مهندسینرم افزارهای مهندسی

آموزش طراحی قالب فلزی در کتیا

یکی از نام‌های مرتبط به طراحی صنعتی که این روز‌ها زیاد نامش را می‌شنویم، نرم‌افزار کتیا است. این پلتفرم در سال‌های اخیر هر روز بیشتر جایگاه‌های برتر طراحی صنعتی را تصاحب می‌کند. اما کم‌تر کسی با این نرم‌افزار آشنایی کافی دارد؛ بنابراین به نظر می‌رسد استفاده گسترده از آن کمی زمان‌بر خواهد بود.

کتیا برای طراحی هر نوع قطعه و لوازم صنعتی محیط متفاوتی دارد. به‌عنوان‌مثال می‌توانیم به محیط‌های طراحی چرخ دنده، ورق‌کاری و قالب تزریق پلاستیکی و فلزی اشاره کرد. موضوع بحث امروز مجله مکتب خونه طراحی قالب فلزی در کتیا است؛ چرا که آموزش قالب‌ سازی دایکاست «ریخته‌گری» به کمک کتیا از موضوعات داغ مباحث آموزشی این نرم‌افزار محسوب می‌شود.

محیط طراحی قالب در کتیا تفاوتی از نظر متریال ندارد؛ بنابراین اگر طراحی قالب پلاستیکی در این نرم‌افزار را یاد بگیرید، عملا طراحی قالب فلزی را هم می‌دانید. اما قبل از هر کاری پیشنهاد می‌کنیم ابتدا دوره مقدماتی کتیا را تهیه نمایید. به‌هرحال اگر به طراحی قالب پرس با کتیا علاقه دارید ادامه مطلب را از دست ندهید.

آموزش طراحی قالب فلزی با کتیا

اشاره کردیم کتیا برای طراحی هر نوع قطعه و ابزاری، محیط متفاوتی ارائه می‌دهد. جالب است بدانید برای طراحی قالب فلزی در کتیا دو محیط معرفی شده است که هر محیط برای طراحی قالب‌های متفاوت‌تری مناسب خواهد بود. اولین محیط Core & Cavity Design نام دارد.

آموزش کتیای مقدماتی به زبان ساده

 

این محیط برای آموزش طراحی قالب سنبه و ماتریس مناسب خواهد بود. مزیت محیط Core & Cavity Design دارا بودن قابلیت هوشمند برای محاسبات پیچیده است.

آموزش طراحی قالب فلزی با کتیا

محیط دیگری که برای آموزش طراحی قالب فلزی کاربرد بیشتر خواهد داشت Mold Tooling Design است. در این محیط نمونه‌های آماده‌ استانداردی برای برخی قطعات وجود دارند که کار ما را تسریع می‌بخشند.

محیط‌هایی که معرفی کردیم ابزار‌ها و دستورات زیادی دارند که آموزش آن‌ها به صورت متنی کار آسانی نیست؛ زیرا محیط گرافیکی کتیا به قدری گسترده است که هر کلیک یک عملیات محسوب می‌شود. در نتیجه نوشتن توضیح برای آن‌ها خیلی منطقی به نظر نمی‌رسد. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم برای یادگیری طراحی قالب فلزی در کتیا به آکادمی مجازی مکتب خونه مراجعه کنید.

پیشنهاد مطالعه: طراحی در کتیا + آموزش یک نمونه عملی

چه قالب‌های فلزی را می‌توانیم با کتیا طراحی کنیم؟

محیط طراحی قالب در کتیا هیچ محدودیتی ندارد؛ بنابراین با اطمینان می‌گوییم پس از آموزش طراحی قالب فلزی در کتیا، بدون هیچ کم و کاستی، به راحتی و در سریع‌ترین زمان ممکن می‌توانید برای هر نوع قطعه و ابزاری قالب فلزی طراحی و تولید کنید.

از متریال و یراق کابینت‌ سازی گرفته تا قطعات مختلف خودرو با این نرم‌افزار قابل طراحی هستند. حتی برای طراحی قالب برای استفاده در صنایع دریایی و هوایی نیز از این نرم‌افزار استفاده می‌شود. جالب است بدانید شرکت‌های نیسان، آئودی، زیمنس و حتی بوئینگ برای محصولات خود با این نرم‌افزار قالب تولید می‌کنند. در واقع نمونه‌های آماده‌ای که در کتابخانه این نرم‌افزار خواهید دید توسط این کمپانی‌ها ساخته شده‌اند. به همین دلیل از استاندارد بودن آن‌ها اطمینان کامل داریم.

چه قالب‌های فلزی را می‌توانیم با کتیا طراحی کنیم؟

مزایای طراحی قالب فلزی در کتیا

در این بخش از آموزش طراحی قالب فلزی در کتیا قصد داریم شما را با مزایای این نرم‌افزار آشنا کنیم. این موارد دلیل استقبال بالای طراحان از این پلتفرم قدرتمند را نشان می‌دهند. شاید از این طریق بیشتر مطمئن شوید که می‌خواهید کار با کتیا را در زمینه تولید قالب فلزی یاد بگیرید. عمده ویژگی‌های کتیا در طراحی قالب عبارت‌اند از:

  • سرعت بالا در طراحی به دلیل دارا بودن کتابخانه غنی
  • سرعت محاسبان و پردازش بالا نسبت به رقیبان
  • کیفیت بالای طرح‌ها به دلیل قدرت محاسبات بالای هسته اصلی این نرم‌افزار
  • کمک به طراح در کاهش و رفع ایرادات و خطاها به دلیل هوشمند بودن هسته
  • امکان اعمال وابستگی برای بخش‌های مرتبط طرح به هم
  • ایجاد ساختار درختی بر اساس وابستگی‌های ایجاد شده برای بخش‌های مختلف
  • قابلیت طراحی پارامتریک
  • قابلیت فرمول نویسی برای تسریع و بهبود محاسبات
  • محیط گرافیکی قوی و منحصر به فرد
  • دارای محیط شبیه‌سازی سه بعدی
  • مورد تأیید شرکت‌های بزرگ کشتی‌سازی، هواپیما سازی و ماشین‌سازی جهان

کتیا چه ویژگی‌های دیگری دارد

در ادامه آموزش طراحی قالب فلزی در کتیا قصد داریم شما را با دیگر قابلیت‌های کتیا آشنا کنیم. هدف این است که در صورتی که می‌خواهید این نرم‌افزار را به صورت تخصصی یاد بگیرید، نقشه راهی روشن‌تر داشته باشید.

آموزش ماشین‌کاری در کتیا

ماشینکاری در کتیا به نوعی پیش نیاز طراحی قالب فلزی در کتیا محسوب می‌شود. این مبحث به عملیات طراحی بلوک خام و تراشکاری اشاره دارد. در واقع به کمک محیط ماشین‌کاری فرایندی را که یک سیستم را به شکل ماشینی در می‌آورد را طراحی، پیاده‌سازی، شبیه‌سازی و در نهایت کد‌های مربوط به آن را استخراج می‌کنیم.

آموزش ماشین کاری در کتیا به صورت جامع

 

این کد‌ها همان اعداد و ارقام مربوط به اندازه‌ها و نسبت‌های قطعات هستند. پس از استخراج این اطلاعات، قالب سازی فلزی طبق آن‌ها انجام خواهد شد. حال این که چه تعداد قالب در چه ابعاد و با چه نسبت‌هایی می‌خواهیم، بستگی به اطلاعات به دست آمده از ماشین‌کاری دارد.

آموزش ماشین‌کاری در کتیا

آموزش مهندسی معکوس در کتیا

آموزش مهندسی معکوس یا به زبان فنی‌تر آموزش کامل ابر نقاط در کتیا همان‌طور که از نامش پیداست به استفاده از طرح‌های از قبل ساخته شده با ترفند مهندسی معکوس اشاره دارد. ابر نقاط و مش یک فایل است اطلاعات محاسباتی یک قطعه را در اختیار ما قرار می‌دهد. روش‌های مختلفی برای مهندسی معکوس وجود دارند، اما این روش بسیار حرفه‌ای و سریع است.

آموزش مهندسی معکوس با فایل ابر نقاط و مش در کتیا

 

البته منظور از مهندسی معکوس در کتیا چیزی فراتر از این چیزها هست. شما می‌توانید تصویری سه بعدی از هر چیزی که دوست دارید وارد کتیا کرده و آن را مهندسی معکوس کنید.

آموزش مهندسی معکوس در کتیا

کلام آخر

نرم‌افزار کتیا یک پلتفرم قدرتمند در زمینه طراحی و تولید قطعات صنعتی است. این نرم‌افزار محیط‌های طراحی مختلفی دارد. هر محیط در صنعتی متفاوت مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از صنایع مهم که در ایران نیز رونق زیادی گرفته است، طراحی قالب است.

طراحی و تولید قالب می‌توان برای متریال‌های مختلفی صورت گیرد. عمده قالب‌ها پلاستیکی و فلزی هستند. در این مطلب آموزشی مختصر و خلاصه برای طراحی قالب فلزی ارائه دادیم. امیدواریم نوشته آموزنده و پرباری برای شما بوده باشد. در صورتی که سؤالات بیشتری در این مورد دارید، پیشنهاد می‌کنیم از طریق بخش نظرات آن‌ها را مطرح کنید، تا در اسرع وقت بهترین راهنمایی را در اختیارتان بگذاریم.

پیشنهاد مطالعه: قابلیت‌ها، مزایا و کاربردهای آموزش کتیا دو بعدی

آموزش کتیا با مکتب خونه

به جرئت می‌توانیم بگوییم مکتب خونه یکی از نام‌های محبوب و آشنا برای افرادی است که از آموزش‌های مجازی استفاده می‌کنند. این مجموعه تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند رضایت کاربران خود را در سطح بالایی نگه دارد. تقریباً از هر حوزه صنعتی و علمی که می‌شناسید، دوره‌های حرفه‌ای و پیشرفته در مکتب خونه موجود است. به دلیل استقبال و تقاضای زیادی که در سال‌های اخیر از کتیا دیدیدم، بهترین و کامل‌ترین آموزش‌های را در تمام حوزه‌های کاری این نرم‌افزار تولید و منتشر کردیم.

آموزش طراحی ورق در نرم‌افزار کتیا – Sheet Metal

 

برای این که بدانید چه دوره‌هایی در این زمینه داریم، می‌توانید به آکادمی مجازی ما مراجعه کنید. لازم به ذکر است برای این که بهترین بازدهی را از آموز‌ش‌ها داشته باشید، در صورت شرکت در دوره‌های آموزش کتیا مکتب خونه خدمات زیر را دریافت خواهید کرد.

  • گواهی‌نامه مهارت مکتب خونه
  • آزمون و خدمات تصحیح خودکار
  • خدمات منتورینگ و پشتیبانی
  • تمرینات، تصحیح و رفع ایراد
  • تالار گفتگو
  • تسهیل استخدام با تأیید رزومه شما در جاب ویژن

کامل بهرامی

کامل بهرامی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار از دانشگاه ارومیه است. به حوزه کامپیوتر، برنامه‌نویسی و فناوری اطلاعات علاقه‌مند‌ است و هم اکنون به عنوان عضو تیم سئو و مدیر تیم نویسنده‌های مکتب خونه در این مجموعه فعالیت می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا