آموزش برنامه‌نویسی با پایتون از مقدماتی تا پیشرفته

دوره آموزشی پایتون، یک تجربه جذاب برای یادگیری زبان برنامه‌نویسی پایتون است. این دوره با ارائه مفاهیم ابتدایی، به شرکت‌کنندگان امکان می‌دهد با ساختار ساده و قدرتمند پایتون آشنا شوند. از طریق پروژه‌های عملی و ...

4 (2 امتیاز)
54 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

آشنایی اولیه با اصول برنامه‌نویسی

آشنایی با زبان پایتون

درک عمیق مفاهیم پیچیده زبان پایتون

آشنایی با شرط‌ها، عملگرها و مجموعه‌ها

محتوای دوره

11 فصل 104 جلسه 10 ساعت ویدیو
شروع برنامه نویسی پایتون
اصول پایتون
شرطها
عملگرها
مجموعه‌ها
خطاها
عملگرها پیشرفته
ماژول
کارکردن با فایل‌ها
برنامه نویسی شی‌گرایی
همزمانی یا Concurrency در پایتون

پیش‌نیاز‌ها

این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به ساده‌ترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند به‌سادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیش‌نیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات می‌توانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
 

درباره دوره

دوره آموزشی پایتون، یک تجربه جذاب برای یادگیری زبان برنامه‌نویسی پایتون است. این دوره با ارائه مفاهیم ابتدایی، به شرکت‌کنندگان امکان می‌دهد با ساختار ساده و قدرتمند پایتون آشنا شوند. از طریق پروژه‌های عملی و مثال‌های واقعی، دانشجویان با کاربردهای واقعی این زبان آشنا می‌شوند.

در این دوره، به شیوه تدریس تعاملی و محوریت بر تمرین، مهارت‌های برنامه‌نویسی پایتون به شرکت‌کنندگان انتقال داده می‌شود. از موضوعات ابتدایی مانند متغیرها و دستورات شرطی تا مباحث پیشرفته‌تر همچون توابع و کلاس‌ها، تمامی جنبه‌های اساسی پایتون در این دوره پوشش داده می‌شود.

در پایان دوره، شرکت‌کنندگان با دانش و اطمینان لازم برای شروع پروژه‌های خود در دنیای برنامه‌نویسی پایتون همراه خواهند شد. این دوره، پلی برای ورود به دنیای جذاب و پویای برنامه‌نویسی پایتون فراهم می‌کند.
 
 

دوره آموزش مقدماتی تا پیشرفته پایتون

میان کسانی که به برنامه‌نویسی علاقه دارند کمتر کسی ممکن است زبان پایتون را نشناسد؛ چرا که وقتی می‌خواهیم در مورد مهارت برنامه‌نویسی تحقیق کنیم اکثریت قریب به اتفاق مربیان و استادید این حوزه پایتون را برای شروع و ورود به دنیای پرهیجان تولید برنامه‌های کاربردی پیشنهاد می‌کنند. 

زبان پایتون از نظر ساختاری و امکان یادگیری راحت‌ترین زبان دنیا به شمار می‌رود. اما به هر حال یک زبان برنامه‌نویسی بوده و وقتی عنوان درسی مانند «آموزش صفر تا صد پایتون رایگان» می‌بینیم نباید فکر کنیم پس این دوره همه چیز تمام است و دیگر نیاز به یادگیری و مطالعه بیشتر نخواهد بود. 

در این دوره آموزش پایتون از مقدماتی تا پیشرفته سعی شده تمام مطالب اصلی و اساسی پایتون به صورت مدون و پله به پله مطرح شوند. در حقیقت در این مجموعه درس یادگیری پایتون، مقدماتی از این زبان برای ورود به دوره‌های پیشرفته‌تر دریافت می‌کنید. 

پایتون چیست؟

زبان برنامه‌نویسی پایتون در سال ۱۹۹۱ معرفی و منتشر شد. این زبان در رده زبان‌های سطح بالا، مفسری و دارای قابلیت پیاده سازی شیءگرایی است. از آنجایی با پایتون هیچ محدودتی از نظر پلتفرم ندارم آن را یک زبان چندمنظوره نیز می‌شناسیم. به این معنی که در صورت یادگیری برنامه‌نویسی پایتون در سطح مقدماتی می‌توانید یکی از شاخه‌های هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی وب، برنامه نویسی اپلیکیشن، اسکریپت نویسی، بازی‌سازی و برنامه‌نویسی اپلیکیشن‌های موبایلی فعالیت تخصصی خود را ادامه دهید. 

پس می‌توان نتیجه گرفت هدف متخصصان از مطرح کردن واژه چندمنظوره این است که بگویند کاربرد پایتون بسیار گسترده است. همچنین شما به عنوان دانشجوی آموزش پایتون مقدماتی تا پیشرفته محدودیتی در انتخاب حوزه تخصصی برای ادامه کار نخواهید داشت. در واقع مانند این است که وارد دانشگاهی شدید و به شما اجازه داده‌اند هر گرایشی از رشته خود را که دوست دارید، انتخاب و در آن شاخه به ادامه تحصیل بپردازید. 

یادگیری پایتون را از کجا شروع کنم؟

باید توجه داشته باشید که لازم است ابتدا تکلیفتان با خودتان روشن شود. باید مسیر یادگیری و حوزه تخصصی مورد علاقه خود را قبل از شروع هر دوره‌ای مشخص کنید. به‌عنوان مثال برخی معتقدند آموزش پایتون با جادی بهترین گزینه برای ورود به دنیای برنامه‌نویسی برای هوش مصنوعی است. اما چگونه و با چه استانداردی می‌توان یک مربی، استاد یا معلم را به عنوان فرد اول و استاد مطلق یک حوزه تعیین و معرفی کرد؟ 

وقتی بدانید چه می‌خواهید به راحتی می‌توانید در مورد مهارت، میزان تسلط، گرایش تخصصی و حتی پروژه‌هایی که مربی مورد نظر دارد تحقیق کرده و متوجه شوید تا چه اندازه می‌توانید روی آموزش‌های او حساب باز کنید. کما این که یک برنامه‌نویس همیشه و تا هر زمانی که فعالیت حرفه‌ای دارد باید یاد بگیرد و به هیچ عنوان حق ندارد خود را محدود به یک استاد و یک دوره آموزشی بداند. 

برای این منظور شاید لازم باشد قبل از خرد دوره آموزش پایتون از مقدماتی تا پیشرفته یک دوره آموزش پایتون رایگان پیدا کرده و کمی با آن پیش بروید. یک دوره رایگان به‌احتمال‌قوی نمی‌تواند شما را برای ورود قدرتمند به دنیای کسب‌وکار در حوزه برنامه‌نویسی با پایتون آماده کند. اما به هر حال شما را با مسائلی آشنا خواهد کرد که بتوانید تصمیم قطعی خود را در مورد ماندن در این مسیر بگیرید. 

آموزش صفر تا صد پایتون

در معرفی این دوره سطح مقدماتی برای آن تعیین شده است. قیمت آن نیز به اندازه‌ای ارزان است که می‌توان آن را رایگان در نظر گرفت. با شرکت در این دوره با سرمایه‌گذاری اندک می‌توانید شانس، استعداد و میزان شوق خود را نسبت به برنامه‌نویسی بسنجید. همچنین برخلاف سطح تعیین شده مباحث پیشرفته‌ هم در این آموزش پایتون مقدماتی تا پیشرفته تا حد ممکن ارائه داده شده است. پس می‌تواند دید بهتری به دانشجو بدهد.

از سوی دیگر آموزش صفر تا صد پایتون به نوعی مقدمات محسوب می‌شود؛ چرا که حتی اگر زبان پایتون را به صورت حرفه‌ای بلد باشید کاربرد چندانی برای شما نخواهد داشت. پس از تسلط به این زبان تازه باید تخصص خود انتخاب و شروع به یادگیری آن کنید. 

کتاب آموزش پایتون

یادگیری روش‌های مختلفی دارد و هرکس با یک روش می‌تواند عملکرد بهتری از خود به نمایش بگذارد. آموزش زبان پایتون به اندازه‌ای ساده و سریع است که حتی می‌توانید برای یادگیری آن از کتاب‌های موجود در بازار استفاده کنید. البته در حالت کلی بهتر است از کتاب و دوره در کنار هم استفاده شود. کتاب مفاهیم، تئوری‌ها و اصول را به راحت‌ترین شکل ممکن آموزش می‌دهد. دوره نیز می‌تواند راهکاری بهتر و قابل‌لمس‌تر برای یادگیری عملی این مهارت باشد. 

سرفصل‌های دوره آموزش پایتون از مقدماتی تا پیشرفته

تا اینجا در مورد پایتون، چیستی آن و کاربرد‌های آن به طور مفصل صحبت کردیم. گفتیم که این دوره می‌تواند بهترین گزینه برای شروع یادگیر این زبان باشد. پس از این همه تعریف و تمجید از خود لازم است کمی هم  در مورد سرفصل‌های دوره حرب بزنیم تا تصمیم گیری برای شما راحت‌تر شود. لازم است بدانید این دوره در ۱۱ فصل و ۱۰ ساعت آموزش آماده شده است. در ادامه به ترتیب با مباحث آن آشنا می‌شوید. 

فصل اول: شروع برنامه نویسی پایتون

این فصل نقطه ورود ما است. دانلود پایتون و نصب پایتون و پیش‌نیازهای آن در این پله مورد بحث قرار می‌گیرد. سپس یاد می‌گیرید که چطور می‌توانید یک پروژه را با پایتون راه‌اندازی کنید.

فصل دوم:  اصول پایتون

در ادامه و در فصل دوم با اصول اولیه زبان برنامه‌نویسی پایتون آشنا می‌شوید. خواهید دانست داده‌ها چیستند و چه نوع‌هایی دارند. سپس می‌آموزید چه داده‌هایی را می‌توان به هم تبدیل کرد و فرایند این کار چطور است.

فصل سوم: شرط‌ها و حلقه‌ها

حال که با داده‌ها آشنا شدید باید بدانید که برای کار کردن با آن‌ها به دستوراتی با عنوان شرط و حلقه نیاز دارید. این مفاهیم پایه و اساس برنامه‌نویسی بوده و در این بخش تازه وارد این دنیا می‌شوید.

فصل چهارم: عملگرها

در این بخش در مورد عملگرهای ریاضی، توابع و این قبیل مفاهیم صحبت می‌شود. در واقع برای این که بتوانید از داده‌ها، شرط‌ و حلقه‌ها در برنامه‌نویسی به زبان پایتون استفاده کنید، باید به این مفاهیم و نحوه کار با آن تسلط کافی داشته باشید.

فصل پنجم: مجموعه‌ها

در برنامه‌نویسی برای این که بتوان به داده‌ها مرتبط به هم به صورت متوالی یا رندوم دسترسی داشت از ابزارهایی به نام مجموعه‌ها استفاده می‌شود. فصل پنجم به این مبحث اختصاص دارد.

فصل ششم: خطاها

برای این که بتوانید وارد مباحث پیشرفته و حرفه‌ای‌تر در آموزش پایتون مقدماتی تا پیشرفته شوید لازم است در مورد خطاها و نحوه برخورد با آن‌ها بدانید. این کار بسیاری از مشکلات زمان اجرای برنامه‌ها را رفع می‌کند.

فصل هفتم: عملگرهای پیشرفته

در این فصل یاد می‌گیرید که حلقه‌ها، شرط‌ها و عملگرها را به گونه‌ای در کنار هم مورد استفاده قرار دهید که عملگر‌های پیشرفته و کاربردی‌تری بسازید.

فصل هشتم: ماژول

شما می‌توانید یک برنامه را بنویسید و از آن در برنامه‌های دیگر به عنوان ماژول استفاده کنید. به این معنی که فرض کنید یک رویداد یا عملکرد تکراری در یک یا چند برنامه دیگر نیاز دارید. مثلاً تاریخ و محاسبه آن چیزی است که معمولاً در هر برنامه‌ای لازم است. پس یک بار کد آن را می‌نویسید و در هر برنامه‌ای که دوست دارید استفاده می‌کنید.

فصل نهم: کار کردن با فایل‌ها

در دنیای امروزی یک برنامه‌نویس باید بتواند با فایل‌های مختلف در برنامه خود کار کند. حقیقت این است که اگر چنین توانایی نداشته باشد برنامه‌نویس به شمار نمی‌رود.

فصل دهم: برنامه‌نویسی شیءگرا

ورود مفهوم شیءگرایی به دنیای برنامه‌نویسی این حوزه را به طور کامل دگرگون کرده است. در این رویکرد هر بخش از برنامه یک شی شناخته می‌شود. حال شما می‌توانید هر شی را با توجه به دسترسی‌هایی که دارید در هر بخش برنامه استفاده کنید. این که چطور می‌توانید این رویکرد را در پایتون پیاده‌سازی کنید موضوعی است که در این فصل به آن می‌پردازیم.

فصل یازدهم: هم‌زمانی یا Concurrency در پایتون

وقتی با برنامه‌های موجود در کامپیوتر یا موبایل کار می‌کنیم، می‌بینیم که برخی کار‌ها به صورت هم‌زمان انجام می‌شود. اما شاید جالب باشد بدانید که این مسئله ربطی به هم‌زمانی در پایتون ندارد. در واقع در این بخش یاد می‌گیریم که تسک‌ها را به گونه‌های مدیریت کنیم که بدون این که کاربر متوجه شود عملیات مورد نیاز را در یک زمان یکسان انجام دهیم.

 البته انجام عملیات به طور هم‌زمان بیشتر به سخت‌افزار بستگی دارد. در این مبحث نحوه برخورد برنامه‌نویسی با این موضوع را بررسی خواهیم کرد. 

آموزش پایتون مکتب خونه

شما می‌توانید این دوره و هر آموزش دیگری از پایتون را از مکتب‌ خونه تهیه و به بهترین شکل ممکن و در سطح عالی این زبان را یاد بگیرید. حتی پس از یادگیری برنامه‌نویسی به زبان پایتون نیز مکتب خونه شما را تنها نمی‌گذارد. در این آکادمی آموزش مجازی می‌توانید در مورد هر حوزه و شاخه از پایتون که علاقه به کسب تخصص در آن دارید، آموزش مرتبط و باکیفیت پیدا کنید. پیشنهاد می‌کنیم حتماً برای شروع این دوره را در اولویت اول خود قرار دهید.

با کمک این دوره با عنوان «آموزش مقدماتی تا پیشرفته پایتون» خود را از هر دوره دیگری بی‌نیاز سازید. پس از اتمام این آموزش نیز می‌توانید مسیر تخصص خود را در مکتب خونه به بهترین شکل ادامه دهید. همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش برنامه نویسی و آموزش پایتون به عنوان پیش نیاز و مکمل این دوره موجود است.

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4

از مجموع 2 امتیاز

1 نظر

10 ماه پیش

دوره بسیار خوب و کاملی هست.

کاظم مریدی

کاظم مریدی

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

کاظم مریدی
کاظم مریدی
3 دوره
108 دانشجو
کاظم مریدی، برنامه‌نویس و مدرس برنامه‌نویسی موبایل، چندین سال است که به‌صورت تخصصی در زمینه برنامه‌نویسی فعالیت می‌کند.ایشان دانش آموخته دانشگاه فرهنگیان میباشد و علاقه فراوان ایشان به تدریس باعث شده است که وی علاوه بر فعالیت‌های کاری، به آموزش مهارت‌های برنامه‌نویسی در پلتفرم‌های مختلف بپردازد. ایشان از سال 1400 آموزش آنلاین برنامه‌نویسی را شروع کرده است و تابه‌حال سابقه تدریس حضوری و غیر حضوری به علامندان این رشته را داشته است.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های کاظم مریدی

سوالات پرتکرار

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.