این دوره شامل تدریس درس الکترونیک 1 است. هدف از آن، آموزش اصول ابتدایی قطعات و مدارهای الکترونیکی است. در ابتدا دانشجویان با فیزیک و عملکرد پیوند PN و دیود آشنا میشوند. سپس مدارهای دیودی ...
فیزیک و عملکرد اتصال PN و دیود
انواع دیود و مدارهای دیودی
ساختار و فیزیک ترانزیستور دوقطبی (BJT)
انواع روشهای بایاس کردن ترانزیستور و مدارهای ترانزیستوری یک طبقه
تقویتکنندههای توان کلاس A، B و AB
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
این دوره شامل تدریس درس الکترونیک 1 است. هدف از آن، آموزش اصول ابتدایی قطعات و مدارهای الکترونیکی است. در ابتدا دانشجویان با فیزیک و عملکرد پیوند PN و دیود آشنا میشوند.
سپس مدارهای دیودی را فرامیگیرند. در ادامه، با فیزیک و عملکرد ترانزیستور دوقطبی (BJT) آشنا میشوند و سپس تقویتکنندههای یکطبقه و چندطبقه را که با ترانزیستورهای BJT طراحی میشود، فرامیگیرند.
درنهایت طبقات خروجی و تقویتکنندههای توان کلاس A، B و AB را فرامیگیرند. مخاطبین دوره تمام دانشجویان کاردانی و کارشناسی هستند که نیاز به یادگیری عمیق درس الکترونیک ۱ دارند، از جمله دانشجویان رشتههای برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 5 امتیاز
1 نظر
دکتر محمدمهدی احمدی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با درجۀ دانشیاری هستند. ایشان بیش از 15 سال سابقۀ کار صنعتی در زمینۀ طراحی مدارهای مجتمع پیشرفته در شرکت های برجسته ای از جمله Onsemi، Synopsys، Rambus و Analog Bits در کانادا و در Silicon Valley آمریکا دارند. ایشان از سال 1393 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال تدریس و تحقیق در زمینۀ ایمپلنت های هوشمند پزشکی و سایر کاربرد های مدارهای الکترونیکی در پزشکی هستند.
اطلاعات بیشتر