مقاومت مصالح یا مکانیک مواد شاخهای از علم مکانیک کاربردی است که رفتار مکانیکی اجسام جامد را تحت بارگذاریهای مختلف بررسی میکند. هدف اصلی از درس مقاومت مصالح فراهم کردن دست مایهای است که مهندسان ...
آشنایی با سرفصلهای درس مقاومت مصالح1 درکمترین زمان
حل مسائل مختلف درس مقاومت مصالح 1
نحوه حل مسائل امتحانات، آزمونها و...
نحوه تحلیل و طراحی انواع سازه
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
مقاومت مصالح یا مکانیک مواد شاخهای از علم مکانیک کاربردی است که رفتار مکانیکی اجسام جامد را تحت بارگذاریهای مختلف بررسی میکند. هدف اصلی از درس مقاومت مصالح فراهم کردن دست مایهای است که مهندسان بتوانند با استفاده از آن ماشینهای گوناگون و سازههای باربر را تحلیل و طراحی کنند.
تحلیل و طراحی هر سازه معلوم شامل محاسبه تنشها و تغییر شکلهاست. این درس از مهمترین و پایهای ترین دروس برای رشتههای مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی هوافضا و... بوده و به همین دلیل یادگیری کامل آن بسیار مهم است.
در این دوره آموزشی تلاش شده است که همه مباحث موردنیاز دانشجویان همراه با 40 مثال جامع و کاربردی بررسی شود. این دوره دانشجویان را برای شرکت در امتحانات، آزمونهای کنکورکارشناسی ارشد و استخدامی آماده کرده وهمچنین علاقه مندان به این درس را در کمترین زمان ممکن و به صورت فشرده با مقاومت مصالح1 آشنا میکند.
پیش نیازهای این دوره آشنایی با درس استاتیک است. همچنین سعی شده مطالب ازصفر همراه با مثالهای مختلف آموزش داده شود.
مطالبی که در این دوره با مثالهای مختلف بررسی خواهد شد شامل:
اگر فکر میکنید برای خواندن این درس زمان کمی دارید یا به امتحان درس نزدیک شدهاید یا اینکه میخواهید در کمترین زمان این درس را به خوبی مرور کنید و برآن مسلط شوید این دوره برایتان مناسب بوده و شما را برای امتحانات و آزمونها آماده میکند.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 2 امتیاز
1 نظرسید مصطفی بنیهاشمی از سال ۱۴۰۱ دانشجوی کارشناسیارشد مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی دانشگاه صنعتی شریف بوده و در حوزه رباتیک و کنترل فعالیت میکند. وی دوران کارشناسی خود را در رشته مهندسی مکانیک با رتبه اول در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی سپری کرده و از طریق استعداد درخشان وارد مقطع کارشناسیارشد دانشگاه صنعتی شریف شد. در حال حاضر فعالیت وی مربوط به طراحی، ساخت و کنترل ربات موازی کابلی در حوزه توانبخشی و رباتیک پزشکی است. از جمله افتخارات وی میتوان به تدریس و سابقه دستیاری دروس مختلف نظریه و آزمایشگاهی رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه صنعتی شریف اشاره کرد. همچنین وی دارای گواهی رتبه برتر المپیاد دانشجویی مهندسی مکانیک بوده و در فعالیتهای پژوهشی و صنعتی نیز مشارکت دارد.
اطلاعات بیشتر