آموزش رایگان الکترونیک 3

این دوره الکترونیک 3 به مباحث پیشرفته‌ای در زمینهٔ الکترونیک می‌پردازد. شرح آن به‌صورت زیر است: در این دوره، ابتدا با رسم دیاگرام Bode آشنا می‌شویم که یک ابزار قدرتمند برای تحلیل سیستم‌های فرکانسی است. ...

89 دانشجو
مقدماتی تا پیشرفته
دانشگاه ارومیه
دانشگاه ارومیه

حدیثه بابازاده

محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

ارتقاء دانش دانشجویان در زمینه‌ی تحلیل و طراحی تقویت کننده‌های فرکانسی و مدارهای توان

آشنایی با دیاگرام Bode

تسلط بر مفاهیم مرتبط با مدل‌سازی و تحلیل ترانزیستور Bipolar در فرکانس‌های بالا و کاربردهای آن در مدارهای الکترونیکی

آشنایی با تحلیل و طراحی تقویت کننده‌های مختلف از جمله امیتر مشترک، کلکتور مشترک و بیس مشترک

آشنایی با آپ امپ دو طبقه، ثابت زمانی مقدار صفر، پایداری شبکه‌های فیدبک‌دار و Slew Rate

محتوای دوره

1 فصل 15 جلسه 9 ساعت ویدیو
آموزش رایگان درس الکترونیک 3

پیش‌نیاز‌ها

درس الکترونیک 3 نیازمند دانش پیشرفته‌ای است که از دروس الکترونیک 1 و 2 به‌دست آمده است. دانشجوان باید مفاهیم پایه‌ای الکترونیک، تحلیل مدارهای الکترونیکی و توانایی استفاده از ابزارهای شبیه‌سازی را مسلط باشند تا بتوانند در این درس موفق عمل کنند. 

درباره دوره

این دوره الکترونیک 3 به مباحث پیشرفته‌ای در زمینهٔ الکترونیک می‌پردازد. شرح آن به‌صورت زیر است:

در این دوره، ابتدا با رسم دیاگرام Bode آشنا می‌شویم که یک ابزار قدرتمند برای تحلیل سیستم‌های فرکانسی است. سپس به مدل فرکانس بالای ترانزیستور Bipolar می‌پردازیم که در تحلیل و طراحی مدارهای الکترونیکی کاربرد دارد. در ادامه، مفاهیم فرکانس قطع و رفتار فرکانسی تقویت کننده امی‌تر مشترک را بررسی می‌کنیم و نحوهٔ محاسبهٔ آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

موضوع بعدی این دوره محاسبهٔ دوباره تقویت‌کننده امی‌تر مشترک با بررسی دوباره تقریب میلر است. در این بخش، استفاده از تقریب میلر برای تحلیل پاسخ فرکانسی تقویت‌کننده امی‌تر مشترک را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

به‌علاوه، در این دوره به پاسخ فرکانسی تقویت‌کننده‌های دیگر نیز می‌پردازیم، از جمله تقویت‌کننده‌های کلکتور مشترک، بیس مشترک و طبقه دیفرانسیلی با آینه جریان به‌عنوان بار فعال. در ادامه، مباحثی همچون آپ‌امپ دوطبقه، ثابت زمانی مقدار صفر، پایداری شبکه‌های فیدبک دار، Slew Rate و تقویت‌کننده‌های توان نیز مورد بررسی قرار می‌گیرند.

اطلاعات بیشتر

درباره استاد

حدیثه بابازاده
4 دوره
395 دانشجو
دکتر حدیثه بابازاده عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی ارومیه دارای دکتری میکروالکترونیک میباشد. زمینه اصلی تحقیق ایشان، مدارهای بازیابی کلاک و داده، مبدلهای داده، مدارهای RF ، رباتیک، و هوش مصنوعی میباشد.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس­ ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.