دوره آموزشی "Programming for Everybody (Getting Started with Python)" با هدف آموزش اصول برنامهنویسی رایانه به همه علاقهمندان طراحی شده است و از زبان پایتون بهعنوان ابزاری ساده و کاربردی استفاده میکند. در این دوره، ...
بهروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
چگونگی ساخت یک برنامه ساده از طریق دستورالعملهای اولیه در پایتون
ساختارهای مختلف برنامهنویسی
چگونگی استفاده از جدیدترین ویژگیهای زبان پایتون برای حل مسائل
آمادگی برای دورههای پیشرفتهتر
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
دوره آموزشی "Programming for Everybody (Getting Started with Python)" با هدف آموزش اصول برنامهنویسی رایانه به همه علاقهمندان طراحی شده است و از زبان پایتون بهعنوان ابزاری ساده و کاربردی استفاده میکند. در این دوره، مبانی ساخت یک برنامه با استفاده از دستورالعملهای ساده در پایتون به صورت گامبهگام توضیح داده میشود. یکی از مزایای مهم این دوره عدم نیاز به پیشنیاز خاص یا دانش ریاضی پیشرفته است.
تمامی مفاهیم به گونهای تدریس میشوند که هر فرد با تجربهای متوسط در کار با رایانه، بتواند به راحتی بر مطالب مسلط شود. این دوره بخشهای کلیدی از فصلهای ۱ تا ۵ کتاب "Python for Everybody" را پوشش میدهد و با استفاده از نسخهی پایتون ۳ ارائه شده است.
طراحی جلسات این دوره بهگونهای است که مفاهیم اصلی و بنیادین برنامهنویسی از جمله متغیرها، عبارات، کدهای شرطی، توابع و حلقهها به صورت دقیق آموزش داده شوند. علاوه بر این، تمرینهای حلشده، مصاحبههای انگیزشی با متخصصان برجسته و نمایشهای عملی کمک میکنند تا یادگیری برای دانشجویان جذاب و تعاملی باشد.
پس از اتمام این دوره، دانشجویان آماده ورود به دورههای پیشرفتهتر برنامهنویسی خواهند بود و میتوانند با اعتماد به نفس بیشتری پروژههای کاربردی و حرفهای در دنیای برنامهنویسی را آغاز کنند. این دوره، فرصتی عالی برای شروع مسیر یادگیری برنامهنویسی و بهرهگیری از قدرت زبان پایتون است.
اطلاعات بیشتر
Charles Russell Severance (که به نام دکتر چاک نیز شناخته میشود) استاد بالینی در دانشکده اطلاعات دانشگاه میشیگان است، جایی که دورههای مختلفی با محوریت فناوری از جمله برنامهنویسی، طراحی پایگاه داده و توسعه وب تدریس میکند. چاک چندین کتاب نوشته است، از جمله استفاده از Google App Engine و پایتون برای همه. زمینه تحقیقاتی او در حوزه ساخت سیستمهای مدیریت یادگیری مانند Sakai، Moodle، Blackboard، ANGEL و دیگر سیستمها است. او معمار ارشد پروژه Sakai بود، یک سیستم مدیریت یادگیری که در حدود 300 مدرسه در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته و کتابی به نام Sakai: Free as in Freedom نوشته است که تجربیات او به عنوان یکی از رهبران این پروژه را توصیف میکند.
در اواسط دهه 1990، او مجری برنامه Internet بود، یک تاک شو تلویزیونی ملی درباره اینترنت که برای چندین سال در سیستم کابلی TCI پخش میشد. او مدت زیادی ستوننویس مجله IEEE Computer بود و ستونی ماهانه به نام "گفتگوهای محاسباتی" مینوشت که شامل مصاحبههای ویدئویی با رهبران و نوآوران مشهور حوزه فناوری بود.
اطلاعات بیشتر