آموزش دنیای ساختمان‌ داده با پایتون

دوره "Python Data Structures" به معرفی ساختارهای داده اصلی زبان برنامه‌نویسی پایتون می‌پردازد و به شما این امکان را می‌دهد که از مفاهیم پایه برنامه‌نویسی فرآیندی فراتر رفته و از ساختارهای داده قدرتمند پایتون برای ...

به‌روزرسانی: ۱۴۰۳/۰۹/۲۱

محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

اصول ساختارهای داده و کاربردهای آن‌ها

نوشتن برنامه‌هایی برای خواندن و نوشتن داده‌ها از فایل‌ها

ذخیره‌سازی داده‌ها به‌صورت جفت کلید/مقدار با استفاده از دیکشنری‌های پایتون

انجام وظایف چندمرحله‌ای مانند مرتب‌سازی یا اجرای حلقه‌ها با استفاده از تاپل‌ها

محتوای دوره

7 فصل 38 جلسه 5 ساعت ویدیو
رشته‌ها (Strings)
نصب و استفاده از پایتون
فایل‌ها
لیست‌ها
دیکشنری‌ها
تاپل‌ها
فارغ‌التحصیلی

پیش‌نیاز‌ها

این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به ساده‌ترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند به‌سادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیش‌نیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات می‌توانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.

درباره دوره

دوره "Python Data Structures" به معرفی ساختارهای داده اصلی زبان برنامه‌نویسی پایتون می‌پردازد و به شما این امکان را می‌دهد که از مفاهیم پایه برنامه‌نویسی فرآیندی فراتر رفته و از ساختارهای داده قدرتمند پایتون برای انجام تحلیل‌های پیچیده‌تر داده‌ها استفاده کنید. در این دوره، به بررسی و کاربرد لیست‌ها، دیکشنری‌ها، و تاپل‌ها پرداخته می‌شود که از ابزارهای اصلی پایتون هستند و به‌طور گسترده در برنامه‌نویسی و تحلیل داده‌ها استفاده می‌شوند. دانشجویان یاد می‌گیرند چگونه این ساختارهای داده را در سناریوهای مختلف به کار ببرند و تحلیل‌های پیچیده‌تری را انجام دهند. دوره شامل فصل‌های ۶ تا ۱۰ کتاب "Python for Everybody" است و بر نسخه پایتون ۳ تمرکز دارد. از طریق جلسات متنوع، تمرین‌های حل‌شده و نمایش‌های عملی، دانشجویان با نحوه استفاده از رشته‌ها، فایل‌ها، لیست‌ها، دیکشنری‌ها و تاپل‌ها آشنا می‌شوند و مهارت‌های خود را در پردازش و تجزیه و تحلیل داده‌ها تقویت می‌کنند. علاوه بر این، از طریق بخش‌های ویژه و سرگرمی‌ها، به دانشجویان فرصت داده می‌شود تا از تجربیات و مصاحبه‌های با متخصصان برجسته بهره‌مند شوند. پس از اتمام این دوره، دانشجویان قادر خواهند بود به تحلیل داده‌های پیچیده‌تری پرداخته و مهارت‌های خود را در پروژه‌های واقعی و پیشرفته‌تر برنامه‌نویسی توسعه دهند.

اطلاعات بیشتر

درباره استاد

Charles Russell Severance
Charles Russell Severance
8 دوره
75 دانشجو

Charles Russell Severance (که به نام دکتر چاک نیز شناخته می‌شود) استاد بالینی در دانشکده اطلاعات دانشگاه میشیگان است، جایی که دوره‌های مختلفی با محوریت فناوری از جمله برنامه‌نویسی، طراحی پایگاه داده و توسعه وب تدریس می‌کند. چاک چندین کتاب نوشته است، از جمله استفاده از Google App Engine و پایتون برای همه. زمینه تحقیقاتی او در حوزه ساخت سیستم‌های مدیریت یادگیری مانند Sakai، Moodle، Blackboard، ANGEL و دیگر سیستم‌ها است. او معمار ارشد پروژه Sakai بود، یک سیستم مدیریت یادگیری که در حدود 300 مدرسه در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته و کتابی به نام Sakai: Free as in Freedom نوشته است که تجربیات او به عنوان یکی از رهبران این پروژه را توصیف می‌کند.

در اواسط دهه 1990، او مجری برنامه Internet بود، یک تاک شو تلویزیونی ملی درباره اینترنت که برای چندین سال در سیستم کابلی TCI پخش می‌شد. او مدت زیادی ستون‌نویس مجله IEEE Computer بود و ستونی ماهانه به نام "گفتگوهای محاسباتی" می‌نوشت که شامل مصاحبه‌های ویدئویی با رهبران و نوآوران مشهور حوزه فناوری بود.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.