مصورسازی دادهها (Data visualization) و آشنایی با ابزارهای Data visualization یک بخش مهم و پایهای در تحلیل داده است. هدف از تصویرسازی داده و Data visualization در تحلیل دادههای کمی و تحلیل دادههای کیفی ، جمعبندی دادهها در قالب چند نمودار یا تصویر نیست. هدف اصلی تحلیل دادهها بر مبنای Data visualization این است که دادهها بهگونهای مؤثر تصویر شوند تا بتوان استنتاجهایی بر مبنای داده ارائه داد که به درک بهتر از مسئله کسبوکار و درنهایت تصمیم سازی بر مبنای تحلیل دادههای خام و غیر شفاف پس از شفافسازی دادهها منجر شود. به همین خاطر اگر Data visualization به شکل مؤثر صورت پذیرد، در صنعت و در بین مدیران طرفداران زیادی دارد. از سوی دیگر، وقتی یک تحلیلگر داده برای اولین بار با یک پایگاه داده مواجه میشود، یکی از اولین کارهایی که باید انجام دهد تصویرسازی داده از منظرهای مختلف است. چنین کاری اگر بهدرستی صورت گیرد به او درک بهتری از ادامه مسیر تحلیل داده میدهد. بخصوص اگر شما با حجم انبوهی از دادهها مواجه شوید، در گامهای اولیه تحلیل داده نیاز دارید تا با گذراندن دوره Data visualization ، کلیات آن را درک کنید. به همین دلیل مهارت تصویرسازی داده یکی از مهمترین بخشهای آموزش ابزارهای تحلیل داده بهحساب میآید.
در این درس که میتوان آن را یکی از بخشهای اصلی هر مخاطب نرمافزار R دانست از طریق کار بر روی یک پایگاه داده واقعی با بیش از نیم میلیون رکورد، با ابزارهای نرمافزار R برای تصویرسازی داده و Data visualization آشنا خواهید شد ، همچنین این دوره زیرمجموعهای از دوره Business Analytics و دوره آموزش نرمافزار R قرار میگیرد که بخش مهمی از مهارت افزایی تحلیلگر داده در کسب مشاغل مرتبط با بازار کار تحلیلگر داده خواهد بود.
اما بهراستی دیداریسازی اطلاعات بیشتر از آنکه به علوم نوین مرتبط باشد ریشه درگذشتهی تاریخ بشر دارد، تاکنون اندیشیدهاید که انسانهای نخستین و نقاشان دورههای ماقبل معاصر چطور وقایع و اطلاعات خود را بهمنظور درک بهتر رویدادها و تحلیل درست دادهها دیداریسازی یا Data Visualization میکردند؟
بصری سازی دادهها نهتنها در تحلیل داده کمک به سزایی میکند بلکه به اخذ تصمیمات استراتژیک در مواقع بحرانی نیز بهره شایانی خواهد رساند.
مثلاً در تحلیل دادههای یک سانحه تصادف رانندگی در یک اتوبان سنگین شهر تهران، دیداریسازی اطلاعات میتواند حقیقت ماجرا را از زاویهای دیگر موردبررسی قرار دهد و کار آنالیز و تحلیل این حادثه را آسانتر کند، یا در جریان بازیهای المپیک، Data visualization میتواند با تحلیل دقیق هر بازی، عوامل موفقیت هر بازیکن و همچنین شرایط موجود برای موفقیت هر تیم را بررسی کند!
دنیای Data visualization، دنیای تحلیل و رصدهایی است که روزبهروز به جذابیت آن در دنیای تحلیلگران داده افزوده میشود.
در دوره تصویرسازی دادهها در مکتبخونه، به اهمیت این ابزار بیشازپیش خواهیم پرداخت.
فرزاد مینویی فارغالتحصیل رشته مهندسی عمران و مدیریت کسبوکار (MBA) از دانشگاه صنعتی شریف است. وی تحصیلات خود را در دکترای مدیریت در دانشگاه کلورادو (University of Colorado) آمریکا ادامه داده است. زمینههای تخصصی او تصمیمگیری و مدیریت ریسک، هوش تجاری و مدیریت عملیات است.
او تا قبل از ادامه تحصیل در دوره دکترا، در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۴ در نقشهای مدیریتی و مشاورهای با شرکتهای بخش خصوصی در ایران همکاری کرده است. در دوره دکترا بهعنوان محقق بر روی پروژههای کاربردی که کارفرمای آن وزارت راه آمریکا و موسسه تحقیقاتی CII بوده، فعالیت کرده است. موسسه تحقیقاتی CII یک کنسرسیوم از شرکتهای بزرگ فعال در صنعت نفت و گاز، فنی و مهندسی و تأمینکنندگان عمده آمریکاست. نتیجه فعالیتهای تحقیقاتی او در مجلات معتبر علمی بینالمللی چاپ شدهاند.
دکتر مینویی همچنین در چند سال گذشته بهعنوان استاد مدعو درس هوش تجاری و مدیریت عملیات را برای دورههای کارشناسی ارشد دانشگاه تهران و دانشگاه شهید بهشتی برگزار کرده است. مخاطبان عمده این دورهها مدیران ارشد و میانی شرکتهای ایرانی بودهاند. تلاش او در این دورهها این بوده تا با زبانی ساده و کاربردی مدیران صنعت را با مفاهیم تصمیمگیری داده محور و هوش تجاری آشنا کند.
وی هماکنون مشاوره چندین شرکت ایرانی است و آنها را برای حرکت به سمت مدیریت داده محور هدایت میکند. او امیدوار است با بهکارگیری تجربههای عملی خود در صنعت ایران و آمریکا و ترکیب آن با دانش تخصصی به مدیران کمک کند تا در مورد چالشهایی که با آن مواجه هستند، تصمیمات بهتری بگیرند.
اطلاعات بیشتردر صورت قبولی در دوره، گواهی نامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار می گیرد.
مشاهده نمونه گواهینامهخدمات منتورینگ به معنای برخورداری دانشجو از راهنما یا پشتیبان علمی در طول گذراندن دوره میباشد. این خدمات شامل پاسخگویی به سوالات آموزشی(در قالب تیکتینگ)، تصحیح آزمون یا پروژه های دوره و ارائه باز خورد موثر به دانشجو میباشد.
این دوره طوری طراحی شده است که محتوای آموزشی دوره حول چند پروژه واقعی و کاربردی هستند تا یادگیری دانشجو در طول دوره به کاربردهای عملی تبدیل شود و به این ترتیب بالاترین سطح یادگیری را فراهم نمایند.
با قرار گرفتن تمرین ها و آزمون های مختلف در طول دوره، محیطی تعاملی فراهم شده است تا بهره گیری از محتوا و یادگیری بهتر و عمیق تر شود.
شما می توانید از طریق تالار گفتگو با دیگر دانشجویان دوره در ارتباط باشید، شبکه روابط حرفه ای خود را تقویت کنید یا سوالات مرتبط با دوره خود را از دیگر دانشجویان بپرسید.
در صورت قبولی در دوره، شما میتوانید با وارد کردن اطلاعات آن در بخش دورههای آموزشی رزومهساز «جاب ویژن»، تایید مهارت خود را در قالب اضافه شدن «مدال مهارت» به روزمه آنلاین خود دریافت نمایید. این مدال علاوه بر ایجاد تمایز در نمایش رزومه شما، باعث بالاتر قرار گرفتن آن در لیست انبوه رزومههای ارسالی به کارفرما شده و بدین ترتیب شانس شما را برای استخدام در سازمانهای موفق و پر متقاضی افزایش میدهد.
بررسی فرصتهای شغلی
صفحه
1
از
2