در این کارگاه با مفاهیم میکروکنترلر و به طور خاص میکروکنترلرهای خانواده STM32 آشنا خواهید شد. سرفصل مطالب اصلی عنوان شده در کارگاه به ترتیب زیر است: آشنایی با میکروکنترلرهای خانواده STM32 انواع روشهای برنامه ...
جواد رمضانزاده
+ 1 مدرس دیگر
در این کارگاه با مفاهیم میکروکنترلر و به طور خاص میکروکنترلرهای خانواده STM32 آشنا خواهید شد. سرفصل مطالب اصلی عنوان شده در کارگاه به ترتیب زیر است:
هدف از این دوره یادگیری میکروکنترلرهای پرکاربرد STM32 برای علاقمندان به سیستمهای Embedded (تعبیه شده) است. در این کارگاه مفاهیم و ابزارهای لازم برای کار با این خانواده از میکروکنترلرها و پردازش سیگنال دیجیتال روی این میکروکنترلرها آموزش داده می شود.
این دوره برای افراد علاقمند به سیستم های تعبیه شده (Embedded) مفید است. دانشجویان رشتههای مهندسی برق و کامپیوتر که درسهای مقدماتی از جمله درس سیگنالها و سیستمها را گذراندهاند و سایر علاقمندانی که آشنایی با مفاهیم رشته مهندسی برق و کامپیوتر دارند میتوانند از این دوره استفاده کنند.
پس از گذراندن این دوره انتظار میرود دانشجویان توانایی کار با میکروکنترلرهای خانواده STM32، برنامهنویسی و راه اندازی peripheralهای میکرو را به دست آورند و پروژهها و ایدههای خود را پیادهسازی کنند.
شیوه تدریس به صورت کارگاه عملی است و مفاهیم مرتبط به صورت عملی روی نرم افزارهای مربوط و سخت افزار نمونه (برد دیسکاوری STM32F429I-DISCO) پیادهسازی میشود.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 10 امتیاز
4 نظرمهندس جواد رمضانزاده فارغالتحصیل کارشناسی ارشد مهندسی برق از دانشگاه تهران است و بیش از 10 سال سابقه فعالیت در زمینه طراحی و توسعه سیستمهای نهفته (Embedded system) دارند. تخصص اصلی ایشان در زمینه پرداخت، مدیریت هوشمند جایگاه سوخت و الکترونیک دریایی کار است و شیفته کار با پردازندهها (میکروکنترلر، میکروپروسسور FPGA و DSP) هستند. وی تجربه کار با انواع میکروکنترلرها (Bare-metal, RTOS-Based, Embedded Linux) را در کارنامه حرفهای خود دارد.
اطلاعات بیشتر
دکتر روزبه رجبی عضو ارشد انجمن مهندسین برق و الکترونیک IEEE، مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق مخابرات درسال 1386 از دانشگاه علم و صنعت، مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی برق بیوالکتریک در سال 1388 از دانشگاه تربیت مدرس و مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی برق مخابرات سیستم از دانشگاه تربیت مدرس درسال 1393 اخذ نموده است. ایشان در حال حاضر استادیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی قم می باشند. حوزه پژوهشی ایشان پردازش تصاویر ابرطیفی، پردازش سیگنال و تصویر و یادگیری ماشین است. از ایشان مقالات متعددی در کنفرانسها و مجلات معتبر جهانی به چاپ رسیده است.
اطلاعات بیشتر