عرفان غضنفری فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان است و به خوبی با روشهای تدریس ثمر بخش آشنا است و مقالاتی را نیز با موضوع تدریس معنادار به چاپ رسانیده است همچنین او با تکیه بر روش های یاددهی سریع و معنادار سعی می کند تمامی دانشجویان خود را به مقصد برساند اما تخصص اصلی ایشان ترید و آموزش ترید است و 8 سال است در این زمینه فعالیت می کند.
عرفان غضنفری عاشق بی چون و چرای آموزش است، این عشق از همان دوران کودکی در وی ایجاد شد و کار به جایی رسید که علارغم کسب رتبه های مناسب کنکور ترجیح داد معلم شود. وی هر روزه یاد می گیرید و یاد می دهد و از تلاش برای یاد دادن هیچگاه خسته نمی شود ؛ به طوری که در سابقه ی 8 ساله ی حضور در مارکت تمامی دوره ها و مقالات و کتاب های حوزه بازارمالی را خواندهاند.
وی در سال 95 وارد بازارهای مالی شده و ابتدا با بازار کریپتو آشنا و در این بازار به دلیل اینکه هنوزعمومیت خاصی پیدا نکرده بود سودهای جذاب و فضایی را به دست آوردم . از سال 98 در فضای بازار فارکس به فعالیت پرداختهاند.