نظریهٔ پیچیدگی محاسباتی (Computational complexity theory) شاخهای از نظریهٔ محاسبات، علوم نظری رایانه و ریاضی است که به بررسی دشواری حل مسائل به وسیلهٔ رایانه (به عبارت دقیقتر به صورت الگوریتمی) میپردازد. این نظریه بخشی ...
نظریهٔ پیچیدگی محاسباتی (Computational complexity theory) شاخهای از نظریهٔ محاسبات، علوم نظری رایانه و ریاضی است که به بررسی دشواری حل مسائل به وسیلهٔ رایانه (به عبارت دقیقتر به صورت الگوریتمی) میپردازد. این نظریه بخشی از نظریهٔ محاسباتی است که با منابع مورد نیاز برای حل یک مسئله سروکار دارد.
اطلاعات بیشتر
محمد هادی فروغمند، استادیار دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شریف میباشد. زمینههای تحقیقاتی ایشان نظریه گراف و تجزیه و تحلیل شبکههای پیچیده، مدلهای محاسباتی جدید و پیچیده، بیوانفورماتیک، تجزیه و تحلیل توالی ترکیبی و جستجو الگوریتم، الگوریتمها و (ترکیبی) بهینه سازی و فلسفه علوم کامپیوتر است.
ایشان در سال 2001 عضو تیم المپیاد کامپیوتر ایران بودند و در این سال توانستند مدال طلا این مسابقات را کسب کنند و همچنین در سالهای 2005 و 2007 جز سرپرستان تیم بودند که در هر کدام از سالها مجموعا 4 مدال توسط تیم المپیاد کامپیوتر بدست آمده است.
اطلاعات بیشتر