×
ribbon

فردین داودی

1 دوره‌های من
4 ساعت‌های آموزشی

درباره من

ایشان، دارای کارشناسی ارشد رشته مهندسی نفت گرایش بهره‌برداری از دانشگاه شیراز بوده و همچنین در زمینه پروژه طراحی مکان‌یابی پایلوت ازدیاد برداشت در بنیاد ملی نخبگان در تعامل با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری انجام داده است.
از جمله افتخارات ایشان، دارای تجربه تدریس در کارگاه‌های تخصصی نرم‌افزارهای مهندسی نفت، فعال بودن در مرکز ازدیاد برداشت دانشگاه شیراز از سال 1396 تا کنون، فعالیت در پروژه مطالعات شبیه‌سازی میدان منصوری در شرکت مناطق نفت خیز جنوب و میدان بلال شرکت نفت فلات قاره، عضویت در سه دوره هسته‌های مسئله محور بنیاد ملی نخبگان در طرح شهید احمدی روشن، طراحی مکان‌یابی پایلوت ازدیاد برداشت به عنوان پروژه سربازی در بنیاد ملی نخبگان در تعامل با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری فعالیت در مدرسه تابستانه دانشگاه معدن سنت پترزبورگ روسیه جهت دانش‌افزایی در پروژه‌های ازدیاد برداشت از مخازن نفت می‌باشد. همچنین در حال حاضر به عنوان کارشناس ارشد مطالعات مهندسی مخزن در حال فعالیت بوده و این مهارت ها و تحصیلات، به ایشان امکان آشنایی و کسب مهارت به همراه حل چالش‌های پیچیده در این حوزه را داده است.
از جمله مهارت‌های ایشان در طول دوران تحصیلی و کاری‌، کسب مهارت‌های تخصصی بر روی نرم‌افزارهای شبیه‌سازی چاه محور و مخزن محور از جمله نرم‌افزار‌های Eclipse، Petrel، Pipesim، Prosper، Stimpro و Saphir می‌باشد.
از جمله اهداف ایشان در آینده، گسترش اطلاعات در زمینه مطالعات و مهندسی مخزن بوده که به توسعه فناوری‌های نوین در صنعت نفت کمک کند. همچنین ایشان علاقه‌مند به انتقال تجربیاتشان به دیگران جهت گسترش دانش در این حوزه می‌باشد.
به طور کلی، تحصیلات و تجربیات ایشان باعث گردیده که ایشان فردی متعهد و پرانگیزه بوده و همواره در تلاش برای یادگیری بیشتر و پیشرفت در زمینه مهندسی نفت باشد.

مشاهده بیشتر

دوره‌های من