آموزش مدیریت تعارض چه کمکی به حل مشکلات ما در سازمان میکند؟ تعارض بخشی از زندگی روزانه ما است، اختلاف نظر درباره کوچکترین تا بزرگترین مسائل با افرادی که ویژگیهای شخصیتی متفاوتی دارند باعث بروز ... ادامه
وحید ناصحی فر
آموزش مدیریت تعارض چه کمکی به حل مشکلات ما در سازمان میکند؟ تعارض بخشی از زندگی روزانه ما است، اختلاف نظر درباره کوچکترین تا بزرگترین مسائل با افرادی که ویژگیهای شخصیتی متفاوتی دارند باعث بروز تعارض و درگیری میشود.
تعارض یک حقیقت اجتناب ناپذیر در زندگی سازمانی است. تعارض بالقوه بر روابط میان انسانها در سازمان حاکم است. این نیروی بالقوه، نیرویی است برای سلامتی، رشد و پیشرفت سازمان و یا مانعی بزرگ در مقابل رشد و پیشرفت.
توانایی اداره و کنترل پدیده تعارض در سازمانها از مهمترین مهارتهای مدیریت است. مدیریت تعارض یکی از مهارتهای زندگی است که به ما کمک میکند زندگی آرامتر و بهتری داشته باشیم .
استفاده صحيح و مؤثر از تعارض موجب بهبود عملكرد و ارتقای سطح سلامتی سازمان میگردد و استفاده غيرمؤثر از آن موجب كاهش عملكرد و ايجاد كشمكش و تشنج در سازمان میشودکه مستلزم شناخت و درك كامل ماهيت و كسب مهارت در اداره و كنترل آن است.
تعارضهای سازنده موجب بروز افكار نو و خلاق و زمينه تغيير و نوآوری و تحول سازنده را فراهم میسازند و در نهايت به مديريت كمك میكنند تا به اهداف سازمانی خويش نائل آيد.
توانايی برخورد با تعارض و اداره آن، در موفقيت مديران سازمانها نقش ارزندهای دارد. اگر تعارضها سازنده باشند، موجب بروز افكار نو و خلاق میشوند و زمينه تغيير و نوآوری و تحول سازنده را در سازمان فراهم میسازند و در نهايت به مديريت كمك میكنند تا به اهداف سازمانی خويش نائل آيد. به همین دلیل است که ما قصد ارائه موضوعی تحت عنوان آموزش مدیریت تعارض داریم.
هدف ما از دوره آموزش مدیریت تعارض، بررسی و یادگیری تعارض سازنده در مقابل تعارض مخرب، نقش فرهنگ سازمانی در مدیریت تعارض، تفاوت تعارضات اخلاقی با سایر تعارضات سازمانی، مدیریت تعارض از طریق شناخت تفاوتهای فردی کارکنان و توانمند ساختن آنها میباشد.
در این دوره آموزشی در سه فصل شناخت تعارض، ریشههای آن و راه حلهای مدیریت تعارض با موضوعات مرتبط با این دوره آشنا خواهیم شد
اطلاعات بیشتر
از مجموع 12 امتیاز
6 نظرلیسانس اقتصاد از دانشگاه علامه طباطبایی
فوق لیسانس مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت مالی از دانشگاه علامه طباطبایی
دکتری مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی از دانشگاه علامه طباطبایی
عضو هیئت علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبائی، دانشیار پایه 16 در 1399
دانشيار گروه مديريت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبائی
عضو هيئت مديره شركت چاپ و نشر بازرگانی
اطلاعات بیشتر