دوره «طراحی رفتار در محصول» یک آموزش جامع برای طراحان، مدیران محصول، بازاریابان و علاقهمندان به علوم رفتاری است که میخواهند تصمیمگیریهای مشتریان را بهتر درک کرده و محصولات خود را با استفاده از بینشهای ...
بهروزرسانی: ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
نظریههای تصمیمگیری در اقتصاد و علوم رفتاری
هشت درس کلیدی علوم رفتاری برای طراحی رفتار
بهکارگیری چارچوبها و ابزارهای تغییر رفتار مانند مدل COM-B و تلنگر
طراحی آزمایشهای علمی برای ارزیابی اثرگذاری راهکارها
بررسی ملاحظات اخلاقی در فرآیند تغییر رفتار
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
دوره «طراحی رفتار در محصول» یک آموزش جامع برای طراحان، مدیران محصول، بازاریابان و علاقهمندان به علوم رفتاری است که میخواهند تصمیمگیریهای مشتریان را بهتر درک کرده و محصولات خود را با استفاده از بینشهای علمی بهینه کنند.
این دوره به بررسی عمیق نظریهها و ابزارهای علوم رفتاری، روشهای آزمایشگاهی و چارچوبهای عملی میپردازد تا شرکتکنندگان بتوانند با طراحی مبتنی بر رفتار، تجربه مشتری را بهبود بخشیده و تغییرات مثبتی در رفتار آنها ایجاد کنند.
اطلاعات بیشتر
پس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتبخونه، در صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل اشتراکگذاری در
امیرمحمّد تهمتن، بنیانگذار تیم بینشها و راهکارهای رفتاری (بایاس) و بهعنوان یک دانشمند علوم رفتاری سالها مشغول به پژوهش، آموزش و ترویج و انجام پروژههای مختلف در سطح سیاستگذاری و کسبوکار است. امیرمحمّد، پس از فارغالتحصیلی از رشتهی اقتصاد از دانشگاههای تهران و صنعتی شریف، موفق به پذیرش رشتهی سیاستگذاری عمومی در دانشگاههای هاروارد، آکسفورد و کلمبیای نیویورک شد. امیرمحمّد، توانسته است اثرگذاری مهمی در ایجاد حلقههای فکری برای کاربست یافتههای علوم رفتاری داشته باشد:
– تاسیس اولین آزمایشگاه علوم رفتاری در دانشگاههای ایران (آزمایشگاه علوم رفتاری در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف)
– تاسیس گروه سیاستگذاری رفتاری در اندیشکده حکمرانی شریف
– برگزاری کارگاهها، دورههای آموزشی و سخنرانیهای متفاوت (شرکتهای همراه اول، ایرانسل، دیجیکالا، مپنا، آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز، دانشگاههای تهران، صنعتی شریف، علامه طباطبائی، و …)
– تهیهی یادداشتها در روزنامهها و مجلات (دنیای اقتصاد، تجارت فردا و …)
– تهیهی اولین پادکست فارسیزبان مرتبط با علوم رفتاری (پادکست بیچنج)
امیرمحمّد از یافتههای علوم رفتاری استفاده میکند تا بتواند در سطوح مختلف تغییر رفتار ایجاد کند؛ حال چه حوزهی سیاستگذاری باشد یا حوزهی کسبوکار (باتاکید بر بازاریابی، تجربهی مشتری (CX)، طراحی و توسعهی محصول، استراتژیهای توسعهی کسب و کار)
اطلاعات بیشتر