تبدیل متن به گفتار (TTS) در پایتون به راحتی با استفاده از کتابخانه هایی مانند gTTS (Google Text-to-Speech)، pyttsx3 (مبتنی بر موتورهای محلی) و edge-tts (مبتنی بر مایکروسافت Edge) انجام می شود. برای مثال، با ... بیشتر
مهتا شکرالهی
بهروزرسانی: ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
آشنایی با کاربردهای TTS در صنایع مختلف
درک اصول و معماری سیستمهای تبدیل متن به گفتار
کار با موتورهای TTS آفلاین و آنلاین
کار با کتابخانه gtts
کار با کتابخانه edge-tts
کار با کتابخانه pyttsx3
برای این دوره، لازم است دانشجو با برنامه نویسی پایتون آشنایی داشته باشد.
تبدیل متن به گفتار (TTS) در پایتون به راحتی با استفاده از کتابخانه هایی مانند gTTS (Google Text-to-Speech)، pyttsx3 (مبتنی بر موتورهای محلی) و edge-tts (مبتنی بر مایکروسافت Edge) انجام می شود.
برای مثال، با gTTS میتوان متن را به صوت تبدیل و در یک فایل MP3 ذخیره کرد، درحالیکه pyttsx3 امکان پخش بلافاصله صوت را بدون نیاز به اینترنت فراهم می کند. کتابخانه های پیشرفته تری مانند TTS (مبتنی بر هوش مصنوعی) نیز برای تولید گفتارهای طبیعی تر با مدل های Deep Learning (مانند Tacotron2 یا WaveNet) استفاده می شوند. این ابزارها در توسعه برنامه های دستیار صوتی، سیستم های خوانش محتوا و نرم افزارهای دسترسپذیر کاربرد دارند.
اطلاعات بیشتر
مهتا شکرالهی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی برق از دانشگاه شیراز است. ایشان کارشناسی خود را در گرایش کنترل و ابزار دقیق ، و کارشناسی ارشد خود را در گرایش مخابرات سیستم به پایان رسانده است. تخصص ایشان در زمینه پردازش سیگنال و تصویر بوده و پروژه نهایی کارشناسی ارشدشان در زمینه واترمارکینگ تصاویر می باشد.
به مدت 5 سال به عنوان مهندس اتوماسیون در شرکت صنعتی فارس اسکات فعالیت داشته و پس از گذراندن دوره های یادگیری ماشین و یادگیری عمیق، مدتی را در شرکت آب پالایش نوین فارس، به عنوان مهندس یادگیری ماشین فعال بوده اند.
همچنین مسلط به زبان های انگلیسی، ترکی استانبولی، آلمانی و فرانسوی می باشند.
اطلاعات بیشتر