آموزش مانيتورينگ و كنترل واكنشگاه‌هاي شيميايي با استفاده از PLC

آموزش مانيتورينگ و كنترل واكنشگاه‌هاي شيميايي با استفاده از PLC كارگاه آموزشی مانيتورينگ و كنترل واکنشگاه‌های شيميايی با استفاده از PLC يك دوره كاربردی و مناسب برای مهندسين شيمی و ابزاردقیق است. در اين كارگاه ...

59 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

مفاهیم و تکنیک‌های کدنویسی در PLC

استفاده از PLC برای کنترل دمای راکتور

نحوه ارتباط هم زمان پردازنده PLC با LabVIEW

پروتوکل ارتباطی Modbus TCP/IP

محتوای دوره

3 فصل 18 جلسه 3 ساعت ویدیو
پنل آموزشی و پیکربندی PLC
محیط Ladder و ابزارک‌های کد نویسی
پروژه مانیتورینگ و کنترل راکتور

پیش‌نیاز‌ها

در این آموزش به منظور پشتیبانی از بخش Visual برنامه از نرم‌افزار LabVIEW استفاده شده است لذا پیشنهاد می‌شود دانشجویان محترم با مباحث مربوطه آشنا باشند.

درباره دوره

آموزش مانيتورينگ و كنترل واكنشگاه‌هاي شيميايي با استفاده از PLC

كارگاه آموزشی مانيتورينگ و كنترل واکنشگاه‌های شيميايی با استفاده از PLC يك دوره كاربردی و مناسب برای مهندسين شيمی و ابزاردقیق است. در اين كارگاه يك پنل آموزشی‌ مناسب از تجهيزات PLC آماده شده و گام‌به‌گام هنرجويان محترم، از نحوه پیکربندی PLC تا کدنویسی كنترل بر روی پردازنده PLC همراه با مدرس خواهند بود. در اين كارگاه  بر تکنیک‌های کدنویسی بر روی پردازنده PLC تكيه شده است. PLC هايی كه در اين آموزش مورداستفاده قرار گرفته برند FATEK است كه از طريق بستر TCP/IP و پروتکل Modbus ارتباط داده شده است. قسمت‌های visual برنامه با نرم‌افزار LabVIEW پشتيبانی می‌شود.

در فصل اول اين كارگاه با پنل آموزشی آشنا خواهيد شد همچنين نحوه پيكربندی PLC در بستر ethernet را فرا خواهيد گرفت. در فصل دوم با محيط کدنویسی Ladder  آشنا می‌شوید ، ابزارک‌های کدنویسی و تکنیک‌های کدنویسی در اين فصل آموزش داده می‌شود. در فصل سوم يك پروژه مانيتورينگ و كنترل برای يك رآکتور 10 ليتری تعريف خواهد شد و از ابتدا تا انتها عمليات آموزش داده خواهد شد.

اطلاعات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

فرزین هرمزی
فرزین هرمزی
3 دوره
152 دانشجو

فرزين هرمزی، دانش‌آموخته كارشناسی ارشد شیمي كاربردی دانشگاه آزاد (واحد تهران  سال 1375) هستند. ايشان بيشتر از بيست سال سابقه فعاليت در پژوهشگاه پليمر و پتروشيمی ایران را دارند، حوزه اصلی فعاليت ايشان در زمينه طراحی، ساخت و عمليات كنترل و مانيتورينگ سامانه‌های (پايلوت) پليمريزاسيون در مقیاس‌های آزمايشگاهی و صنعتی كوچك است. همچنين در پروژه‌های متعددی در مقياس صنعتي  مسئوليت كنترل و مانيتورينگ واحد را بر عهده داشته‌اند، از جمله واحدهای توليد صنعتي پليمريزاسيون NBR ، پليمريزاسيون MMA، علاوه بر اين در پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي مسئولیت‌های متعددی در حوزه توسعه فناوری از آزمايشگاه به صنعت داشته‌اند. به‌عنوان نمونه‌هایی از فعالیت‌های ايشان می‌توان اشاره داشت به طراحی و ساخت سامانه تهيه دی ونيل بنزن از دی اتيل بنزن در مقياس پايلوت صنعتي كوچك، پايلوت صنعتی كوچك رزين سوپر جاذب، سامانه تهيه اپي كلروهيدرين از گلیسیرین همچنين ايشان سابقه همكاري با واحد تحقيق و توسعه پتروشيمي مارون را براي چندين سال دارد. زمينه‌های اين همكاری عبارت است از مسئول راه اندازی پايلوت آزمايشگاهی تست كاتاليست پليمريزاسيون بالك پلي پروپيلن و همچنين ساخت پنل خوراك كوپليمريزاسيون الفين. همچنين سابقه همكاري با واحد تحقيق و توسعه پتروشيمی اميركبير در راه اندازي پايلوت تست كاتاليست پلي اتيلن در كارنامه كاری ايشان است. از ديگر زمينه علاقه‌مندی ايشان محاسبات چند مقياسی با استفاده از پردازنده‌های موازی است.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های فرزین هرمزی

سوالات پرتکرار

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.