PHP نوعی زبان برنامه نویسی است که برای ایجاد صفحات وب و برنامههای کاربردی پویا استفاده میشود. PHP مخفف PHP: Hypertext Preprocessor است و عمدتاً در سمت سرور برای ایجاد محتوای پویا که میتواند در ... ادامه
در این دوره سعی شده است تا همه موضوعات به زبان ساده و کاملا کاربردی بیان شوند. به این ترتیب میتوان گفت که برای استفاده از مباحث این دوره جز علاقه هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد.
اما اگر با زبانهای برنامهنویسی و یا HTML ,css , js آشنایی دارید در یادگیری بهتر مباحث به شما کمک بسیار زیادی خواهد کرد.
PHP نوعی زبان برنامه نویسی است که برای ایجاد صفحات وب و برنامههای کاربردی پویا استفاده میشود. PHP مخفف PHP: Hypertext Preprocessor است و عمدتاً در سمت سرور برای ایجاد محتوای پویا که میتواند در سمت کلاینت نمایش داده شود، استفاده میشود. PHP منبع باز و رایگان برای استفاده است. همچنین یادگیری آن آسان بود و میتوان از آن برای ساخت برنامههای وب قدرتمند استفاده کرد. دوره آموزش PHP مکتب خونه با هدف آموزش کامل این زبان محبوب تهیه و تدوین شده که در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت.
در دوره آموزش PHP قصد داریم ابعاد مختلف PHP را بررسی کنیم و به آموزش جنبههای مختلف این زبان بپردازیم. زبان برنامهنویسی PHP در سال 1995 توسعه یافت و از آن زمان تا کنون همواره یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی بین توسعهدهندهها بوده است. ویژگیهایی مثل open source بودن، سهولت در یادگیری، منابع آموزشی گسترده و کمک به استفاده بهتر از سیستم مدیریت محتوا (CMS) را به عنوان اصلیترین دلایل محبوبیت زبان PHP میشناسیم.
در راستای آموزش این دوره بخشی به عنوان پروژه درنظر گرفته شده است تا به یادگیری بهتر و عمیقتر مباحث مطرح شده کمک خواهد کرد.
به طور خلاصه سرفصلهای این دوره آموزش PHP به صورت موارد زیر است:
اصلیترین هدف این دوره آشنایی مخاطبان با ابعاد گوناگون زبان برنامهنویسی PHP و کاربردهای این زبان بوده است. در کنار این هدف یادگیری زبان PHP میتواند امکان دستیابی به موقعیتهای شغلی جدید و ایدهآل را برای شما فراهم کند و این مساله نیز به عنوان یکی از اهداف این دوره در نظر گرفته شده است.
مباحث آموزشی این دوره به نحوی تهیه و تولید شده است که گروههای زیادی بتوانند از آموزش ارائهشده بهرهمند شوند. به طور مشخص این دوره برای گروههای زیر مناسب خواهد بود:
با شرکت در دوره آموزش PHP با این زبان کاربردی و مهم آشنا میشوید و از صفر به یادگیری آن میپردازید. پروژهمحور بودن این دوره به این معناست که شما مفاهیم و مبانی برنامهنویسی PHP را نه بهصورت تئوری بلکه بهصورت کاملا عملی و در قالب پروژههای کاربردی آموزش میبینید.
PHP (مخفف PHP: Hypertext Preprocessor) یک زبان برنامه نویسی منبع باز محبوب است که عمدتاً برای توسعه وب استفاده میشود. این زبان اغلب به عنوان یک زبان سمت سرور برای ایجاد صفحات وب پویا مورد استفاده قرار میگیرد. کد PHP توسط یک وب سرور با ماژول پردازشگر PHP تفسیر میشود و میتواند برای ایجاد صفحات وب پویا که با پایگاههای داده تعامل دارند استفاده شود.
همچنین میتوان گفت که PHP یک زبان برنامه نویسی تعبیه شده در HTML است که میتواند برای ایجاد برنامههای قدرتمند مبتنی بر وب استفاده شود. این یک زبان برنامه نویسی قدرتمند و آسان برای یادگیری بوده و به دلیل استفاده رایگان، منبع باز و اجرا بر روی تمام سیستمعاملهای اصلی محبوب است. همچنین برای ایجاد برنامههای کاربردی وب مبتنی بر پایگاه داده استفاده میشود و زبان انتخابی برای بسیاری از سیستمهای مدیریت محتوای محبوب (CMS) است. در دوره آموزش PHP که در بالا معرفی شد ما میتوانیم به صورت حرفهای این زبان را یاد بگیریم.
PHP یک زبان برنامه نویسی پرکاربرد برای توسعه وب است که برای ایجاد صفحات وب پویا استفاده میشود. PHP نوعی زبان سمت سرور است و میتواند برای اهداف مختلف از جمله موارد زیر استفاده شود:
1. توسعه وب: PHP میتواند برای ایجاد وبسایتهای تعاملی، پویا و کاربرپسند استفاده شود. این برنامه توسعهدهندگان را قادر میسازد تا برنامههای کاربردی وب قدرتمندی را ایجاد کنند که با پایگاههای داده در تعامل هستند، دادهها را پردازش میکنند و سایر عملیات را انجام میدهند.
2. سیستمهای مدیریت محتوا: سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس، دروپال و جوملا به زبان PHP نوشته شدهاند. آنها ابزارهای قدرتمندی برای ایجاد، مدیریت و انتشار محتوا در وب ارائه میدهند.
3. اتصال به پایگاه داده: PHP را میتوان برای اتصال به پایگاههای داده مانند MySQL، Oracle، PostgreSQL و Microsoft SQL Server استفاده کرد. PHP همچنین از عملیات دستکاری پایگاه داده پشتیبانی کامل دارد.
4. پردازش و تولید تصویر: PHP را میتوان برای دستکاری، تغییر اندازه و ایجاد تصاویر استفاده کرد. در واقع PHP برای ایجاد تصاویر کوچک یا ایجاد تصاویر با متن سفارشی مفید است.
5. برنامههای کاربردی شبکه: PHP میتواند برای ایجاد برنامههای کاربردی شبکه مانند سیستمهای چت، سیستمهای ایمیل و غیره استفاده شود.
6. امنیت: PHP تعدادی ویژگی امنیتی مانند اعتبار سنجی ورودی، فیلتر خروجی، هش رمز عبور و موارد دیگر را فراهم میکند. از این ویژگیها میتوان برای ایمنسازی برنامههای وب استفاده کرد.
7. اسکریپت خط فرمان: PHP میتواند برای نوشتن اسکریپتهای خط فرمان برای اتوماسیون و اهداف دیگر استفاده شود.
8. مدیریت سیستم: PHP را میتوان برای خودکارسازی وظایف مدیریت سیستم مانند نظارت بر سرور، تجزیه فایل لاگ و غیره استفاده کرد.
PHP یک زبان برنامه نویسی محبوب سمت سرور است که به طور گسترده برای توسعه برنامههای کاربردی وب پویا استفاده میشود. همچنین از PHP برای ایجاد وبسایتهای تعاملی و بهبود تجربه کاربر استفاده خواهد شد. یادگیری آن نسبتاً آسان است و ویژگیهای زیادی را ارائه میدهد که آن را به یک زبان برنامه نویسی قدرتمند تبدیل میکند. اغلب برای ایجاد پایگاه داده، نمایش محتوای پویا و افزودن قابلیت به وبسایت استفاده میشود. PHP همچنین یک انتخاب عالی برای کسانی است که میخواهند برنامههای تحت وب خود را توسعه دهند.
مزایای یادگیری PHP عبارتاند از:
PHP و HTML/CSS فنآوریهای مکملی هستند که برای ایجاد وبسایتهای پویا استفاده میشوند. PHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است که برای ایجاد محتوای وب پویا، مانند فرمها و پایگاههای داده استفاده میشود، در حالی که HTML و CSS برای ساختار محتوا و سبک یک صفحه وب استفاده میشود. HTML و CSS برای ایجاد ساختار و طراحی صفحه استفاده میشود، در حالی که PHP برای تعامل با پایگاههای داده، تولید محتوا و مدیریت جلسات کاربر استفاده میشود. این دو فناوری با هم کار میکنند تا یک وبسایت تعاملی و پویا ایجاد کنند.
1. یک وب سرور (به عنوان مثال Apache، Nginx) و MySQL (یا MariaDB) نصب کنید.
2. اصول نحوی یا سینتکس (ساختارهای شرطی، متغیرها، توابع در PHP و همه موارد دیگر) را بیاموزید.
3. تسلط بر برنامه نویسی شی گرا در PHP پیدا کنید.
4. در مورد پایگاههای داده (اتصال به دیتا بیس در PHP) و نحوه تعامل با آنها با استفاده از PHP بیاموزید.
5. در مورد امنیت PHP و ویژگیهای کلیدی کدنویسی PHP بیاموزید.
6. احراز هویت و مجوز کاربر اصلی را یاد بگیرید.
7. در مورد خدمات وب و نحوه ادغام آنها با برنامه خود با استفاده از PHP بیاموزید.
8. در مورد موتورهای قالببندی و نحوه استفاده از آنها بیاموزید.
9. در مورد فریمورکهای محبوب PHP (مانند Laravel، Symfony، CodeIgniter و غیره) اطلاعات کسب کنید.
10. با تکنیکهایتکنیک های کش و بهینهسازی آشنا شوید.
11. درباره استقرار و میزبانی برنامه خود بیاموزید.
12. درباره اشکالزدایی و عیبیابی برنامه خود اطلاعات کسب کنید.
13. پروژههای مختلف را آزمایش کنید و برنامههای کاربردی خود را بسازید.
14. در کامینیتی و در پروژههای متنباز PHP مشارکت کنید.
15. با آخرین روند توسعه PHP همراه باشید.
بازار کار فعلی PHP کاملاً سالم و در حال رشد است. با توجه به آمار تعداد مشاغل برای توسعهدهندگان وب که شامل مشاغل برای توسعهدهندگان PHP میشود، پیشبینی شده که از سال 2018 تا 2028 به میزان 13 درصد رشد کند که بسیار سریعتر از میانگین برای همه مشاغل است.
انتظار میرود که تقاضا برای توسعهدهندگان PHP افزایش یابد، زیرا کسبوکارهای بیشتری فعالیتهای خود را به وب منتقل میکنند. توسعهدهندگان PHP همچنین برای ایجاد وبسایتهای پویا و تعاملی و همچنین برای ساخت برنامههای وب قدرتمند موردنیاز هستند. توسعهدهندگان PHP همچنین میتوانند در فضای توسعه برنامههای تلفن همراه شغل پیدا کنند، جایی که میتوانند برنامههای کاربردی برای دستگاههای Android و iOS ایجاد کنند.
با همه مزایا و معایبی که PHP دارد و نگاهی به آینده، چشم انداز بازار کار PHP امیدوارکننده به نظر میرسد. با رشد مداوم وب، نیاز به توسعهدهندگان ماهر PHP وجود دارد که بتوانند تجربههای وب جذاب و تعاملی ایجاد کنند. علاوه بر این، با افزایش محبوبیت برنامههای تلفن همراه، توسعهدهندگانی که هم در زمینه PHP و هم در توسعه موبایل تجربه دارند، موردتقاضا خواهند بود. دوره آموزش PHP به شما کمک میکند که بهآسانی با یادگیری آن وارد بازار کار PHP شوید و فرصت های شغلی بینظیری را تجربه کنید.
برای یادگیری زبان PHP انتخاب منبعی عالی و استاندارد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. دوره آموزش PHP مکتب خونه بدون شک با توجه به بازخورد کاربران یکی از انتخابهای برتر برای یادگیری این زبان است.
کیفیت این دوره بینظیر بوده و شما را با چالشهای سخت و طاقتفرسای PHP کمتر مواجه میکند. اگر به فکر یادگیری اصولی این زبان هستید، هماکنون با ثبتنام در دوره آموزش برنامه نویسی جامع PHP اولین و مهمترین قدم در این مسیر را بردارید تا توانایی این را به دست آورید که روی پروژههای مختلفی بتوانید کار کنید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 9 امتیاز
2 نظردر صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرینها و پروژههای الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل به اشتراک گذاشتن در
مدرس: جادی میرمیرانی
وب پروگ
مدرس: علی شیخ
مدرس: جادی میرمیرانی
مدرس: حمیدرضا صادقیان
آرش رحیمی دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی IT از دانشگاه شهید بهشتی است و از سال 1394 در زمینه برنامهنویسی Back-end و طراحی و توسعه وبسایتها و سرویسهای مختلف فعالیت دارد.
در این مدت با شرکتهای مختلفی از جمله پیامرسان بله، ابزار مارت و فوتبال برتر همکاری داشته است و از سال 99 در شرکت آسان پرداخت (آپ) به عنوان برنامهنویس back-end مشغول فعالیت است.
در طول مدت فعالیتش با زبانهای برنامهنویسی PHP و Golang ,JS و انواع دیتابیسهای SQL و NOSQL تجربه کار داشته و آنها را به علاقمندان آموزش داده است.
وی همچنین به معماری میکروسرویس و distributed-systems علاقهمند است.
اطلاعات بیشتر