آموزش Postman

پُست­مَن (Postman) یک ابزار توسعه API (واسط برنامه نویسی برنامه) است که به ساخت، آزمایش و اصلاح API-ها کمک می‌کند. تقریباً هر قابلیتی که ممکن است توسط هر توسعه‌دهنده‌ای موردنیاز باشد در این ابزار گنجانده ...

3.8 (13 امتیاز)
914 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

آموزش Postman

آموزش کاربردی Postman

آموزش ابزار Postman

آموزش کار با Postman

محتوای دوره

7 فصل 25 جلسه 3 ساعت ویدیو
آشنایی با Postman
کار با Postman
هدر Authorization
تست
Mock Server
مستندسازی
APIs

درباره دوره

پُست­مَن (Postman) یک ابزار توسعه API (واسط برنامه نویسی برنامه) است که به ساخت، آزمایش و اصلاح API-ها کمک می‌کند. تقریباً هر قابلیتی که ممکن است توسط هر توسعه‌دهنده‌ای موردنیاز باشد در این ابزار گنجانده شده استوجود دارد. بیش از 5 میلیون توسعه‌دهنده هر ماه از آن استفاده می‌کنند تا توسعه API خود را آسان و ساده کنند. این ابزار توانایی ایجاد انواع درخواست‌های HTTP اعم از GET، POST، PUT و غیره را برای ذخیره محیط‌ها برای استفاده بعدی، تبدیل API به کد برای زبان‌های مختلف (مانند جاوا اسکریپت، پایتون و...) را دارد. دوره آموزش Postman مکتب خونه جهت ارائه آموزش کار با این ابزار محبوب تدوین شده است تا کاربران را از تکیه به منابع خارجی بی‌نیاز کند.

API-ها که در هسته نرم‌افزار قرار دارند و به روش‌های تست و آزمایش مناسب نیاز دارند. تعدادی از روش‌های تست نیاز اولیه به شناسایی و حذف خطا را برآورده می‌کنند که احتمالاً می‌تواند یک مانع بزرگ در توسعه بیشتر باشد که برای این کار استفاده از Postman بسیار مناسب است. در ادامه و در کنار دوره آموزش Postman یک سری توضیحات برای نحوه کار Postman api ارائه خواهد شد.

دوره آموزش postman چیست؟

پُست­مَن (postman) یکی از محبوب‌­ترین ابزارها برای تست APIها است. این ابزار به ما کمک می­‌کند تا در زمان و هزینه خود صرفه‌­جویی کنیم. به وسیله postman می‌توانیم کدهای نوشته شده را در زمانی بسیار کم تست کرده و خروجی برنامه خود را زودتر مشاهده کنیم. به عبارت دیگر این ابزار علاوه بر کمک به پیشرفت سرعت پروژه به ما کمک می‌­کند تا خطاهای احتمالی را نیز در زمانی زودتر برطرف کنیم. نکته قابل توجه این است که در رابطه با این دوره مهم نیست که API به چه زبانی نوشته شده باشد و به هر صورت پست­من ابزاری برای تست API نوشته شده است. در این دوره به آموزش postman می‌پردازیم و به صورت کامل آن را بررسی می‌کنیم.

در یک پروژه ممکن است ما خودمان API نویس باشیم یا از API نوشته شده توسط دیگران در پروژه خود استفاده کنیم. در هر دو صورت ما نیاز داریم تا API نوشته شده را تست کنیم. پلتفرم postman به ما کمک می‌­کند به طور همه جانبه به بررسی APIها بپردازیم. برای تست APIها ابزارهای گوناگونی وجود دارد؛ اما به طور کلی پست­من یکی از بهترین و محبوب‌­ترین ابزارها برای انجام دادن این کار است. در دوره آموزش پست­من به بررسی این ابزار می­‌پردازیم، در رابطه با قسمت­‌های گوناگون آن صحبت می­‌کنیم و در نهایت به چگونگی استفاده از آن در تست­‌های خودمان خواهیم پرداخت.

هدف از برگزاری دوره آموزش پستمن (postman) چیست؟

از آنجا که Postman ابزاری کاربردی و مهم به حساب می­‌آید، اصلی‌­ترین هدف در برگزاری این دوره آشنایی و تسلط به این ابزار و شناخت همه قابلیت‌­های آن خواهد بود.

دوره آموزش postman برای چه کسانی مناسب است؟

مباحث این دوره آموزشی به صورت کاملا روان و کاربردی بیان شده است و گروه‌­های زیادی می‌­توانند از مباحث ارائه شده در این دوره استفاده کنند. به طور جزئی‌­تر همه علاقه‌­مندان به برنامه‌­نویسی و موضوعات مرتبط با آن می‌­توانند از این دوره استفاده کرده و دانش خود در این زمینه را افزایش دهند.

برای شرکت در دوره آموزش پستمن چه پیش­‌نیازهایی وجود دارد؟

در تمام مراحل برگزاری دوره سعی شده است تا مباحث با زبان ساده و روان بیان شوند تا مخاطب به سادگی مشغول یادگیری مباحث شود؛ اما برای یادگیری همه مباحث ارائه شده لازم است تا مخاطب با مفاهیم مربوط به برنامه­‌نویسی و APIها آشنایی داشته باشد.

دوره آموزش postman با چه سرفصل‌­هایی و در کدام موسسه ارائه شده است؟

دوره آموزش postman توسط وب­‌پروگ تولید شده است و توسط مکتب‌­خونه منتشر می‌­شود. مباحث این دوره در هفت فصل و در مدت 25 جلسه تهیه شده است.

Postman چیست؟

به زبان بسیار ساده، ابزار Postman برنامه‌ای کامپیوتری است که برای تست API استفاده می‌شود. Postman یک درخواست API را به وب سرور ارسال می‌کند و پاسخ را هر چه که باشد دریافت می‌کند. هنگام ارسال و دریافت درخواست در Postman هیچ کار اضافی یا تنظیم چارچوب موردنیاز نیست. به‌طور گسترده این ابزار توسط آزمایش کنندگان و توسعه‌دهندگان برای آزمایش بهتر برنامه‌ها استفاده می‌شود. در دوره آموزش Postman این ابزار و نحوه کار آن به‌خوبی معرفی شده است.

Postman قابلیت کار روی انواع API اعم از API – های هوش مصنوعی، وب، دیتابیس و غیره را دارد و در توسعه هر نرم افزاری کارایی خود را نشان داده است.

مزایای استفاده از Postman

Postman با تعداد امکانات و سهولت کار توسط میلیون‌ها آزمایش کننده استفاده شده است. با استفاده از رابط کاربری ساده و کاربرپسند آن، می‌توانید به‌راحتی درخواست ارسال کنید، برای این کار فقط کافی است داده‌های موردنیاز را ایمپورت کرده و روش HTTP را انتخاب کنید و دکمه "SEND" یا ارسال را بزنید. یکی دیگر از ویژگی‌های پرکاربرد این ابزار قابلیت اتوماسیون (خودکارسازی وظایف) است که به شما امکان می‌دهد آزمایش‌ها را کاملاً اتوماسیون کنید.

اگرچه استفاده از این ابزار رایگان است، اما Postman یک نسخه پولی نیز با ویژگی‌های حرفه‌ای مانند دسترسی چند کاربر، کنترل روی نقش‌ها، دسترسی کامل، احراز هویت SSO و غیره را به کاربران ارائه می‌دهد. درواقع همان‌طور که در دوره آموزش Postman نیز به این جزئیات اشاره شده است، این ابزار به کاربران اجازه می‌دهد محیط موردنیاز را تنظیم کنند، مشخصات بنویسند و در نهایت بر هر مرحله نظارت کنند. همه ویژگی‌های مهم این ابزار، Postman را به یک ابزار تست ایده آل تبدیل می‌کند.

نحوه استفاده از Postman

Postman یک ابزار تست کاربرپسند است که به شما امکان می‌دهد درخواست‌های API را در مراحل کمتری ارسال کنید. در دوره آموزش Postman نحوه کار با این ابزار به‌خوبی آموزش داده شده است با این حال در این بخش نیز نحوه کار آن به‌صورت کلی موردبررسی قرار خواهد گرفت.

برای شروع کار با ابزار Postman، با کلیک بر روی دکمه New می‌توانید یک درخواست یا مجموعه جدید ایجاد کنید؛ و در صفحه جدید باز شده، درخواست‌های HTTP مانند درخواست POST، GET، DELETE و غیره فهرست شده است و می‌توان آن‌ها را بنا به نیاز انتخاب کرد. در کنار آن Request URL قرار دارد که انتظار می‌رود URL نقطه پایانی را وارد کنید و در انتهای خط دکمه Send قرار دارد که با کلیک روی آن درخواست را به آدرس مورد نظر ارسال کرده و پاسخ را دریافت خواهید کرد.

این اصول اولیه نحوه استفاده از Postman است، اما Postman دارای تعدادی ویژگی دیگر نیز بوده که برای آزمایش بهتر استفاده می‌شود. پس از دکمه Send، دکمه Save به شما امکان می‌دهد درخواست فعلی را ذخیره کنید تا هیچ تغییری را از دست ندهید.

نحوه استفاده از Postman برای URL های بسته

زمانی که با URL هایی سروکار دارید که به‌صورت عمومی باز نیستند و برای این منظور از نام کاربری و رمز عبور استفاده می‌شود، مجوز لازم است. بسته به نیاز، هدرهایی با انواع محتوا به‌عنوان JSON قابل تنظیم هستند. هدر و بدنه به شما امکان می‌دهد جزئیات سفارشی را احتمالاً برای درخواست POST تنظیم کنید. اسکریپت‌های پیش از درخواست، اسکریپت‌هایی هستند که قبل از درخواست اجرا می‌شوند، با این هدف که اطمینان حاصل شود که محیط مطابق با نیاز تنظیم شده است تا تست‌های بعدی به‌درستی انجام شود. این تست شامل اسکریپتی است که در زمانی که درخواست در حال انجام است اجرا می‌شود، این موارد به شما در تائید وضعیت پاسخ و سایر نکات کمک می‌کند.

در ابزار پُستمَن، Import به شما امکان می‌دهد یک مجموعه موجود را وارد کنید در حالی که Runner Collection به شما امکان می‌دهد تست‌های اتوماسیون را انجام دهید.

مراحل تست خودکار با ابزار Postman

در ابزار پستمن Postman، تست خودکار API را می‌توان به چهار مرحله اساسی تقسیم کرد که این چهار مراحل به‌صورت عملی در دوره آموزش Postman پوشش داده شده است. اولین مرحله با آزمایش دستی API- ها شروع می‌شود، سپس پاسخ دریافتی API را درک می‌کنید، بر اساس دو مرحله قبلی اکنون می‌توانید مجموعه‌های آزمایشی را بنویسید و در نهایت این مجموعه‌های آزمایشی را از نقاط پایانی مختلف اجرا کنید.

اساساً، مجموعه‌های آزمایشی براساس نیازهای API پارامترها و سایر جزئیات ضروری نوشته یا ایجاد می‌شوند و این مجموعه‌های آزمایشی بارها و بارها از نقاط پایانی مختلف اجرا می‌شوند. این اسکریپت‌های تست به زبان جاوا اسکریپت نوشته می‌شوند و می‌توانند قبل از درخواست و پس از دریافت پاسخ به درخواست انجام شده اجرا شوند. اکنون برای مرحله آخر کافی است درخواست را به‌صورت دستی ارسال کنید، اما این بار پس از دریافت پاسخ برای درخواست، ابزار Postman به‌طور خودکار آزمون نوشته شده را اجرا می‌کند و در آخر سیر نتایج آزمون را به شما نشان می‌دهد.

این ساده‌ترین مثال از خودکارسازی یک تست در Postman است که با مجموعه‌های تست اضافه شده و درخواست‌های متعدد به همراه پارامترها و مجوزهای موردنیاز، می‌توانید تست‌های پیچیده را اجرا کنید. همچنین توجه به این نکته ضروری است که Mock servers- ها یا سرورهای ساختگی یک API را با برگرداندن داده‌های از پیش تعریف‌شده شبیه‌سازی می‌کنند و به شما امکان می‌دهند یک API را قبل از آماده شدن برای تولید توسعه دهید یا آن‌ها را آزمایش کنید.

چرا تست خودکار API مهم است؟

برای اینکه هر نرم‌افزاری بتواند مطابق انتظار کار کند، باید یک مرحله آزمایشی برای خدمات بهتر و با دخالت API که هسته و مهم‌ترین بخش یک سیستم است، انجام دهد، ضروری است که این API ها از طریق هر نقطه پایانی ممکن آزمایش شوند و پیاده‌سازی اتوماسیون در تست API تضمین می‌کند که هر نقطه پایانی آزمایش می‌شود و اشکالات احتمالی به‌سرعت کشف می‌شوند.

اتوماسیون به کاربر کمک می‌کند تا در صورت تکرار آزمایش روی یک ماژول موردنیاز بسیار کارا عمل کند و به کاربر امکان می‌دهد از مجموعه آزمایشی استفاده مجدد کند. جلوگیری از خطاهای انسانی احتمالی در حین آزمایش از طریق تست اتوماسیون امکان‌پذیر است. با ویژگی‌هایی مانند استفاده از مجموعه‌ها، مجموعه‌های آزمایشی، یکپارچه‌سازی مداوم و ذخیره تماس‌ها، Postman ابزار انتخابی برای تست API است. اگرچه Postman به شما اجازه می‌دهد از آن بدون حساب کاربری استفاده کنید، توصیه می‌شود یک حساب کاربری داشته باشید زیرا در این صورت پروژه‌های شما را ذخیره می‌کند.

اگر به فکر یادگیری ابزار Postman هستید و می‌خواهید به‌صورت حرفه‌ای با آن کار کنید، هم‌اکنون با ثبت‌نام در دوره آموزش Postman اولین و مهم‌ترین قدم در این مرحله را بردارید. همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش برنامه نویسی و آموزش جاوا اسکریپت به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره موجود است.

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

3.8

از مجموع 13 امتیاز

2 نظر

1 سال پیش

با سلام خدمت استاد گرامی من در حال سپری کردن این دوره شما هستم آیاد دوره ای ارائه دادید یا خواهید داد مبنی بر API نویسی با کد json ممنون

خدیجه وکیلی

خدیجه وکیلی

9 ماه پیش

بهتر بود یک فصل هم درباره api صحبت میشد. ولی در کل خوب بود

زهرا گمار

زهرا گمار

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

علی شیخ
علی شیخ
19 دوره
37,354 دانشجو

علی شیخ در سال ۱۳۹۴ در رشته مهندسی کامپیوتر فارغ‌التحصیل شد و به عنوان برنامه‌نویس وب در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو شروع به کار کرد. تخصص اصلی ایشان در زبان‌های جاوا اسکریپت و php است. وی به دلیل این که به آموزش علاقه زیادی داشت، تصمیم به راه‌اندازی وب‌سایتی در این زمینه به نام وب پروگ گرفت و اکنون از سال 1398 تاکنون توانسته‌است سهم کوچکی در آموزش به افراد علاقه‌مند به برنامه‌نویسی را داشته باشد.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های علی شیخ

سوالات پرتکرار

حداقل و حداکثر زمانی که می توانم یک دوره را بگذرانم چقدر است؟

برای گذراندن دوره حداقل زمانی وجود ندارد و شما می توانید در هر زمانی که مایل هستید فعالیت های مربوطه را انجام دهید. برای هر دوره یک حداکثر زمان تعیین شده است که در صفحه معرفی دوره می توانید مشاهده کنید که از زمان خرید دوره توسط شما تنها در آن مدت شما از ویژگی های تصحیح پروژه ها توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه بهره مند خواهید بود.

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.