سرطان پدیدهای است که در آن رفتارهایی بسیار پیچیده، و حتی به ظاهر هوشمندانه، مشاهده میشود. یکی از مهمترین امیدها برای حل مشکل سرطان، ریاضیدانهایی هستند که تلاش میکنند با شناخت هرچه بیشتر سرطان و ...
سید امیر مرعشی
+ 3 مدرس دیگر
سرطان پدیدهای است که در آن رفتارهایی بسیار پیچیده، و حتی به ظاهر هوشمندانه، مشاهده میشود. یکی از مهمترین امیدها برای حل مشکل سرطان، ریاضیدانهایی هستند که تلاش میکنند با شناخت هرچه بیشتر سرطان و رفتار آن، به مبارزه با این پدیده بپردازند. وزارت بهداشت آمریکا سالانه 32.3 میلیارد دلار برای پژوهش در حوزه سرطان سرمایهگذاری میکند و از آن مقدار در سال 2017 تنها مؤسسه سرطان آمریکا 5.389 میلیارد دلار بودجه پژوهشی داشته است.
خانه ریاضیات تهران برای آشنایی دانشجویان با کارهای صورت گرفته در این شاخه بینرشتهای، این همایش را با عنوان «ریاضیات سرطان» در تاریخ 30 شهریور 1396 برگزار کرده است.
اطلاعات بیشتر
سید امیر مرعشی، متولد ۱۳۶۰
دکتری بیوانفورماتیک، دانشگاه فرایه برلین
دانشیار دانشگاه تهران (از آبان ۱۳۹۰ تا کنون)، و دبیر آموزشی گروه بیوتکنولوژی
فعالیتهای علمی:
مشارکت در تالیف یک کتاب،
انتشار ۵۸ مقالهی معتبر (بر اساس نمایهی اسکوپوس)
راهنمایی ۱۵ پایاننامهی کارشناسی ارشد و ۳ پایاننامهی دکتری خاتمه یافته
عضو بورد تخصصی زیستشناسی سامانهای در وزارت بهداشت
اطلاعات بیشتر
محمد هادی فروغمند، استادیار دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شریف میباشد. زمینههای تحقیقاتی ایشان نظریه گراف و تجزیه و تحلیل شبکههای پیچیده، مدلهای محاسباتی جدید و پیچیده، بیوانفورماتیک، تجزیه و تحلیل توالی ترکیبی و جستجو الگوریتم، الگوریتمها و (ترکیبی) بهینه سازی و فلسفه علوم کامپیوتر است.
ایشان در سال 2001 عضو تیم المپیاد کامپیوتر ایران بودند و در این سال توانستند مدال طلا این مسابقات را کسب کنند و همچنین در سالهای 2005 و 2007 جز سرپرستان تیم بودند که در هر کدام از سالها مجموعا 4 مدال توسط تیم المپیاد کامپیوتر بدست آمده است.
اطلاعات بیشتر
عضو هیأت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فنآوری
اطلاعات بیشتر