در تمام طول دوره سعی شده است تا مباحث به طور کامل و با زبانی ساده توضیح داده شوند. اما برای یادگیری بهتر این دوره لازم است با موارد زیر آشنایی داشته باشید:
نگاه کلی این دوره، آموزش تمامی مفاهیم وابسته به آمار و احتمال است که در دنیای ماشین لرنینگ و علوم داده کاربرد خواهند داشت. در این دوره آموزشی با موضوعاتی مانند مبانی مجموعه و ترکیبات آشنا خواهید شد. پس از آن کار با احتمال کلاسیک، احتمال شرطی و قوانین احتمال شرطی آشنا خواهید شد. در ادامه دوره به دادهها و آمارها پرداخته میشود و پس از آن به بررسی انواع متغیرهای تصادفی و توزیعهای احتمالی پرداخته میشود.
با پیشرفت مباحث دوره به بررسی توزیعهای توام و نرمالسازی دادههای پرت پرداخته میشود. سایر مباحثی که در این دوره مورد بررسی قرار میگیرد شامل موارد زیر است:
اصلیترین هدف مورد نظر در این دوره ایجاد تسلط بالا بر مباحث مربوط به آمار و احتمال بوده است. در این دوره مباحث آموزشی به صورت مفاهیم نظری توضیح داده شده است و در کنار مباحث نظری این آموزشها با مثالهای عملی نیز مورد آموزش قرار میگیرند.
در دوره آموزش آمار و احتمال در پایتون سعی شده است تا همه مباحث به صورت کامل و جامع مورد بررسی قرار بگیرند. به این ترتیب میتوان اینگونه بیان کرد که مباحث این دوره در زمینههای گوناگونی کاربردی خواهد بود. به این ترتیب مخاطبان این دوره را میتوانیم در دستههای گوناگونی تقسیمبندی کنیم:
با توجه به مباحث این دوره مخاطبان در پایان دوره دستاوردهای گوناگونی از جمله موارد زیر خواهند داشت:
در این دوره تمامی مباحث مربوط به آمار و احتمال به کاملترین شکل ممکن مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و در کنار این موضوع به پیادهسازی همه مفاهیم پایتون نیز پرداخته شده است. به این ترتیب میتوان گفت این دوره کاملترین و کاربردیترین دوره آموزش آمار و احتمال در پایتون است.
مباحث این دوره در قالب 15 فصل تهیه و ارائه شده است. این 15 فصل به صورت زیر تقسیمبندی شده است:
محمدرضا کریمینژاد متولد ١٣٨٠ عضو بنیاد ملی نخبگان از ۱۵ سالگی شروع به برنامهنویسی کرده و از ۱۷ سالگی وارد بازار کار شده است. او مسئولیت پشتیبانی و راهنمایی هزاران دانشجو و دانشآموز را به عهده داشته و در مدارس سمپاد برنامهنویسی تدریس کرده است. محمدرضا کریمینژاد اکنون در شرکت كافه بازار بهعنوان مهندس نرم افزار (داده) مشغول به کار و همینطور در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد و دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف مشغول به پژوهش هستند.