مکانیک سیالات به تحلیل و بررسی جریان و رفتار سیالات (مایعات و گازها)، نحوه تعامل آنها با مرزهای جامد و نحوه واکنش آنها به نیروها و شرایط مختلف پرداخته و به دو شاخه استاتیک سیالات ...
آشنایی با خواص سیال و تحلیل جریان آن
بررسی قوانین اصلی برای سیستمها
آنالیز ابعادی
آشنایی با استاتیک سیالات
این درس از ابتدا آموزش داده شدهاست و نیاز به پیشنیاز ندارد.
مکانیک سیالات به تحلیل و بررسی جریان و رفتار سیالات (مایعات و گازها)، نحوه تعامل آنها با مرزهای جامد و نحوه واکنش آنها به نیروها و شرایط مختلف پرداخته و به دو شاخه استاتیک سیالات یا هیدرواستاتیک (تعادل سیال در حالت سکون) و دینامیک سیالات (سیال در حال حرکت) تقسیم میشود.
دینامیک سیالات دارای طیف گستردهای از کاربردها از جمله محاسبه نیروها و حرکات در هواپیما، تعیین نرخ جریان جرمی نفت از طریق خطوط لوله، پیشبینی الگوهای آب و هوایی در حال تحول و کاربردهای متنوع دیگر میباشد.
این علم نقش مهمی در طیف وسیعی از صنایع از جمله هوانوردی، خودرو، نیروگاه هسته ای، نیروگاه برق آبی، نیروگاه حرارتی، سیستم های تهویه مطبوع و … دارد.
رشتههای مختلف مهندسی از جمله مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی نفت، مهندسی عمران، مهندسی هوافضا و … نیازمند یادگیری دقیق آموزش مکانیک سیالات یک میباشند.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 1 امتیاز
1 نظرایشان دارای کاشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) بوده و پایاننامه ایشان در خصوص بهبود انتقال حرارت از طریق فروفلوید داخل لوله خمیده در حضور میدان مغناطیسی میباشد. از جمله افتخارات ایشان، کسب رتبه اول ورودی کارشناسی، رتبه 190 کنکور کارشناسی ارشد، فعالیت در نیروگاه سیکل ترکیبی استان اردبیل، کارشناس مدلسازی فیزیکی جهت شبیهسازی تجهیزات صنعتی، تدریس در دانشگاه به عنوان استاد حل تمرین، انجام پروژههای مختلف و … میباشد.
اطلاعات بیشتر