آموزش هوش مصنوعی به عنوان دستیار پژوهشی: Google NotebookLM

دوره آموزشی “هوش مصنوعی به عنوان دستیار پژوهشی” به بررسی برخی کاربردهای هوش مصنوعی در پژوهش‌های علمی می‌پردازد و بطور خاص بر معرفی ابزار Google NotebookLM تمرکز دارد. این دوره به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند تا ... بیشتر

جدید
13 دانشجو
متوسط

محمدرضا کاظمی

به‌روزرسانی: ۱۴۰۴/۰۴/۳۱

محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

مزایای استفاده از Notebook LM در پژوهش

نحوه ایجاد و مدیریت نوت‌بوک‌ها

افزودن منابع PDF، لینک‌های وب و ویدئوها

خلاصه‌سازی و مدیریت منابع پژوهشی و درسی

تولید نقشه‌های ذهنی و راهنمای مطالعاتی بر اساس منابع پژوهشی و درسی

ساخت و دانلود پادکست‌های صوتی بر اساس منابع پژوهشی و درسی

محتوای دوره

3 فصل 12 جلسه 1:46 ساعت ویدیو
فصل یکم: شروع کار با Notebook LM از مزیت‌ها تا رابط کاربری
  مقدمه
مشاهده
"08:12
  درس 1: چرا Notebook LM؟ تفاوت با چت‌بات‌های عمومی
مشاهده
"08:13
  درس 2: ورود و ایجاد نخستین نوت‌بوک
"03:46
  درس 3: گردش در سه پنل Sources، Chat و Studio
"13:47
فصل دوم: مهندسی منابع و ابزارهای متنی هوشمند
فصل سوم: صدا، استناد و نکات تکمیلی

پیش‌نیاز‌ها

شرکت‌کنندگان در این دوره باید با اصول اولیه هوش مصنوعی و کاربردهای آن آشنا باشند. همچنین، تجربه کار با ابزارهای آنلاین و نرم‌افزارهای مشابه می‌تواند به درک بهتر مفاهیم و کاربردها در این دوره کمک کند. آشنایی با محیط‌های کاربری و توانایی جستجوی اطلاعات در اینترنت از دیگر پیش نیازهای مهم است که به شرکت‌کنندگان امکان می‌دهد تا از تمامی قابلیت‌های Google NotebookLM بهره‌برداری کنند.

درباره دوره

دوره آموزشی “هوش مصنوعی به عنوان دستیار پژوهشی” به بررسی برخی کاربردهای هوش مصنوعی در پژوهش‌های علمی می‌پردازد و بطور خاص بر معرفی ابزار Google NotebookLM تمرکز دارد. این دوره به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند تا با مزایای این ابزار آشنا شوند و توانایی‌های آن را برای بهبود فرآیندهای پژوهشی و بهره وری آموزشی (برای مثال جهت مطالعه موثر منابع در امتحانات) خود به کار گیرند.

در فصل‌های مختلف این دوره، شرکت‌کنندگان با رابط کاربری NotebookLM، مهندسی منابع و ابزارهای متنی هوشمند، و نکات تکمیلی مربوطه در پژوهش آشنا خواهند شد. دوره به صورت گام به گام طراحی شده و از مباحث ابتدایی مانند ایجاد نخستین نوت‌بوک تا تکنیک‌های پیشرفته مانند تولید Mind Map و Audio Overview (تولید پادکست به زبان فارسی) را پوشش می‌دهد.

این دوره برای پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به هوش مصنوعی طراحی شده است تا به آن‌ها در بهبود مهارت‌های پژوهشی و استفاده بهینه از ابزارهای مدرن کمک کند.

اطلاعات بیشتر

درباره استاد

محمدرضا کاظمی
2 دوره
91 دانشجو

محمدرضا کاظمی، یک متخصص در زمینه برنامه‌ریزی شهری و مدیریت بحران با بیش از 15 سال سابقه کاری در این حوزه است و اکنون به‌عنوان یک متخصص برجسته در این حوزه فعالیت می‌نماید. محمدرضا پس از تحصیل در رشته شهرسازی تا مقطع کارشناسی‌ارشد در دهه 80، طی سال‌های گذشته با علاقه‌مندی به دانش آینده، تحصیلات خود را در مقطع دکتری در رشته آینده‌پژوهی در دانشگاه تهران ادامه داد. او همچنین ضمن تدریس در دوره‌های آزاد و همکاری با مؤسسات معتبر آموزشی، از چند سال پیش به‌عنوان مدرس دانشگاهی با دانشگاه علمی و کاربردی همکاری دارد و تلاش می‌کند تادانش خود را با دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه به اشتراک بگذارد. در زمینه پژوهشی، محمدرضا در چندین پژوهش آینده‌نگاری همکاری و مشارکت داشته است و صاحب آثار و تألیفات در این زمینه هستند. وی در حال حاضر صاحب دو اثر ترجمه و در حال تألیف دو جلد کتاب در زمینه‌های موردعلاقه خود است.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.