باتوجهبه حرکت دانشگاهها بهسوی نظامهای نوین آموزشی و ضرورت توجه به ویژگیهای دانشگاههای نسل جدید و فراگیران هزاره، در این دوره، شرکتکنندگان فرصت خواهند یافت تا مفاهیم کلیدی برنامه درسی را فعالانه مورد بررسی قرار ...
شعله بیگدلی
بهروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
آشنایی با تاریخچه، واژهها و مفاهیم برنامهی درسی
آشنایی با سطوح و انواع برنامهی درسی و چرخهی آموزش
آشنایی با ویژگیهای دانشگاههای نسل هزاره
آشنایی با فراگیران نسل هزاره .و ویژگی های مدرسین نسل هزاره
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
باتوجهبه حرکت دانشگاهها بهسوی نظامهای نوین آموزشی و ضرورت توجه به ویژگیهای دانشگاههای نسل جدید و فراگیران هزاره، در این دوره، شرکتکنندگان فرصت خواهند یافت تا مفاهیم کلیدی برنامه درسی را فعالانه مورد بررسی قرار دهند و در برنامهریزی طرح دوره و طرح درس بر اساس نیازهای فراگیران و دانشگاههای نسل جدید اقدام نمایند.
هدف کلی:
آشنایی شرکتکنندگان با مفاهیم اصلی برنامهریزی درسی و کسب توانایی در طراحی و بازنگری برنامهٔ درسی باتوجهبه ویژگیهای فراگیران و دانشگاههای نسل جدید.
اطلاعات بیشتر
دکتر شعله بیگدلی، پروفسور در حوزه ی آموزش پزشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانش آموخته ی دوره دکترای تخصصی در رشته Education: Curriculum Theories and Implementation و پژوهشگر مدعو در دوره بازی سازی (Gamification) از Simon Fraser University کانادا، دارای گواهی نامه های بین المللی از WFME-FAIMER در بررسی و اعتباربخشی موسسات آموزشی در حوزه های:
Planning an External Review, Implementing Improvements after Self Review, Self-Review in Low Resource Circumstances, Gathering, Analyzing, and Presenting Evidence for Self-Review, and Organizing a Self-Review
و مدیریت و رهبری آموزشی در حوزه های:
Understanding and Managing Self , and Leadership in Health Professions Education
است. به علاوه، ایشان سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی به عنوان عضو هیئت علمی و استاد تمام دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاون مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی، مشاور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، مشاور بین الملل مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی (نصر)، مدیر واحد برنامه ریزی درسی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، مشاور بین الملل مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، معاون آموزشی دپارتمان آموزش پزشکی دانشکده پزشکی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، مدیر دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، عضو هیئت تحریریه مجلات ملی و بین المللی دانشگاهی و همکاری پژوهشی در پروژه های متعدد و راهنمایی و مشاوره پایان نامه های دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد را در کارنامه ی خود دارد و در حال حاضر به عنوان Associate Fellow با انجمن آموزش پزشکی اروپا (AMEE) همکاری دارد. از ایشان بیش از یکصد مقاله داوری شده در مجلات علمی معتبر، هفت کتاب و پنج فصل کتاب به چاپ رسیده است و به عنوان Associate Editor در ویراستاری کتابGlobal Medical Education in Normal and Challenging Times که در سال 2024 توسط انتشارات اسپرینگر به چاپ رسیده همکاری داشته اند. از سایر فعالیت های ایشان می توان به ارائه سخنرانی در وبینارها، سخنرانی دعوت شده، شرکت در سمپوزیوم ها و همایش ها، برگزاری کارگاه های آموزشی و همکاری در برگزاری دوره های ملی و بین المللی آموزش پزشکی اشاره داشت.
اطلاعات بیشتر