گرامر آیلتس یکی از مؤلفه های اصلی در تمام بخش های این آزمون است و در هر چهار بخش لیسنینگ، رایتینگ، ریدینگ و اسپیکینگ آیلتس نقش اساسی و مهمی ایفا می کند. هدف از این ... ادامه
آرمین احمدی
+ 1 مدرس دیگر
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
گرامر آیلتس یکی از مؤلفه های اصلی در تمام بخش های این آزمون است و در هر چهار بخش لیسنینگ، رایتینگ، ریدینگ و اسپیکینگ آیلتس نقش اساسی و مهمی ایفا می کند. هدف از این دوره، آشنا کردن زبانآموزان با چگونگی به کار بردن دستور زبان انگلیسی، در متون متفاوت و در نحوهی مکالمه صحیح است. در این دوره، تلاش شده تا گرامر آیلتس، به صورت مفهومی آموزش داده شود تا زبانآموزان عزیز، به درک درستی از مفاهیم و کاربردهای ساختار زبانی برسند.
مباحث این دوره، به طور کلی، برای استفاده در هر چهار مهارت مورد نیاز در آموزش زبان آنگلیسی به ویژه در speaking و writing، بسیار مفید است.
امروزه، زبان انگلیسی، به عنوان زبان بینالمللی، شناخته شده است و تقریباً تمام مقالات و منابع علمی، به این زبان منتشر میشوند. سطح تواناییهای افراد در این زبان، معیاری از میزان قابلیت ارتباط برقرار کردن افراد با یکدیگر تلقی میشود و به همین دلیل، برای پذیرش در دانشگاههای برتر، داشتن یک نمرهی زبان خوب در آزمونهای معتبر جهانی، بسیار ضروری است. همچنین، موفقیت در آزمونهایی مانند IELTS، نقطهی قوت بسیار مهمی در رزومه، محسوب میگردد.
بدون تردید گرامر انگلیسی، بخش مهمی از دانش و مهارت زبانی هر فرد بشمار میرود. بدون درک درست از مفاهیم دستور زبانی فرآیند برقراری ارتباط با دنیای پیرامون امکانپذیر نخواهد بود. نظریههای متفاوتی درمورد نیاز یا عدم نیاز به یادگیری گرامر وجود دارد ولی آنچه به روشنی در تمامی آنها مشترک است لزوم یادگیری کاربرد گرامر و نحوه به کار بردن آن است.
یکی از بزرگترین چالشهایی که ممکن است هر شخصی در آزمونهای بزرگ نظیر آیلتس با آنها روبه رو شود نکات گرامری است که نقشی کلیدی در بالا بردن هر چهار مهارت زبانی دارد. اگرچه در آزمون آیلتس، بخش جداگانهای با عنوان گرامر وجود ندارد، بعید است که بدون تسلط کافی در این بخش، پاسخگویی به سوالات ممکن باشد. واضح است که برای نوشتن یک متن خوب، باید قواعد ساختاری زبان را به بهترین شکل، رعایت کرد. از طرفی، دانستن واژگان و مفهوم کلی یک متن، بسیار وابسته به قواعد و گرامر است.
هر فردی که در آزمون آیلتس شرکت میکند انتظار بهترین نتیجه را دارد. برخی از افراد مایل به گرفتن نمره 6 هستند و برخی دیگر مایل به دریافت نمره 7 هستند. برخی از افراد حتی میخواهند 8 یا 9 را به دست آورند. هر قسمت از آزمون آیلتس الزامات مختلفی دارد اما گرامر آیلتس در همه آنها به شما کمک خواهد کرد.
آزمون آیلتس چهار مهارت اسپیکینگ، لیسنینگ، ریدینگ و رایتینگ را مورد ارزیابی قرار میدهد که در هرکدام از این مهارتها، گرامر کمک کننده خواهد بود.
در این بخش شما میبایست توانایی درک متون و سؤالات آن را داشته باشید. درست است که متن سؤالات به طور معمول بسیار ساده هستند اما ممکن است از شما خواسته شود تا یک نظر و یا واقعیت را از متن مشخص کنید که با تغییرات گرامری نامحسوس همراه است. علاوه برآن، شما باید بتوانید زمانهای مختلف را از هم تمیز داده و معنی آنها را درک کنید.
اهمیت گرامر در اینجا از سه قسمت دیگر آزمون کمتر است اما مطمئناً دانش گرامر به شما یاری میدهد تا درک بهتری از جملات خصوصاً در بخش سؤالات چهارگزینهای و جای خالی داشته باشید زیرا تشخیص اینکه لغتی که میشنوید چه نقشی در جمله دارد بسیار مهم است.
در قسمت اسپیکینگ طبق چهار معیار به شما نمره داده میشود:
همانطور که ملاحظه میکنید یکی از معیارهای نمره دهی، استفاده درست از ساختارهای گرامری متنوع است. تفاوتهای مشخصی بین نمرههای کسب شده به لحاظ میزان دانش گرامر وجود دارد؛ فردی که نمره 7 را به دست میآورد تا جایی که بتواند جملات متعدد و با ساختارهای متنوع تولید کند، اجازه دارد اشتباهاتی را مرتکب شود.
از طرفی دیگر در نمره 5 اشتباهات، بسیار رایجتر هستند و تنها جملات با گرامر پایه، بدون اشتباه مورداستفاده قرار میگیرند.
سرانجام، به سختترین قسمت آزمون آیلتس میرسیم! علت پیچیدگی و چالشانگیز بودن رایتینگ در نیاز آن به گستردهترین دانش دستور زبان و گرامر است. رایتینگ شما بیش از اسپیکینگ، برای اشتباهات دستوری و گرامری موشکافی میشود!
علاوه بر این، اکنون باید به فکر علائم نگارشی باشید؛ ویرگولها، نقطهها، ویرگول نقطهها و غیره. در انگلیسی گفتاری یا همان اسپیکینگ به هیچ وجه از این موارد استفاده نمیشود. از طرف دیگر با گذراندن دوره آموزش گرامر آیلتس شما باید بتوانید جملات ساده، پیچیده و مرکب را تولید کنید و هرکدام از آنها را به طور مساوی در متن خود به کار ببرید.
در این بخش بر اساس چهار معیار به رایتینگ شما نمره داده میشود:
به یاد داشته باشید استفاده درست از انواع ساختارهای گرامری شامل دو کیفیت مهم است: ساختارهای گرامری درست و تنوع ساختارها. به عبارت دیگر، شما نباید یک نوع جمله را بارهاوبارها تکرار کنید! و همچنین باید از اشتباهات گرامری خودداری نمایید تا بتوانید نمره خوبی در این بخش کسب کنید.
علیرغم اینکه در آزمون آیلتس هیچ بخشی بهتنهایی برای سنجش دانش گرامر شما وجود ندارد، برای کسب نمره مطلوب در این آزمون نیاز دارید تا گرامر بخوانید. از میان قواعد و اصول گرامری، برخی از آنها در آیلتس بسیار مهم هستند و شما باید به آنها تسلط یابید.
در پارت اول اسپیکینگ شما میبایست به سؤالاتی در مورد خودتان پاسخ دهید. بایستی مطمئن شوید که فعل را با زمان درست و نوع صحیح آن (ساده و یا استمراری) باتوجهبه آنچه که میخواهید بیان کنید، به کار ببرید. اگر قصد دارید راجع به موارد کلی که بهصورت منظم و یا روزانه انجام میدهید صحبت کنید پس به زمان حال ساده نیاز دارید.
اگر بخواهید به موارد موقتی که در لحظه حال واقع میشوند اشاره کنید باید زمان حال استمراری را به کار ببرید. همچنین این اصل گرامری در انجام پارت اول رایتینگ برای توصیف روندهای نشان داده شده در نمودارها و جداول به کار برده میشود. بهاحتمال خیلی زیاد در اینجا بایستی از زمان گذشته ساده برای گزارش روند و موقعیتهایی در گذشته بهره برد.
این بخش از گرامر آیلتس یعنی زمانها به شما کمک میکند تا در تمامی چهار مهارت بهویژه در قسمت اسپیکینگ و رایتینگ، بهتر بتوانید سؤالات را درک کرده و منظور اصلی و یا دانش خود را انتقال دهید.
هر زمانی که بخواهید کلامتان رسمیتر و غیرشخصیتر باشد میتوانید از ساختار جملات مجهول بهره ببرید. جملات مجهول در هر دو تسک رایتینگ بهویژه در گزارشاتی که به لحن رسمیتر نیاز دارند، مورداستفاده قرار میگیرند. اما به طور کلی یادگیری این بخش از گرامر به شما در درک شنیداری و خواندن و همچنین تسلط شما در تولید کلام رسمی کمککننده است.
هنگامیکه میخواهید تفاوتهایی را در میزان قطعیت یک امر بیان کنید افعال کمکی را به کار میبرید. در آزمون آیلتس در بخش لیسنینگ و ریدینگ، اهمیت استفاده از افعال کمکی را بهطورقطع در مییابید و آگاهی از معنای ساختاری آنها به شما کمک میکند تا بتوانید سؤالات موجود در این بخشها را درست پاسخ دهید.
در پارت سوم اسپیکینگ، برای گسترش بحث از خود به سایر جنبههایی که ممکن است Examiner (آزمونگر) از شما بپرسد از افعال کمکی میبایست استفاده کنید. همچنین این افعال برای بیان احتمالات، زمانی که قصد دارید بهصورت کلی به یک موضوع بپردازید و یا با دیدگاهی انتزاعیتر آن را توضیح دهید، به کار برده میشوند.
برای توصیف افراد و یا چیزها باید از صفات استفاده کنید زیرا کاربرد آنها اثبات میکند که شما دامنه وسیعی از واژگان را در گفتار و نوشتار خود دارید بنابراین بهاحتمال بسیار زیاد شما نیاز پیدا خواهید کرد تا باتوجهبه آنچه که میخواهید بیان کنید، چیزهایی را مورد مقایسه قرار داده و حتی یکی را بهعنوان اولین و یا آخرین آیتم اولویتبندی خود بیان کنید که در این صورت باید صفات تفضیلی و یا عالی را به کار ببرید.
مباحثی که بیان شد تنها چند اصل اساسی در آموزش گرامر آیلتس است که برای این آزمون میبایست به آنها احاطه پیدا کرد پس شما به مطالعه اصول کامل گرامری که برای کسب نمره خوب در این آزمون کمککنندهاند، نیاز دارید. به یاد داشته باشید که شما برای عرضه دانش زبان خود در هر موقعیتی همیشه به گرامر، احتیاج خواهید داشت.
در اینجا ده کتاب برتر گرامر برای افزایش نمره آیلتس بیان میشود که این لیست شامل کتابهایی از سطح ابتدایی تا پیشرفته در زبان انگلیسی است:
1. Basic English Grammar (Azar English Grammar S.)
2. Cambridge Grammar for IELTS Student’s Book with Answers and Audio CD (by Diane Hopkins (نویسنده))
3. Oxford Practice Grammar Advanced, G.Yule (آکسفورد) [سطح پیشرفته]
4. Oxford Practice Grammar with answers, J.Eastwood (آکسفورد)
5. English Grammar in Use Book with Answers, R.Murphy (کمبریج) [تمامی سطوح]
6. Test your prepositions
7. Collins Grammar for IELTS [سطح پیشرفته]
8. Achieve IELTS Grammar and Vocabulary
9. Get IELTS Band 9 Grammar Secrets [سطح پیشرفته]
10. Cobuild English Grammar [سطح پیشرفته]
روشهای زیادی برای بهبود دانش گرامری شما وجود دارد که کتاب یکی از آنهاست. برای اینکه بتوانید کتاب مناسبی برای خودتان انتخاب کنید در ابتدا باید سطح زبان خود را بدانید. شما میبایست مشخص کنید که یک زبانآموز مبتدی، متوسط و یا پیشرفته در زبان انگلیسی هستید و براین اساس کتاب گرامر آیلتس خریداری کنید.
آزمون آیلتس یک آزمون استاندارد بینالمللی برای سنجش مهارتهای زبان انگلیسی است. این آزمون در دو فرم آکادمیک و جنرال برگزار میشود. در فرم آکادمیک، داوطلبان باید توانایی خود را در استفاده از زبان انگلیسی در محیطهای آکادمیک نشان دهند. گرامر یکی از مهارتهای اصلی مورد ارزیابی در آزمون آیلتس است. داوطلبان باید دانش کافی از مباحث گرامری زبان انگلیسی داشته باشند تا بتوانند بهطور صحیح و روان به زبان انگلیسی صحبت کنند، بنویسند، گوش کنند و بخوانند.
مباحث گرامری در تمام بخشهای آزمون آیلتس، از جمله ریدینگ، رایتینگ، لیسنینگ و اسپیکینگ (listening and speaking)، اهمیت دارد. در بخش ریدینگ، داوطلبان باید بتوانند ساختار جملهها و روابط بین کلمات را درک کنند تا بتوانند متن را بهطور صحیح ترجمه کنند. در بخش رایتینگ، داوطلبان باید از گرامر صحیح برای ساخت جملات و عبارات استفاده کنند تا متنی روان و قابل فهم ارائه دهند. در بخش لیسنینگ، داوطلبان باید بتوانند ساختار جملهها و روابط بین کلمات را درک کنند تا بتوانند منظور گوینده را بهطور صحیح متوجه شوند. در بخش اسپیکینگ، داوطلبان باید از گرامر صحیح برای ساخت جملات و عبارات استفاده کنند تا بتوانند بهطور روان و واضح صحبت کنند.
برای آزمون آیلتس در بخش گرامر، داوطلبان میتوانند از منابع مختلفی استفاده کنند. برخی از منابع آموزشی گرامر آیلتس عبارتند از:
برخی از کتابهای گرامر آیلتس عبارتند از:
برخی از دورههای آموزشی گرامر آیلتس عبارتند از:
برخی از منابع آنلاین گرامر آیلتس عبارتند از:
گرامر یکی از مهارتهای اصلی مورد ارزیابی در آزمون آیلتس است. داوطلبان باید دانش کافی از مباحث گرامری زبان انگلیسی داشته باشند تا بتوانند بهطور صحیح و روان به زبان انگلیسی صحبت کنند، بنویسند، گوش کنند و بخوانند. برای یادگیری گرامر آیلتس، داوطلبان میتوانند از منابع مختلفی استفاده کنند که دوره آموزش گرامر آیلتس مکتب خونه یکی از برترین انتخابها برای این هدف است.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 154 امتیاز
14 نظرنظرات بیشتر
پس از گذراندن محتوای دوره به صورت آنلاین (بدون دانلود) در سایت مکتبخونه، در صورتی که حد نصاب قبولی در دوره را کسب و تمرین ها و پروژه های الزامی را ارسال کنید، گواهینامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد.
قابل اشتراکگذاری در
آقای آرمین احمدی، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد در رشتهی آموزش زبان انگلیسی و دارای مدرک TESOL از مؤسسه International TESOL USA هستند.
از تجربههای تدریس ایشان، میتوان به تدریس دورههای تخصصی آیلتس، تافل، سلپیپ، PTE، مکالمه، تولیمو، MSRT و FCE، در بیش از نیمی از معتبرترین مؤسسات آموزشی تهران اشاره کرد. همچنین از افتخارات ایشان در امر آموزش، میتوان دریافت تندیس تقدیر در جشن آموزگار سال 1397 را نام برد.
اطلاعات بیشتر
پرهام خدابخش مقدم، فارغالتحصیل دانشگاه تهران و دارنده مدرک dip TESOL از LTTC (London Teacher Training College) هستند. ایشان تدریس دورههای زبان عمومی، IELTS ،FCE ،CAE را در شركتها و مؤسسات مختلف مانند شکوه، ایران استرالیا، آفرینش و ... در کارنامه کاری خود دارند. از دیگر سوابق ایشان میتوان به تدریس در دانشگاه علمی کاربردی و بخش زبان انجمن علمی دانشجویی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اشاره كرد.
اطلاعات بیشتر