برنامه‌نویسی فرانت اند

برنامه‌نویسی فرانت اند

آموزش طراحی وبسایت

برای فراگیری آموزش طراحی سایت حتماً لازم نیست که مهندس کامپیوتر باشید. آموزش‌های بسیاری در اینترنت وجود دارد که شما را به هدفتان می‌رساند. ممکن است شما قصد داشته باشید به عنوان یک طراح سایت در بازار کار مشغول شوید، یا حتی تنها قصد راه‌اندازی سایتی مناسب با کسب‌وکار خود را داشته باشید. دوره‌های آموزش طراحی وب‌سایت مکتب‌خونه می‌تواند شما را به این سطح از مهارت برساند.
 36 نتیجه برای "برنامه‌نویسی فرانت اند --- طراحی سایت --- برنامه‌نویسی" با فیلترهای مشخص شده در مکتب‌خونه موجود است.
مرتب‌سازی نتایج بر اساس:

آموزش طراحی سایت

برای فراگیری آموزش طراحی سایت حتماً لازم نیست که مهندس کامپیوتر باشید. آموزش‌های بسیاری در اینترنت وجود دارد که شما را به هدفتان می‌رساند. ممکن است شما قصد داشته باشید به عنوان یک طراح سایت در بازار کار مشغول شوید، یا حتی تنها قصد راه‌اندازی سایتی مناسب با کسب‌وکار خود را داشته باشید. دوره‌های آموزش طراحی وب‌سایت مکتب‌خونه می‌تواند شما را به این سطح از مهارت برساند.

دوره طراحی سایت مکتب‌خونه

با توجه به گسترش نیاز بازار به طراحی سایت مکتب‌خونه دوره طراحی سایت و آموزش طراحی وب را به‌صورت رایگان و پلاس تدارک دیده است. با پکیج آموزش طراحی سایت و فیلم آموزش رایگان طراحی وب مکتب‌خونه می‌توانید نیاز خود را با در هر سطحی که تمایل دارید، رفع کنید.

دوره آموزش رایگان طراحی سایت


دوره‌های آموزش رایگان طراحی سایت مکتب‌خونه همراه با فیلم های رایگان آموزش طراحی سایت شامل موارد زیر می‌شود:

·        آموزش رایگان Responsive Layout پروژه محور

·        آموزش رایگان Grid Layout پروژه محور

·        آموزش رایگان javascript پروژه محور

·        آموزش رایگان PHP و MySQL پروژه محور

·        آموزش رایگان بوت استرپ (Bootstrap 4) پروژه محور

·        آموزش رایگان Node.js پروژه محور

·        گام‌های تبدیل‌شدن به طراح UI/UX

·        آموزش رایگان طراحی تجربه کاربری UX

·        آموزش رایگان Adobe XD

·        برنامه‌نویسی حرفه‌ای تحت وب در جاوا

·        آموزش yil framework 2

·        طراحی وب Codeigniter

·        برنامه‌نویسی وب

·        آموزش Dreamweaver

·        آموزش ASP.net

دوره‌های آموزش طراحی سایت مکتب‌پلاس


آموزش شیءگرایی در جاوا اسکریپت
آموزش جاوا اسکریپت
آموزش وردپرس
 آموزش Jquery
آموزش طراحی سایت با CSS پیشرفته و Sass
آموزش HTML و CSS
دسترسی‌پذیری در طراحی
سیستم‌های طراحی
آموزش زبان برنامه‌نویسی Golang
آموزش طراحی سایت با پایتون و جنگو
آموزش جنگو
آموزش طراحی سایت با PHP
آموزش فریم‌ورک Angular 2
آموزش فریم‌ورک React JS
آموزش برنامه‌نویسی با پایتون (پیشرفته)
آموزش برنامه‌نویسی وب با زبان PHP و فریم‌ورک لاراول
آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس
آموزش طراحی وب‌سایت (front end)

طراحی سایت


طراحی وب‌سایت جنبه زیبایی‌شناسی بصری و صفحه‌آرایی یک صفحه وب را شامل می‌شود. این کار می‌تواند هم‌زمان با توسعه وب در ایجاد یک وب‌سایت ایستا یا پویا انجام شود. حتماً لازم نیست که شما فردی خلاق باشید تا بتوانید در یک شرکت طراحی سایت فعالیت کنید؛ تنها بخشی از این کار به خلاقیت نیاز دارد، بخش‌های مهم دیگر کار با ابزارها و یادگیری مهارت‌های لازم است.

نتیجه طراحی سایت اولین چیزی است که کاربران هنگام ورود به سایت متوجه آن می‌شوند. اگر این طراحی به اندازه کافی جذاب نباشد یا کار با آن دشوار باشد، شما مشتریان و کاربران خود را از دست خواهید داد. امروزه نیاز به طراح سایت با مهارت و به‌روز در بسیاری از کسب‌وکارها احساس می‌شود. پس اگر علاقه‌مند به این حوزه هستید، هیچ جای درنگی وجود ندارد.

راه‌های آموزش طراحی وب‌سایت


بسیاری از برنامه‌نویسان معتقدند که تنها راه برای یادگیری طراحی بصری یادگیری خودآموز است؛ یعنی بتوانید خودتان تمرین کنید، از وب‌سایت‌های موجود ایده بگیرید، بازهم تمرین کنید و از دیگران بخواهید سایت شما را نقد کنند. مفاهیمی مانند زیبایی‌شناسی را قطعاً می‌توانید به‌تنهایی فرابگیرید، اما برای سایر مفاهیم مانند قابلیت دسترسی، طراحی رسپانسیو و ... باید از منابع متعددی کمک بگیرید.

یکی از بهترین راه‌های یادگیری طراحی وب‌سایت این است که از ویدئوهای آموزشی کمک بگیرید. دوره‌های آموزش طراحی سایت رایگان و آموزش طراحی سایت حرفه‌ای مکتب‌خونه بدین منظور فراهم شده است.

 

آموزش طراحی سایت را از کجا شروع کنم؟


اگر قصد دارید نحوه طراحی سایت را یاد بگیرید، اول از همه باید مشخص کنید که هدفتان از آموزش طراحی وب‌سایت چیست؟ سپس بهتر است به سراغ زبان‌هایی بروید که نیاز شما را به ساخت سایت برآورده می‌کند. معمولاً باید مهارت‌های زیر را به ترتیب برای طراحی وب یاد بگیرید:

·        آموزش HTML

آموزش طراحی سایت با HTML آغاز می‌شود. HTML به نوعی چارچوب و اسکلت سایت است و قسمت ظاهری وب‌سایت با نشانه‌گذاری HTML به وجود می‌آید. در واقع HTML را ساختار صفحات وب می‌دانند که پایه و اساس تمام وب‌سایت‌ها را ایجاد می‌کند. کدهای مربوط به HTML یکی از مهم‌ترین مراحل آموزش طراحی سایت است که اول از همه باید به آن‌ها مسلط شوید.

·        آموزش CSS

یادتان باشد فقط زیبایی ظاهری وب‌سایت مهم نیست؛ بلکه باید هرکدام از صفحات وب هم زیبایی منحصربه‌فرد خود را داشته باشند. از این رو، برای طراحی صفحات وب از CSS استفاده می‌کنند. به عبارت دیگر، مدیریت سبک صفحات وب به عهده کدهای CSS است. استایل صفحات آبشاری یا همان CSS نمای کلی سایت مانند طرح، تایپوگرافی، رنگ‌ها و سایر موارد را کنترل و مدیریت می‌کند.

·        آموزش زبان جاوا اسکریپت

خب تا اینجای کار توانستید هم ظاهر سایت را زیبا کنید و هم صفحات آن را بر اساس سلیقه خود شخصی‌سازی کنید حال اگر بخواهیم امکانات دیگری مانند تاریخ، ساعت، انیمیشن‌های مختلف و ... به آن اضافه کنیم، باید زبان Java Script را یاد بگیریم. کدهای جاوا اسکریپت رفتارهای خاصی را در وب‌سایت‌ها کنترل می‌کنند. از آن‌ها می‌توان برای انواع تعاملات و ویژگی‌ها استفاده کرد.

می‌توان گفت برخلاف HTML و CSS که از زبان‌های نشانه‌گذاری بودند، جاوا اسکریپت زبان برنامه‌نویسی اسکریپت‌شده است و برای یادگیری آن نیاز به زمان بیشتری پیدا خواهید کرد. 

اینجاست که دیگر شما نحوه طراحی سایت را تا حدودی شناخته‌اید و می‌توانید ساختار ظاهری سایت (فرانت‌اند) را بر اساس معیارهای خود طراحی کنید.

·        PHP، ASP، اسکریپت‌نویسی ColdFusion، XML و تبدیل‌ها و تجارت الکترونیکی

طبیعی است که شما به عنوان یک طراح سایت نمی‌توانید تمام مهارت‌های ذکرشده در بالا را به خوبی یاد بگیرید. در واقع یک طراح سایت سعی می‌کند روی یک یا دو حوزه اصلی تمرکز کند و مهارت‌های بالایی در آن به دست آورد. سایر موارد طراحی وب را می‌توانند دیگر اعضای تیم انجام دهند.

درست است که طراحی سایت با پایتون یا PHP و سایر زبان‌ها امکانات بیشتر و خاص‌تری برای سایت فراهم می‌کند، اما لزوماً تمام سایت‌ها به زبان‌های برنامه‌نویسی نیاز ندارند. هزینه طراحی سایت با این زبان‌ها نسبتاً بالاست و این یکی از معایب استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی در طراحی سایت محسوب می‌شود.

انواع طراحی سایت


در حال حاضر تقریباً ۱/۷ میلیارد وب‌سایت وجود دارد که با اهداف متعددی ایجاد شده‌اند. شما به عنوان یک طراح سایت باید با انواع مختلف صفحات وب آشنایی داشته باشید. تنها در این صورت است که می‌توانید نیاز خود یا مشتری‌هایتان را تشخیص داده و سایت متناسب با آن را بسازید.

به طور کلی، سایت‌ها به دودسته تقسیم می‌شوند؛ سایت‌های ایستا و سایت‌های پویا. سایت‌های استاتیک یا ایستا صفحات تک‌کاربره‌ای هستند که فقط با کد زدن می‌توان محتوای آن را تغییر داد. در واقع تنها برنامه‌نویسان می‌توانند با این سایت‌ها کار کنند. سایت‌های داینامیک یا پویا عمده سایت‌ها را تشکیل می‌دهند. این سایت‌ها کاربرپسندتر هستند و یک پنل کاربری برای آن وجود دارد. کاربران می‌توانند به این پنل دسترسی داشته باشند و محتوای آن‌ها را ایجاد، ویرایش و حذف کنند.

سایت‌های پویا معمولاً یک یا چند مدیر دارند. سایت‌های تک مدیره انواعی از سایت‌های پویا هستند که مدیر سایت محتوا را مدیریت می‌کند و کاربران تنها می‌توانند مطالب ارائه‌شده در سایت را ببیند. طراحی سایت خبری با روش‌های ساخت سایت پویا انجام می‌شود.

طراحی سایت فروشگاهی هم به برنامه‌نویسی پویا نیاز دارد. کاربران در این‌گونه از سایت‌ها تعامل بیشتری با سایت دارند. آن‌ها می‌توانند از سایت خرید کنند و نظراتشان را زیر هر پست اعلام کنند. طراحی سایت دیجی‌کالا با زبان برنامه‌نویسی PHP انجام شده است و نمونه یک سایت فروشگاهی خوب در ایران است.

طراحی پورتال نوعی خاص از طراحی وب است که اطلاعات را از منابع مختلف مانند انجمن‌های آنلاین، موتورهای جستجو، ایمیل‌ها و غیره جمع‌آوری می‌کند. پورتال‌ها جنبه خبری یا اطلاع‌رسانی ندارند؛ بلکه آن دسته از وب‌سایت‌های سازمانی هستند که اطلاعاتی را به‌منظور ارائه خدمات فیزیکی خود به‌صورت آنلاین در آن‌ها منتشر می‌کنند؛ مانند پورتال سازمانی بانک‌ها.

انواع برنامه‌نویسی وب


بر این اساس که برنامه‌نویس چه قسمتی از سایت را ایجاد می‌کند، می‌توان دسته‌بندی دیگری از طراحی سایت ارائه داد. برنامه‌نویسی وب به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود که عبارت‌اند از:

  •  برنامه‌نویسی فرانت‌اند (Front End)


هر یک از برنامه‌های آنلاین دارای بخشی هستند که کاربران با آن ارتباط برقرار می‌کنند. زمانی که وارد یک سایت می‌شوید، صفحه خوشامدگویی، منو، نقشه سایت و سایر مواردی را که کار با آن را برای شما راحت‌تر می‌کند، مشاهده می‌کنید. طراحی تمام این موارد در حوزه برنامه نویسی فرانت اند قرار دارد.

برنامه نویسی فرانت اند تمام مواردی را که کاربران در مرورگر یا برنامه خود مشاهده می‌کنند، مدیریت می‌کند.

برنامه‌نویسی در بخش Front End می‌تواند با کاربر ارتباط برقرار کند و به نوعی کاربر می‌تواند کارهایی را که برنامه‌نویس روی سایت انجام داده است، مشاهده کند. به‌طورکلی، این نوع برنامه‌نویسی سمت کاربر را می‌گیرد و بیشتر با کاربر تعامل دارد. در واقع برنامه‌نویسی فرانت‌اند در بخش برنامه‌نویسی Client قرار دارد.

طراحی سایت با فرانت اند


طراحی سایت با فرانت اند بیشتر روی توسعه سمت مشتری (client) کار می‌کند. تجزیه و تحلیل کد، طراحی و اشکال‌زدایی برنامه‌ها همراه با اطمینان از تجربه کاربری خوب از جمله کارهایی است که در طول آموزش فرانت اند یاد می‌گیرید.اگر بخواهید قسمت قابل‌مشاهده سایت را طراحی کنید، باید برنامه‌نویسی فرانت‌اند (FRONT END) یاد بگیرید. فرانت‌اند کدهای غیر قابل‌فهم را به عناصر گرافیکی تبدیل کرده و یک ظاهر جذاب برای سایت ایجاد می‌کند.

زبان‌های موردنیاز برای برنامه‌نویسی Front End شامل Html، Css و زبان جاوا اسکریپت (Java Script) می‌شود.

آموزش فرانت اند


آموزش فرانت اند یکی از گام‌هایی است که علاقه‌مندان به طراحی سایت باید آن را انجام دهند. اگر قدرت خلاقیت خوبی دارید یا به طراحی علاقه‌مندید، اموزش فرانت می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌های شما برای شغل آینده‌تان باشد. از آنجایی که امروزه اینترنت به یک منبع قابل اتکا برای اطلاعات تبدیل شده است و بسیاری از کسب‌وکارها به این سمت حرکت کرده‌اند، آینده شغلی این تخصص را می‌توان تضمین کرد.

برای شروع این کار بهتر است با برنامه‌های طراحی گرافیک مانند Adobe Illustrator و اصول سئو آشنا باشید. مهارت‌های حل مسئله، ارتباط با اعضای تیم و مشتریان و همچنین مهارت‌های بین فردی از جمله مواردی است که وجودشان در این مسیر لازم است.

زبان‌های برنامه‌نویسی CSS، HTMl و جاوا اسکریپت عناصر اساسی در توسعه وب و اپلیکیشن هستند. یادگیری این‌ها کار چندان دشواری نیست و منابع آنلاین زیادی برای آن‌ها وجود دارد. اگر بخواهید دوره کامل front end را بگذرانید، باید با jQuery و فریمورک‌های جاوا اسکریپت هم آشنا شده و به آن‌ها مسلط شوید.

  • برنامه‌نویسی بک‌اند (Back End)

در برنامه‌نویسی Back End کاربر دیگر قادر نیست تا کارهایی را که برنامه‌نویس روی سایت انجام داده است، مشاهده کند. برنامه‌نویس Back End وظیفه دارد که این بخش از وب‌سایت را توسعه دهد و باعث رشد بیشتر وب‌سایت شود. در واقع، برنامه‌نویسی Back End در بخش برنامه‌نویسی سرور قرار می‌گیرد.

زبان‌های موردنیاز برای برنامه‌نویسی Back End شامل زبان برنامه‌نویسی php، زبان برنامه‌نویسی asp و زبان برنامه‌نویسی پایتون (Python) می‌شود. 

برنامه‌نویسانی که هم می‌توانند به طراحی وب‌سایت بپردازند و هم کدنویسی‌های آن را انجام دهند، به‌اصطلاح برنامه‌نویسان FULL STACK می‌گویند. این افراد این توانایی را دارند که پروژه‌های مستقل قبول کنند و صفر تا صد آن را خودشان انجام دهند.

ابزارهای موردنیاز برای آموزش طراحی سایت با PHP و ASP


برای اینکه بتوانید برنامه‌نویسی وب را انجام دهید نیاز به ابزارهایی دارید که کار را برای شما راحت‌تر کنند. برای اینکه دستورات php و asp به‌راحتی بتوانند در کامپیوتر اجرا شوند کامپیوتر باید به یک local host یا همان سرور محلی تبدیل شود. برای نوشتن دستورات و کدها نیز به یک ویرایشگر نیاز دارید.

  • نصب نرم‌افزارهای XAMPP یا WAMP

با این نرم‌افزارها می‌توانید کامپیوتر خود را به local host یا همان سرور محلی تبدیل کنید. این نرم‌افزارها می‌توانند کدهای سرور را به‌راحتی در رایانه شما اجرا کنند.

  • نصب نرم‌افزار ویرایشگر متن 

شما می‌توانید نرم‌افزار ویرایشگر متن مانند Adobe Dreamweaver را روی رایانه خود نصب کنید تا این نرم‌افزار با توجه به قابلیت‌هایی که دارد، بستر کدنویسی را برای شما فراهم کند.

آموزش طراحی سایت با وردپرس


استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی مانند پایتون، PHP و ASP قیمت طراحی سایت را بسیار بالا می‌برد. طراحی سایت بدون کدنویسی هم امکان‌پذیر است. سیستم‌های مدیریت محتوایی مانند وردپرس امکان طراحی سایت ارزان قیمت را برایتان فراهم می‌کند.

با فراگیری آموزش ساخت سایت با وردپرس می‌توانید انواع سایت‌ها را طراحی کنید. با طراحی سایت با وردپرس هم می‌توانید نیاز خودتان را رفع کرده و هم از این راه کسب درآمد کنید. انواع طراحی سایت وردپرس عبارت‌اند از:

  • طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی یکی از پرکاربردترین نیازها در سال‌های اخیر است. با کمک وردپرس مدیران و صاحبان کسب‌وکار می‌توانند به‌راحتی کسب‌وکار خود را در فضای آنلاین مدیریت کنند.

  • طراحی سایت فروشگاهی ارزان

اگر به دنبال طراحی سایت فروشگاهی ارزان هستید، سیستم مدیریت محتوای وردپرس می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. طراحی سایت ارزان تنها با استفاده از وردپرس امکان‌پذیر است؛ بنابراین کسب‌وکارها یا فروشگاه‌های نوپا می‌توانند بیشترین سود را از این طریق کسب کنند.

  • طراحی سایت آموزش

اگر دانشی دارید و می‌خواهید از طریق دنیای مجازی و اینترنت آن را با دیگران هم به اشتراک بگذارید می‌توانید از وردپرس استفاده کنید.

سخن پایانی
طراحی سایت از بهترین و پردرآمدترین شغل‌های ایران و جهان است. با کمک پکیج آموزش طراحی سایت و تمرین و تکرار بسیار می‌توانید به‌راحتی و در منزل مهارت‌های لازم برای طراحی سایت را فرا بگیرید.