دوره آموزش ایده پردازی و ثبت اختراع، یک دوره آموزشی جامع برای کسانی است که قصد دارند ایدهی خود را به یک اختراع تبدیل کنند. در این دوره، شرکت کنندگان با مفاهیم اساسی ایدهپردازی و ... ادامه
یادگیری مهارتهای لازم برای تبدیل ایدهی خود به یک اختراع
آشنایی و یادگیری گام به گام فرایند ثبت اختراع داخلی
یادگیری نحوه نگارش مستندات یک اختراع به همراه مثالهایی در صنایع مختلف
آشنایی با فرایند ثبت اختراع بینالمللی
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
دوره آموزش ایده پردازی و ثبت اختراع، یک دوره آموزشی جامع برای کسانی است که قصد دارند ایدهی خود را به یک اختراع تبدیل کنند. در این دوره، شرکت کنندگان با مفاهیم اساسی ایدهپردازی و پیدا کردن یک ایده ناب و نحوهی تبدیل ایده به یک اختراع آشنا میشوند. همچنین، فرآیند ثبت اختراع در ایران و سایر کشور ها و حقوق مالکیت فکری نیز در این دوره به طور کامل بررسی میشوند (به همراه مثال های عملی صنایع مختلف).
این دوره برای همه کسانی که علاقهمند به ایده پردازی و تبدیل ایدهی خود به یک اختراع هستند مناسب است. دانش آموزان، دانشجویان، اعضای هیئت علمی، صاحبین کسب و کار، استارتاپ ها و هر شخص دیگری که قصد تبدیل یک ایده را به اختراع دارد می تواند از این دوره استفاده کند.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 6 امتیاز
3 نظرمجتبی جعفری مشکول علاقهمند به دنیای نوآوری، کسبوکار و خلق ارزش است، وی دانشجوی رشته مدیریت کسبوکار، مدیرعامل و بنیانگذار استارتاپ Heymed است. او از سال 96 بهصورت جدی کار بر روی پروژههای پژوهشی خود را آغاز کرد؛ در این مسیر توانست علم را به عمل تبدیل کند و موفق به جذب سرمایه برای یکی از پروژههای خود از Shenasa venture capital شد و محصول خود را تجاریسازی کرد. او همچنین پژوهشگر برتر کشوری و عضو فدراسیون جهانی مخترعین (IFIA) است و تاکنون موفق به کسب بیش از 15 مقام ملی و بینالمللی نظیر مدال نقره جشنواره بینالمللی اختراعات (IFIA)، مدال طلای جشنواره بینالمللی اختراعات آفریقای جنوبی، مدال طلای جشنواره اختراعات ابنسینا، مدال برنز جشنواره اختراعات بینالمللی خیام و جایزه نوبل ایرانی (بنیاد البرز) شده است.
اطلاعات بیشتر