب پخش موسیقی به صورت آنلاین و یکی از طرفداران پر و پا قرص پایتون است. این برنامه از پایتون در سرویس‌های بک اند و تحلیل داده خود استفاده می‌کند.

نرم افزارهای نوشته شده با پایتون

از ماژول پایتون به نام Luigi برای قدرت بخشیدن به ویژگی‌های Discover و رادیو و همچنین توصیه‌هایی برای دنبال‌کنندگان اسپاتیفای استفاده می‌شود. یکی از مهم‌ترین نیازهای اسپاتیفای سرعت است و پایتون این مهم را برایش فراهم می‌کند. این سرویس هم مانند گوگل در کنفرانس‌های پایتون فعال است و آن را تحت حمایت مالی خود قرار می‌دهد.

دراپ باکس

دراپ باکس یک سرویس قدرتمند برای ذخیره سازی ابری اطلاعات است. این سرویس خدماتی مانند مدیریت داده‌ها، اشتراک‌گذاری فایل و نرم‌افزار کاربری هم ارائه می‌دهد. از همان ابتدا هم سرور دراپ باکس (قابل اجرا روی ابر) و هم نرم‌افزار دسکتاپ کاربر، با پایتون نوشته شده بود. درو هوستون، هم‌بنیان‌گذار دراپ باکس، به دلیل علاقه خود به پایتون، این زبان را انتخاب کرده بود. او سادگی، انعطاف‌پذیری و ظرافت elegance پایتون را علت محبوبیت این زبان می‌داند.

 

مقاله پییشنهادی : کتابخانه پایتون
کتابخانه پایتون

Quora

هر سؤالی دارید می‌توانید در Quora بپرسید. این سایت فهرستی از پرسش‌ها و پاسخ‌ها را از گروه‌ها و شبکه‌های مختلف استخراج، جمع‌‌آوری و دسته‌بندی می‌کند. زمانی که سؤالی در این سایت مطرح می‌کنید، Quora نزدیک‌ترین و شبیه‌ترین پرسش و پاسخ‌ها را برایتان لیست می‌کند.

سازندگان Quora که قبلاً در فیس‌بوک کار می‌کردند، از پایتون برای توسعه این سایت استفاده کرده‌اند. چرا که این کار با پایتون بسیار سریع و راحت است. بخشی از LiveNode، یکی از سیستم‌های داخلی سایت، که نمایش محتوا را در صفحات وب مدیریت می‌کند، با زبان پایتون نوشته شده است.

نرم افزارهای نوشته شده با پایتون

BitTorrent

BitTorrent از قدیمی‌ترین ابزارهای به اشتراک‌گذاری اطلاعات (مانند متن، صوت، فیلم و غیره) است که در سال‌های اخیر، شاهد پیشرفت‌های بزرگ آن بوده‌ایم. بیت‌تورنت با کمک پایتون توانست به بزرگترین پایگاه داده دانشی، رسانه و محتوا تبدیل شود. در واقع اگر پایتون نبود، نمی‌توانستید به هیچ‌کدام از سخنرانی‌ها یا سایر موارد قانونی که از بیت‌تورنت دانلود می‌کنید، دسترسی داشته باشید.

نقشه های یاهو

یاهو هم مانند گوگل برای تنوع منابع مختلف از پایتون استفاده می‌کند. نقشه‌های یاهو را می‌توان باارزش‌ترین ابزار آن دانست. API و برنامه‌نویسی پشت آن که با پایتون انجام شده است، به کاربران امکان می‌دهد تا مکان‌ها را بیابند، مسیریابی کنند و حتی نظرات بازدیدکنندگان را در مورد مکان‌های محلی بخوانند.

 

صفحه پییشنهادی: شروع آموزش برنامه نویسی
آموزش برنامه نویسی

Hipmunk

اگر عاشق سفر هستید، احتمالاً با هیپ مانک آشنایی دارید. این سایت به شما امکان می‌دهد با ثبت برنامه سفر خود از طریق هیپ‌مانک در پول خود صرفه‌جویی کنید. درواقع این پایتون است که همه‌چیز را سازماندهی می‌کند و مرتب نگه می‌دارد.

پایتون همچنین به مرتب‌سازی بهترین تخفیف‌ها و نرخ‌ها کمک می‌کند. بنابراین شما می‌توانید بهترین پکیج‌های موجود را دریافت کنید.

کلام آخر

پایتون یک زبان برنامه‌نویسی قدرتمند است که توسعه بسیاری از سایت‌ها و برنامه‌های معروف به وسیله آن انجام می‌شود. پویایی،‌ متن‌باز بودن و سرعت نرم افزار پایتون باعث شده که کمپانی‌های بزرگ دنیا به آن اعتماد کنند. در این مقاله ده نرم‌افزاری که با زبان پایتون نوشته شده است، را بررسی کردیم. شما چه برنامه‌ها و سایت‌های معروف دیگری را می‌شناسید؟ برایمان در قسمت نظرات بنویسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا