Latex چیست؟ تِک نرمافزاری برای حروفچینی متون فارسی و انگلیسی و همچنین فرمولهای ریاضی میباشد ولی لاتِک بستهای از ماکروها بوده که به نویسنده امکان حروفچینی و چاپ متون را به صورت کاملاً حرفهای میدهد. ...
تعریف انواع نوشتهها در محیط LaTex
یادگیری الگوهایی برای نگارش نامهها، اسلایدها و مقالهها
شمارهگذاری خودکار صفحات مقاله یا پروپوزال
تولید فهرست مطالب اتوماتیک در LaTex
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
تِک نرمافزاری برای حروفچینی متون فارسی و انگلیسی و همچنین فرمولهای ریاضی میباشد ولی لاتِک بستهای از ماکروها بوده که به نویسنده امکان حروفچینی و چاپ متون را به صورت کاملاً حرفهای میدهد.
لاتک سعی کرده فلسفه طراحی جداسازی ارائه از محتوا را دنبال کند تا نویسندگان بتوانند بر محتوا بدون توجه به ظاهر بصری آن تمرکز کنند. در تهیه سند LaTex، نویسنده ساختار منطقی را با استفاده از مفاهیم ساده و آشنا مانند فصل، بخش، جدول، تصویر و … مشخص نموده و به لاتکس اجازه قالببندی و طرحبندی این ساختارها را جهت مدیریت بهتر میدهد.
نرمافزار LaTex دارای بیشترین کاربرد برای اسناد علمی و فنی بوده و حروفچینی آن از فرمولهای ریاضی، افسانهای است.
این نرمافزار بسیار منعطف بوده و خروجی بسیار با کیفیت تولید مینماید و بسیار پایدار است و همچنین اسناد پیچیده بدون توجه به بزرگی آنها را به راحتی میتوان مدیریت نمود.
از قابلیتهای این نرمافزار، ارجاع متقابل، شمارهگذاری خودکار، تولید فهرست مطالب، فهرست تصاویر و جداول،
واژهنامهها، کتابشناسیها و … میباشد.
این نرمافزار دارای الگوهایی برای نامهها، اسلایدها، صورتحسابها، کتابهای فلسفه، متون قانون، موسیقی و حتی نمادهای بازی شطرنج میباشد. کاربران مختلف در کشورها، اقدام به تولید الگوها، سبکها و ابزارهای مفید برای اهداف مختلف نموده و به صورت آنلاین در دسترس همگان میباشند.
اطلاعات بیشتر
مهسا غلامی دانشآموخته کارشناسی ارشد آنالیز ریاضی از دانشگاه فردوسی مشهد است. وی تسلط کامل به نرم افزارهای آفیس، LaTex (نگارش متون علمی) و زبان انگلیسی دارد. همکاری با موسسه بوزجانی دانشگاه فردوسی جهت آمادهسازی مطالب با LaTex، دستیار آموزشی برای دروس معادلات دیفرانسیل و آنالیز حقیقی با اساتید هیئت علمی دانشگاه فردوسی از سال 1396 و همچنین سابقه دستیار پژوهشی جهت چاپ دو مقاله در نشریه «به سوی علم ریاضی» نیز از جمله سوابق ایشان است. وی همچنین تجربه تدریس حضوری و آنلاین دروس مختلف ریاضی و دارای سابقه همکاری با دانشگاه فردوسی جهت برگذاری سه دوره مسابقات ریاضی را نیز دارند.
اطلاعات بیشتر