درس الکترونیک آنالوگ به بررسی حرفه ای تر تقویت کننده های عملیاتی چند طبقه ( نسبت به درس پیشنیازش یعنی اصول الکترونیک) می پردازد. بررسی رفتار فرکانسی تقویت کننده هاو روش های عمومی پایدارسازی آنها ...
درس الکترونیک آنالوگ به بررسی حرفه ای تر تقویت کننده های عملیاتی چند طبقه ( نسبت به درس پیشنیازش یعنی اصول الکترونیک) می پردازد.
بررسی رفتار فرکانسی تقویت کننده هاو روش های عمومی پایدارسازی آنها زیر بنای اصلی درس را تشکیل می دهد و در انتهای جلسات، نویز تقویت کننده با معرفی انواع نویز افزارها بررسی می شود.
تکنولوژی به کار گرفته شده در این درس BJT و (MOSFET ( Long-Channel می باشد اما تاکید اصلی روی BJT است و بررسی جامع تر طراحی مدار با افزاره MOSFET و روش های بهبود یافته طراحی (به علت محدودیت های خاص ناشی از ساخت افزاره) به درس مدارهای CMOS1 موکول می شود.
در طی این درس دانشجویان با اصول طراحی صحیح تقویت کننده مد نظر «طراح عاقل» آشنا می شوند. بنا بر این در این درس هم جنبه آنالیز و هم جنبه طراحی مدار مورد بررسی قرار می گیرد.
منابع :
1) Analysis and Design of Analog Integrated Circuits: By Paul R. Gray, Paul J. Hurst, Stephen H. Lewis, Robert G. Meyer
2) Fundamentals of Microelectronics: By Behzad Razavi
Other:
3) Design of Analog CMOS Integrated Circuits: By Behzad Razavi
4) Microelectronic Circuits: By Adel S. Sedra, Kenneth C. Smith
اطلاعات بیشتر
از مجموع 37 امتیاز
16 نظرنظرات بیشتر
دکتر مهرداد شریف بختیار از اساتید بنام دانشگاه صنعتی شریف است تا جایی که کاربران دانشنامه آزاد ویکیپدیا، لقب «استاد برجسته مدارهای آنالوگ در ایران» را به ایشان دادهاند. وی تحصیلات کارشناسی خود را در دانشگاه شریف به اتمام رسانده و مقطع دکتری را در دانشگاه UCLA آمریکا به اتمام رسانده است. زمینه فعالیت ایشان الکترونیک آنالوگ است.
شما می توانید از طریق این ایمیل سوالات درسی خود را مطرح کنید:
sharifelectronic@ee.sharif.edu
اطلاعات بیشتر