آموزش پیشگیری و مواجهه صحیح با اختلالات کودکان

مادر و پدری نیست که در طول دوره رشدی فرزند خود با رفتارهای کوتاه مدت یا بلند مدت متفاوت و غیرقابل پیش‌بینی از فرزندش مواجه نشود، رفتارهایی که سبب تعجب و حتی نگرانی والدین شود ...

4 دانشجو
مقدماتی

به‌روزرسانی: ۱۴۰۳/۱۱/۲۹

محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

اختلالات مختلف (بیش فعالی، اتیسم، ژنتیک)

سبک فرزندپروری، والد مقتدر، دلبستگی ایمن

مشکلات فرزندپروری، نیازهای اصلی کودکان در رابطه

اضطراب، احساس گناه، عذاب وجدان، انواع ترس‌ها

محتوای دوره

4 فصل 9 جلسه 2 ساعت ویدیو
ژنتیک یا رابطه
آسیب‌ها در فرزندپروری
آسیب اصلی و راه درمان
مراقبت و مسئولیت اصلی

پیش‌نیاز‌ها

این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به ساده‌ترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند به‌سادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیش‌نیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات می‌توانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.

درباره دوره

مادر و پدری نیست که در طول دوره رشدی فرزند خود با رفتارهای کوتاه مدت یا بلند مدت متفاوت و غیرقابل پیش‌بینی از فرزندش مواجه نشود، رفتارهایی که سبب تعجب و حتی نگرانی والدین شود تا حدی که آنان را نیازمند به بررسی و مواجه‌ی تخصصی با مساله نماید. اما متاسفانه تقریبا در دو دهه اخیر این بررسی‌ها شکل وسواس‌گونه به خود گرفته و اغلب به جای رفع مشکل به حادتر شدن مساله و افزایش نگرانی والدین منجر گردیده است.

در این دوره تلاش شده تا براساس رویکردهای نوین روانشناسی به ویژه رویکرد دلبستگی و منتالیزیشن و طبق نظرات متخصصان کارآزموده در این حوزه، ریشه اصلی بروز انواع اختلال‌های رفتاری در کودکان شرح داده شود. علاوه بر آن به معایب و آسیب‌های مواجهه‌های رایج اشاره شده و مسیر صحیح برخورد با مشکلات پیش‌آمده در کودکان و حتی نوجوانان توضیح داده شده است.

هدف در این دوره انتقال اطلاعات آزمون شده، کاربردی و موثر برگرفته از تجارب آموزشی و کلینیکی در سال‌های مختلف به والدین، مربیان، معلمان و مسئولین آموزشی در حوزه کودکان و نوجوانان است تا جامعه‌ای سالمتر و کودکانی شادتر داشته باشیم.

اطلاعات بیشتر

درباره استاد

نرگس صمدی
نرگس صمدی
2 دوره
22 دانشجو

نرگس صمدی ارشد رواشناسی از دانشگاه شهید بهشتی است. وی درمانگر کودکان، نوجوانان و بزرگسالان است. ایشان فعالیت خود را در حوزه کودک و نوجوان به شکل تخصصی از سال 1393 آغاز نموده‌اند. در این مدت زیر نظر اساتید برجسته چون استاد نیما قربانی، ولی‌الله رمضانی، حسن حمیدپور و …  در رویکردهای مختلفی چون طرحواره درمانی، رویکرد رفتاری، واقعیت درمانی، روانپویشی، منتالیزیشن و رویکرد دلبستگی تجربه کسب نموده همچنین دوره‌های حضوری و آنلاین متفاوتی را برگزار کرده و در کلینیک‌های مختلف به مراجعین بیشماری در حل اختلالات وسواس، اضطراب، روابط فردی و بین فردی، تحصیلی و یادگیری و … کمک نموده‌ است.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.