در دنيای امروز شبکههای کامپيوتری همه جا هستند. در راهاندازی شبکه برای استفادهی اشتراکی از اينترنت خانگی و دسترسی به فايلهای مشترک، تا برپايی کلاستری از کامپيوترها برای استفاده از منابع مشترک و تعامل برای حل مسائل پيچيده کاربرد دارد. کمتر جايی را پيدا ميکنيد که نياز به برپايی نوعي از شبکههای کامپيوتری نداشته باشند. از اينرو نياز به نيروی متخصص در زمينهي شبکه در تمامی شرکتها اعم از فعال در زمينههای مرتبط با کامپيوتر و فناوری اطلاعات يا غير آن، در داخل و خارج از کشور وجود دارد. اطلاع از طرز کار پروتکلهای مختلف شبکه، نحوهی پيادهسازی و تنظيم آن برای خدمت رسانی به گرههاي شبکه، يافتن ريشهی مشکلات متداول موجود در شبکهها و رفع آنها و در نهايت برقراری امنيت و جلوگيری و مقابله با نفوذ به شبکه، از وظايف روزانهی مديران شبکه در سطوح مختلف است. همچنين فعالان حوزههاي مختلف فناوری اطلاعات مثل برنامه نويسان وب، متخصصان داده و يا رايانش ابری و کليهی کساني که نياز به انجام وظيفهای بر روي چند گرهی مرتبط به هم دارند، نيز ميتوانند با افزايش اطلاعات خود در زمينهی شبکه، مشکلات متداول را سريعتر کشف کرده و وقت کمتری برای بررسی علت عدم برقراری ارتباط صرف کنند.
ابوالفضل کاظمی فارغالتحصیل کارشناسی ارشد نرمافزار از دانشگاه علم و صنعت است. از دوران دبیرستان علاقه به مباحث شبکه، برنامهنویسی و تدریس در این زمینه داشته و از همان دوران فعالیت خود را با یادگیری و آموزش زبان ویژوال بیسیک شروع کرد. از سال ۸۷ به تدریس حرفهای شبکه پرداخته و از سال 90 مشغول فعالیت در زمینهی برنامهنویسی تحت شبکه است.
تمامی تلاش ما بر اين بوده که اين دوره پيشنياز خاصی نياز نداشته باشد و تمامی مباحث از صفر آموزش داده شوند. آشنايی مقدماتي با مبانی کامپيوتر، استفاده ابتدايی از ويندوز و اينترنت و از همه مهمتر علاقه وافر به يادگيری و صرف وقت براي تمرين و تکرار مطالب و پيادهسازی سناريوها، برای گذراندن موفق اين دوره کافی است.
در صورت قبولی در دوره، گواهی نامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه(مشاهده نمونه گواهی مکتبخونه) به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار می گیرد.