جلسات بررسی مقالات کنفرانس ISSCC_2018 (فصل 26)

این جلسات که به همت انجمن میکروالکترونیک ایران در حال برگزاری است، به منظور بررسی و بیان ایده های نوین و پیشگام در طراحی مدارهای مجتمع که هر ساله توسط مجله معتبر و بین المللی ...

270 دانشجو
انجمن میکروالکترونیک ایران
انجمن میکروالکترونیک ایران
صمد شیخایی
علی فتوت احمدی

امید اسماعیلی

+ 9 مدرس دیگر

محتوای دوره
درباره دوره
درباره استاد

محتوای دوره

1 فصل 11 جلسه 8 ساعت ویدیو
سخنرانی‌ها

درباره دوره

این جلسات که به همت انجمن میکروالکترونیک ایران در حال برگزاری است، به منظور بررسی و بیان ایده های نوین و پیشگام در طراحی مدارهای مجتمع که هر ساله توسط مجله معتبر و بین المللی Solid-State Circuits در شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا امریکا با نام کنفرانس بین المللی این مجله به عبارت ISSCC برگزار می‌شود، در دانشگاه‌های معتبر کشورمان تشکیل شده است. از این رو با همت این انجمن و در جهت رسیدن به آینده‌ای روشن در این حوزه مجموعه جلسات بررسی مقالات ISSCC2018 در سال تحصیلی 97-96 با ساختاری ارائه محور و بحث محور برگزار شد. این جلسات با هماهنگی به وجود آمده توسط اساتید مطرح طراحی مجتمع کشورمان سازمان یافته که می‌توان به اساتید دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، تربیت مدرس و خواجه نصیر اشاره کرد. در زمان فعلی این جلسات به محوریت دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران و اساتید مطرح طراحی مجتمع کشورمان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مدار مجتمع دانشگاه‌های مطرح تهران در حال برگزاری است. ارائه مقالات کنفرانس مورد بحث توسط دانشجویان و خود اساتید انجام می‌شود که به ساختار مقایسه پذیر و رشد پذیری جلسات کمک بسزایی می‌کند و آینده بهتری را برای طراحی مجتمع کشورمان نوید بخش خواهد بود.

برای دانلود فایل های مربوط به این همایش اینجا کلیک کنید.

انجمن میکروالکترونیک ایران با هدف حمایت از ایده‌های فردی و دانشگاهی در حوزه طراحی مجتمع و نیز ایجاد بستری مناسب جهت رشد این صنعت و ترویج این دانش و نیز فراهم نمودن ساختاری برای امکان ارتباط با مراکز طراحی و پیاده‌سازی مجتمع در خارج کشور، سازمان یافته است. یکی از این اهداف تشکیل مجموعه جلسات بررسی ایده‌ها و فعالیت‌های کنونی در حوزه طراحی مجتمع در جهان حاضر است. به این منظور با همت این انجمن مجموعه جلسات ISSCC2018 در سال تحصیلی 96-97 برگزار شد که امید است راه شروعی برای رسیدن به آینده‌ای روشن در این حوزه باشد. علاقه مندان جهت اطلاع از برنامه‌های فعلی و آتی انجمن و ارتباط بیشتر با انجمن میکروالکترونیک ایران می‌توانند به تارنمای (www.iramis.org) مراجعه نمایند.

اطلاعات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

امید اسماعیلی
1 دوره
270 دانشجو

دانشجوی مقطع ارشد مدار مجتمع الکترونیک دانشگاه تهران

اطلاعات بیشتر

امیرحسین جویائیان
1 دوره
270 دانشجو

دانشجو و فارغ التحصیل مدار مجتمع الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف

اطلاعات بیشتر

امین بیگی
1 دوره
270 دانشجو

دانشجو و فارغ التحصیل مقطع ارشد مدار مجتمع الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف

اطلاعات بیشتر

سارا اقاجانی
1 دوره
270 دانشجو

دانشجوی مقطع دکتری مدار مجتمع الکترونیک دانشگاه تهران

اطلاعات بیشتر

صمد شیخایی
صمد شیخایی
5 دوره
1,141 دانشجو

عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر- دانشگاه تهران

تحصیلات:

Ph.D ,1387,مهندسی برق- الکترونیک - طراحی مدارات مجتمع,دانشگاه بریتیش کلمبیا - ونکوور کانادا
M.Sc ,1378,مهندسی برق-الکترونیک,دانشگاه صنعتی شریف
کارشناسی,1375,مهندسی برق-الکترونیک,دانشگاه صنعتی شریف

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های صمد شیخایی

علی ظفری
1 دوره
270 دانشجو

دانشجوی مقطع ارشد مدار مجتمع الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف

اطلاعات بیشتر

علی فتوت احمدی
علی فتوت احمدی
8 دوره
5,998 دانشجو

دکتر علی فتوت احمدی از اساتید برجسته دانشگاه شریف هستند که تحصیلات دوره کارشناسی را در دانشگاه کلتک به اتمام رساندند و مدرک کارشناسی ارشد و دکترای خود را از دانشگاه استنفورد اخذ نمودند.
هم اکنون نیز در دانشگاه شریف در دانشکده مهندسی برق در حال تدریس و پژوهش در رشته‌ی الکترونیک می‌باشند.

اطلاعات بیشتر

دیگر دوره‌های علی فتوت احمدی

علیرضا نوربخش حبیب آبادی
1 دوره
270 دانشجو

ایشان دارای کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش سیستم‌های قدرت از دانشگاه شیراز بوده و همچنین دانشجوی ممتاز در مقطع کارشناسی و قبولی در آزمون کارشناسی ارشد با امتیاز دانشجوی برتر بودند. پایان‎‌نامه کارشناسی ارشد ایشان، در خصوص مکان‌یابی منابع تولید پراکنده با رعایت قیود کیفیت توان با استفاده از نرم‌افزارهای Matlab و DIgSILENT می‌باشد. برخی از افتخارات ایشان، تدریس متعدد نرم‌افزارهای موجود در لیست زیر در دانشگاه‌ها و واحدهای ارتباط با صنعت، در دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دانشگاه صنعت نفت، انجمن IEEE دانشگاه شیراز، انجمن IEEE BZTE، تدریس چندین دوره آزمایشگاه بررسی سیستم‌های قدرت در دانشگاه شیراز و … بوده که با رضایت حداکثری دانشجویان همراه می‌باشد. شرکت در المپیاد دانشجویی، کسب همیار استاد نمونه در دروس تخصصی مهندسی برق، کسب رتبه محقق برتر در آزمایشگاه ساخت پهباد دانشگاه و مدرس برتر انجمن IEEE دانشگاه شیراز نیز از دیگر افتخارات ایشان است. از جمله مهارت‌های ایشان، می‌توان به شبیه‌سازی سیستم‌های الکتریکی در نرم‌افزارهای تخصصی رشته مهندسی برق از جمله نرم‌افزارهای DIgSilent، ETAP و Matlab/Simulink و بهینه‌سازی با نرم‌افزار Matlab اشاره کرد.

اطلاعات بیشتر

محمدزارع نریمانی
7 دوره
1,304 دانشجو

دانشجوی مقطع ارشد مدار مجتمع الکترونیک دانشگاه تهران.

اطلاعات بیشتر

مرضیه چگینی
1 دوره
270 دانشجو

دانشجوی مقطع دکتری مدار مجتمع الکترونیک دانشگاه تهران

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

آیا ممکن است که همایشی ناقص ضبط شده باشد؟

ما همواره تلاش کرده­‌ایم که همایش‌ها را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم. اما گاهی برخی ناهماهنگی ها سبب می شود که یک یا تعدادی از جلسات یک همایش ضبط نشود. توضیح این گونه نواقص در توضیح همایش‌ها آمده است.

اگر لینک دانلود یا پخش ویدئو مشکل داشت چه باید کرد؟

در صورتی که با هر گونه مشکلی رو به رو شدید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما به ما اطلاع دهید تا ما سریعا مشکل را پیگیری و برطرف نماییم.

آیا امکان دریافت فیلم های یک همایش به صورت سی دی یا دی وی دی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان ارسال همایش‌ها به صورت سی دی یا دی وی دی وجود ندارد.