یکی از دروس تخصصی رشته کامپیوتر، درس مهندسی اینترنت است که در مقطع کارشناسی با آن روبرو خواهید شد. این درس با تمرکز بر مهارتها و الگوهای توسعه نرمافزارها و کاربردهای تحت وب، اطلاعات سودمندی ...
یکی از دروس تخصصی رشته کامپیوتر، درس مهندسی اینترنت است که در مقطع کارشناسی با آن روبرو خواهید شد. این درس با تمرکز بر مهارتها و الگوهای توسعه نرمافزارها و کاربردهای تحت وب، اطلاعات سودمندی را در اختیار مخاطبان، قرار میدهد. در حال حاضر، فناوری اینترنت در ایران و جهان، گسترش بسیاری داشته و به همین خاطر درس مهندسی اینترنت نیز یکی از مهمترین دروس رشته کامپیوتر محسوب میشود. در این دوره که به لطف موسسه مکتب خونه آماده و ارائه شده است، کلیه مسائل و نکات لازم در رابطه باشرح دوره درس مهندسی اینترنت بیان شده هیچ نقطه ابهامی باقی نمیماند. پس ما با همراه باشید تا با هم مباحث مهم مربطو به این دوره را مرور کنیم.
همانطور که گفتیم درس مهندسی اینترنت جزو دروس تخصصی رشته کامپیوتر و بر توسعه برنامههای کاربردی تحت وب متمرکز است. در حال حاضر اینترنت جزو لاینفک زندگی افراد جامعه شده و بسیاری از کارهای روزمره را میتوان با استفاده از آن در کسری از زمان انجام داد. اینترنت باعث افزایش رفاه و کیفیت زندگی شده و شاید به همین خاطر باشد که اینترنت و کاربردهای مختلف آن، مورد توجه عموم مردم قرار گرفته است.
از کابردهای خانگی گرفته تا کارهای صنعتی و کسب وکارهای گوناگون از اینترنت بهره میبرند و حتی شاخهای با نام مهندسی اینترنت پدید آمده تا پاسخگوی نیاز کاربران باشد. از این رو یادگیری مفاهیم و موضوعات مهم در توسعه وب و مهندسی اینترنت، اهمیت داشته و میتوان با قاطعیت گفت که فراتر از مباحث یک درس دانشگاهی معمولی است. هدف از ارائه این دوره آشنایی کامل با مهندسی اینترنت و کابردهای شگفت انگیز و مفید آن است. موضوع اصلی این درس مهم، شامل کاربردهای تحت وب، توسعه نرمافزارها و برنامهنویسی است.
شاید بخواهید بدانید که این دوره مناسب چه کسانی است و چه قشری از جامعه میتوانند بیشترین استفاده را از آن ببرندو باید در پاسخ به این سؤال بگوییم که کاربردهای اینترنت و مهندسی اینترنت برای همه افراد جامعه ضروری است ولی به طور کلی، عمدتاً علاقهمندان به حوزه وب، برنامه نویسان، سازندگان اپلیکیشن ها، دانشجویان رشته کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مهندسان شبکه و صنایع مبتنی بر اینترنت، مخاطبان هدف این دوره هستند.
مدرس این دوره دکتر خسروی هستند که یکی از برترین اساتید کشور در حوزه آموزش مهندسی اینترنت هستند. همچنین در این دوره به خوبی تجارب و کاربردهای فنی ارائه میشود و مثالهای عینی و عملی برای توضیح مباحث مختلف وجود دارد. لازم به ذکر است که این دوره در 31 فصل جامع و مفصل ارائه میشود که کمتر دورهای به این شکل کامل و بدون نقص ارائه میشود.
مسلماً هر فراگیری با انتخاب یک دوره یا درس، هدفی را دنبال میکند. اما میتوان گفت که به طور کلی هدف از یادگیری دوره مهندسی اینترنت، ارائه دانش و مهارتهای پایه برای کاربردهای حوزه وب، نظیر برنامهنویسی، شبکه، موبایل، طراحی وبسایت و هر موضوع مبتنی بر وب و اینترنت است. کابرانی که به دنبال پیشرفت کسب و کار خود هستند یا دانش آموزانی که میخواند در درس مهندسی اینترنت موفق باشند، مهندسان و برنامه نویسانی که طالب نکات آموزنده جدید، پیرامون اینترنت و فضای مجازی هستند، میتوانند از این دوره استفاده کنند و همگام با تکنولوژیهای روز دنیا، گام بردارند.
هر مهندس نت با مفاهیمی همچون معماری وب، کاربرد اینترنت، بخش back-end و front-end، دادههای اینترنتی، هر چیزی در حوزه نت، میکرو فرانتاند، زبانهای برنامه نویسی و ... سر کار دارد. بنابراین با شرکت در این دوره ایده آل و مفید، میتواند به دانش و اطلاعات مورد نیازش دست پیدا کند و به درآمد عالی و موقعیت کاری و اجتماعی بسیار خوبی برسد.
بخش اول درس مهندسی اینترنت، اختصاص دارد به برنامهنویسی شبکه و وب در جاوا که بعد از مرور کوتاهی بر روی مفاهیم پایه وب به بیان روش تولید برنامههای مبتنی بر سرولت و جیاسپی میپردازد. همچنین در بخش دوم، تولید برنامههای غنی طرف کلاینت با جاواسکریپت مورد بررسی قرار میگیرد. بخش سوم این درس نیز به بیان الگوهای معماری تولید نرمافزارهای سازمانی از قبیل نگارندههای اشیاء به روابط، مدیریت نشستها، کنترل همروندی و توزیعشدگی میپردازد.
پس میبینید که یک دوره کامل در پیش رو دارید که با شرکت در آن و پیگیری مباحث ارائه شده در آن، موفقیت خوبی را برای حال و آینده کسب نموده و میتوانید صفر تا صد این درس تخصصی را به خوبی یاد بگیرید و به کار ببرید. لازم به ذکر است که موسسه مکتب خونه همواره از برترین اساتید و جدیدترین متد آموزشی در برگزاری دورههای مختلف خود استفاده میکند و رضایت قطعی شرکت کنندگان را در رأس ارائه خدمات خود دارد.
پیشنیاز گذراندن این درس، دانستن برنامهنویسی شیءگرا به یکی از زبانهای سیپلاسپلاس، جاوا یا سیشارپ است. البته آشنایی کلی با مفاهیم پایه شبکه و پایگاه داده به فهم بهتر مطلب کمک میکند.
هدف اصلی این دوره ارائه اطلاعات جامع و کامل در باب توسعه و کاربرد اینترنت در همه حوزههای مرتبط به آن است. اما علاقه مندان و شرکت کنندگان در این دوره میتوانند به خوبی با درس مهندسی اینترنت و مفاهیم آن آشنا شوند، به ضرورت وجود این درس و کاربردهایش پی ببرند، بدانند که چطور با رشد و توسعه تکنولوژی همراه و همسو شوند.
همچنین مباحث برنامه نویسی و کسب و کارهای مجازی را تحت پوشش قرار میدهد و به مخاطبان میآموزد که چطور با به دست آوردن شناخت کافی در رابطه با الگوهای رایج در توسعه معماری، طراحی برنامههای تجاری تحت وب، برنامه نویسی، بازی سازی و هزاران مبحث دیگر، به لطف اینترنت میتوان موفق شد و دستاوردهای عظیمی را تجربه کرد. همچنین شرکت کنندگان در پایان این دوره به آشنایی لازم با الگوها، مهارتهای مهم در توسعه وب، روشهای بکارگیری اینترنت در راه رسیدن به موفقیتهای روزمره و یا کسب و کار، دست پیدا میکنند.
اگر بخواهیم از دید دیگری نیز به مسئله اهمیت درس مهندسی اینترنت بپردازیم، میتوانیم بگوییم که این درس ارتباط تنگاتنگ و جدا نشدنی با صنعت و بازار کسب و کارهای امروزی دارد. نه تنها در ایران، بلکه در سایر کشورهای جهان، امروزه اغلب کارها اینترنتی انجام میشوند و هر روز بر تعداد قابلیتها و خدمات اینترنتی افزوده میشود. به عنوان مثال همین تاکسیهای اینترنتی را در نظرر بگیرید، اگر درس مهندسی اینترنت وجود نداشت، شاید ما امروز همچنان از امکان تاکسیهای اینترنتی بی بهره بودیم.
پس کسانی که درس مهندسی اینترنت را مطالعه میکنند و برای آن دورههایی را پشت سر میگذارند، به طبع مهارت بیشتری را نسبت به افراد دیگر جامعه دارند و خیلی سریع و راحت میتوانند در به بازار کار وارد شوند و شغل ایده آلشان را بدست بیاورند. حتی میتوان درس مهندسی اینترنت را سکوی پرتابی برای بیزینس های استارتاپی دانست. چرا که امروزه بسیاری از ایدههای نو، نیاز مبرم به اینترنت را برای پیاده سازی و اجرا دارند.
کافیست یک نگاه به گوشی موبال هوشمند خود بکنید و با دیدن اپلیکیشن های موجود در ان به اوج اهمیت درس مهندسی اینترنت پی ببرید. ساخت و توسعه وب سایتها و پیاده سازی اپلیکیشن ها و کاربردهای تجاری، از جمله موارد مهم مربوط به این دوره هستند که باعث زندگی راحتتر بشر میشوند.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 15 امتیاز
6 نظررامتین خسروی تحصیل خود را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته مهندسی نرمافزار در دانشگاه صنعتی شریف به انجام رساند و ضمن فعالیتی حدود ۱۵ ساله در صنعت نرمافزار به عنوان برنامهنویس، طراح و معمار نرمافزار، از سال ۱۳۸۶ به عضویت هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در دانشکده فنی دانشگاه تهران درآمد. او از سال ۱۳۷۵ تدریس برنامهنویسی به زبانهای پاسکال، سی، سیپلاسپلاس و جاوا را در دانشگاههای صنعتی شریف و تهران در سابقه خود دارد. رامتین علاوه بر برنامهنویسی به طراحی شیءگرا، معماری نرمافزار و متدلوژیهای چابک توسعه نرمافزار بسیار علاقهمند است.
اطلاعات بیشتر