الکترونیک ۳

درس الکترونیک آنالوگ به بررسی حرفه ای تر تقویت کننده های عملیاتی چند طبقه ( نسبت به درس پیشنیازش یعنی اصول الکترونیک) می پردازد. بررسی رفتار فرکانسی تقویت کننده هاو روش های عمومی پایدارسازی آنها ... ادامه

محتوای دوره
درباره دوره
نظرات کاربران
درباره استاد

محتوای دوره

1 فصل 38 جلسه 51 ساعت ویدیو
فیلم های آموزشی

درباره دوره

درس الکترونیک آنالوگ به بررسی حرفه ای تر تقویت کننده های عملیاتی چند طبقه ( نسبت به درس پیشنیازش یعنی اصول الکترونیک) می پردازد.
بررسی رفتار فرکانسی تقویت کننده هاو روش های عمومی پایدارسازی آنها زیر بنای اصلی درس را تشکیل می دهد و در انتهای جلسات، نویز تقویت کننده با معرفی انواع نویز افزارها بررسی می شود.
تکنولوژی به کار گرفته شده در این درس BJT و (MOSFET ( Long-Channel می باشد اما تاکید اصلی روی BJT است و بررسی جامع تر طراحی مدار با افزاره MOSFET و روش های بهبود یافته طراحی (‌به علت محدودیت های خاص ناشی از ساخت افزاره) به درس مدارهای CMOS1 موکول می شود.
در طی این درس دانشجویان با اصول طراحی صحیح تقویت کننده مد نظر «طراح عاقل» آشنا می شوند. بنا بر این در این درس هم جنبه آنالیز و هم جنبه طراحی مدار مورد بررسی قرار می گیرد.
منابع :
1) Analysis and Design of Analog Integrated Circuits: By Paul R. Gray, Paul J. Hurst, Stephen H. Lewis, Robert G. Meyer
2) Fundamentals of Microelectronics: By Behzad Razavi
Other:
3) Design of Analog CMOS Integrated Circuits: By Behzad Razavi
4) Microelectronic Circuits: By Adel S. Sedra, Kenneth C. Smith

اطلاعات بیشتر

امتیاز و نظرات کاربران

4.9

از مجموع 36 امتیاز

16 نظر

1 ماه پیش

دکتر شریف بختیار بی نظیر و درجه یک هستند. ایشان یکی از تاپ ترین و فرهیخته ترین افراد در جهان می باشند. روش تدریس دکتر شریف بختیار بی نظیر می باشد. قدر این استاد گرانقدر را باید دانست. لطفا درس الکترونیک 1 دکتر شریف بختیار را در مکتب خونه قرار بدهید. دروس ضبط شده برای الکترونیک 2 و الکترونیک 3 دکتر شریف بختیار کامل نمی باشند و برای درس الکترونیک 2 جلسات تکمیلی فیدبک در مکتب خونه قرار داده نشده است. برای الکترونیک 3 نیز بحث نویز و ماسفت کامل نشده است. فیلم برداری از درس الکترونیک 2 خوب نیست و برای درس الکترونیک 3 بسیار ضعیف می باشد در اکثر اوقات بسیار نزدیک به وایت برد است که وقتی استاد رجوع به مدارات کناری می کنند اصلا نمی توان آن مدارات را دید و نمی توان توضیحات استاد را در مدارات کناری متوجه شد. صدا برای جلسات بیست و چهارم به بعد بسیار با کیفیت پایین است. لطفا جهت فیلمبرداری از دروس ارایه شده توسط دکتر شریف بختیار ،فیلمبردار مناسب در نظر بگیرید. در ضمن برخی از جلسات ماسفت نیز جابجا می باشند. سپاسگزارم

انیسه آدینه زاده

انیسه آدینه زاده

4 ماه پیش

تدریشون عالیه به همه پیشنهاد میکنم البته من با دور2xنگاه کردم

دانشجوی دوره

4 ماه پیش

ابتدائ می خواستم تشکر کنم از زحمات شما که این دوره ی خیلی عالی رو در اختیار ما گذاشتید، واقعا بدونید که کمک بسیار بزرگی به پیشرفت علم کردید و مطمئنم انرژی مثبت این زحمات بهتون برمیگرده. فقط ترتیب بعضی از ویدیئو ها رعایت نشده، مثلا ویدئوی 24 و 25باید با هم جابجا بشن.

دانشجوی دوره

7 ماه پیش

بسیار عالی

مصطفی حمیدی

مصطفی حمیدی

7 ماه پیش

عالی. آرزوی سلامتی و موفقیت بیش از پیش برای استاد گرامی دارم.

دانشجوی دوره

9 ماه پیش

عالی

دانشجوی دوره

نظرات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

مهرداد شریف بختیار
مهرداد شریف بختیار
5 دوره
23,798 دانشجو

دکتر مهرداد شریف بختیار از اساتید بنام دانشگاه صنعتی شریف است تا جایی که کاربران دانشنامه آزاد ویکیپدیا، لقب «استاد برجسته مدارهای آنالوگ در ایران» را به ایشان داده‌اند. وی تحصیلات کارشناسی خود را در دانشگاه شریف به اتمام رسانده و مقطع دکتری را در دانشگاه UCLA آمریکا به اتمام رسانده است. زمینه فعالیت ایشان الکترونیک آنالوگ است.

شما می توانید از طریق این ایمیل سوالات درسی خود را مطرح کنید:
sharifelectronic@ee.sharif.edu

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های مهرداد شریف بختیار

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که درسی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک درس ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح درس­ ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک درس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال دروس به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.