در این دوره شما در حقیقت با شیوه و الگوی بنگاهداری شرکتها، بانکها و نهادهای مالی و همچنین الگوهای سرمایهگذاری آشنا میشوید. البته تمرکز بیشتر بر روی بنگاهداری بانکها است. برای اینکه متوجه شویم که ... ادامه
احسان راکعی
+ 1 مدرس دیگر
این دوره پیشنیاز خاصی ندارد و همه متقاضیان علاقهمند به مبحث بنگاهداری متمرکز بر بانکها و نهادهای مالی، میتوانند در آن شرکت کنند.
در این دوره شما در حقیقت با شیوه و الگوی بنگاهداری شرکتها، بانکها و نهادهای مالی و همچنین الگوهای سرمایهگذاری آشنا میشوید. البته تمرکز بیشتر بر روی بنگاهداری بانکها است.
برای اینکه متوجه شویم که شرکتها، نهادهای مالی، هلدینگهای سرمایهگذاری و علیالخصوص بانکها به چه دلیل در حوزههای مختلف سرمایهگذاری میکنند و از خرید شرکتهای مختلف و تأسیس زیر مجموعههایی برای خود چه سودی میبرند، باید ابتدا الگوی بنگاهداری را بشناسیم.
شناخت الگوهای بنگاهداری به ما کمک میکند تا بدانیم هر یک از شخصیتهای حقوقی، نهادهای مالی و بانکها چه منافعی دارند و هدف اصلی این دوره نیز همین است. این دوره اهداف اصلی شرکتها را از تأسیس شرکتها و بنگاههای مختلف بهخوبی روشن میسازد.
همچنین خوب است بدانید که بنگاهداری در حوزههای مختلفی اتفاق میافتد. مثلاً شما میتوانید در حوزه بورس، املاک، طلا و ... سرمایهگذاری کنید و در این راه از الگوهای بنگاهداری استفاده کنید. برای الگوی بنگاهداری ما باید اشخاص مختلف واحدهای مربوطه را بشناسیم. مثلاً اگر الگوی بنگاهداری بانک را بررسی میکنیم، باید اشخاص مرتبط با بانک را بشناسیم و سپس هدف و نقش آنان را در انجام بنگاهداری مورد ارزیابی قرار دهیم.
هدف از شرکت در این دوره کاربردی، آشنایی با فرایند بنگاهداری نهادهای مالی و بانکها است. همچنین میخواهیم ببینیم که این نهادها چه سودی از بنگاهداری میبرند؛ به چند طریق بنگاهداری را انجام میدهند و اصلاً در چه حوزههای مختلفی بنگاهداری انجام میشود. ما میخواهیم با شرکت در این دوره، الگوی کسبوکار نهادهای مالی، واحدهای تجاری و بهویژه بانکها را بشناسیم و برای این کار باید ابتدا بدانیم نهادهای مالی با چه اشخاصی مرتبط هستند.
این دوره برای همه کسانی که در حوزههای مالی، سرمایهگذاری، علیالخصوص بانکها و حوزههای نظارتی فعالیت میکنند (ناظران در حوزه حسابرسی یا ناظران بانک مرکزی) مفید و کاربردی است.
کسانی که در حوزه بانک فعالیت میکنند نیز پس از شرکت در این دوره میتوانند با فرایند بنگاهداری بانکی آشنا شوند. همچنین کسانی که در هلدینگهای مختلف فعالیت دارند و میخواهند بدانند که این هلدینگ در چه زمینهای فعالیت میکند و اشخاص مرتبط با آن چه کسانی هستند میتوانند از این دوره سود ببرند.
متقاضیان بعد از گذراندن این دوره میتوانند با الگوی بنگاهداری حوزههایی که در آنها فعالیت میکنند، آشنا شوند و شرایط کلی کار را رصد کنند. با الگویی که در دوره توضیح داده میشود، شرکتکنندگان در دوره میتوانند همه مدلهای بنگاهداری، اهداف، شرکتهای زیرمجموعه، منفعتی که شرکتها و نهادهای مالی از این الگو میبرند و همچنین نحوه بنگاهداری اشخاص مرتبط با این نهادهای مالی و سرمایهگذاری را بشناسند.
در این دوره، فراگیران با اشخاص مرتبط در بنگاهداری نهادهای مالی آشنا میشوند. اشخاص مرتبط هم در سطح استاندارد حسابداری بررسی میشوند و هم در سطح دستورالعمل بانک مرکزی و هم در سطح دستورالعمل افشای اشخاص وابستهای که توسط سازمان بورس ارائه میشوند. یک متقاضی دوره باید اشخاص مرتبط حوزه بنگاهداری نهادهای مالی را بشناسد تا بتواند با بنگاهداری این افراد در نهادهای مذکور آشنا شود.
اطلاعات بیشتر
مدرس: محمد قاهری
مدرس: حمیدرضا صادقیان
مدرس: مسعود طالبیان
دانشگاه صنعتی شریف
مدرس: سید احسان الهی
احسان راکعی کارشناس ارشد حسابداری و دارای 7 سال سابقه کار در سیستم بانکی بهعنوان کارشناس ارشد مالی و مشاور و معاونت بانکی میباشد.
اطلاعات بیشتر
دکتر عباس دادجوی دانشآموخته کارشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی، ارشد دانشگاه تهران و دکتری اقتصاد دانشگاه مفید میباشد. ایشان از پژوهشگر و فعال حوزه پولی و بانکی میباشند.
اطلاعات بیشتر