برنامه نویسی شامل محدوده فعالیتهای گستردهای میشود که از جمله آنها میتوان به نوشتن نرمافزار کامپیوتری با زبانهای مختلفی مانند C، Java، Python و غیره، طراحی و توسعه صفحات وب، طراحی و توسعه اپلیکیشنهای موبایل، ...
آرش خانگلدی
برنامه نویسی شامل محدوده فعالیتهای گستردهای میشود که از جمله آنها میتوان به نوشتن نرمافزار کامپیوتری با زبانهای مختلفی مانند C، Java، Python و غیره، طراحی و توسعه صفحات وب، طراحی و توسعه اپلیکیشنهای موبایل، بهروزرسانی و توسعه برنامههای موجود، تست برنامهها و پیدا کردن ایرادات احتمالی و برطرف کردن آن و غیره اشاره کرد. علاوهبراین، امروزه برنامه نویسی تبدیل به جزء جداییناپذیر تمامی صنایع از جمله پزشکی، مدیریت، حسابداری، حملونقل، آموزش، سرگرمی و غیره شدهاست و عملاً تصور عدم به کارگیری نرمافزارهای کامپیوتری در تمامی بخشهای مرتبط با زندگی روزمره غیرممکن است. با این حال، هنوز هم بسیاری از افراد مبتدی یا مجرب در برنامهنویسی وجود دارند که ایدهای از فرصتهای بیشمار موجود در این صنعت ندارند. همهروزه، فناوریهای جدیدی پا به عرصه وجود میگذارند یا چیزهای جدیدی معرفی میشوند تا تجربه زندگی را برای ما بهتر و سادهتر کنند. در واقع، دنیای برنامهنویسی انتها نخواهد داشت و روزبهروز سرعت کاربرد و موارد استفاده آن بهصورت سرسامآوری در حال افزایش است.
با کمی جستجو در سایتهای کاریابی متوجه خواهید شد که موقعیتهای شغلی بسیاری برای برنامه نویسی در مقیاس داخلی و بینالمللی وجود دارد و این روند درخواست برای نیروی مجرب برنامه نویس، روزبهروز در حال افزایش است. بر اساس آمارهای منتشرشده، حداقل درآمد یک برنامهنویس در محدوده 80 هزار دلار امریکا در سال است. با این حال، مسیر شغلی برنامه نویسی هنوز برای افراد بسیاری مبهم است و درباره آن اطلاعات چندانی ندارند. اگرچه در میان کارفرمایان، افراد معدودی وجود دارند که معیار انتخاب کارجو را مدرک تحصیلی افراد قرار میدهند، اما اغلب کارفرمایان معیار انتخاب نیروی انسانی خود در موضوع برنامهنویسی را تجربه و مهارت کارجو قرار دادهاند. خوشبختانه، برنامهنویسی از آن دست مهارتهایی است که به شرط علاقه، میتوان بهصورت خودخوان آن را فرا گرفت و بهسادگی در آن پیشرفت کرد. منابع بسیار زیادی از آموزشهای زبانهای برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته در فضای اینترنت موجود است که شما را برای ورود به بازار کار و یافتن شغل ایدهآل کمک خواهند کرد. اما سوال اساسی آنجایی مطرح میشود که در میان این خیل عظیم محتواهای آموزشی متنوع با روشهای آموزشی متفاوت و در زبانهای مختلف برنامهنویسی، کدام را باید انتخاب کرد؟ از چه روشی برای آموزش باید بهره برد؟ کدام منبع آموزش برنامهنویسی را باید انتخاب کنم؟ و غیره.
ما در وبینار مسیر شغلی برنامهنویسی، علاوه بر سوالات شایع مطرحشده به سوالات دیگری نیز پاسخ دادهایم. سوالاتی که در این وبینار به آن پاسخ داده شده است، عبارتند از:
آیا به دنبال یادگیری مهارتهای برنامهنویسی هستید که در بازار کار امروزی به شدت مورد تقاضا است؟ مکتب خونه با ارائه دورههای آموزشی جامع و تخصصی در زمینههای مختلف برنامهنویسی، به شما کمک میکند تا به یک برنامهنویس ماهر و کارآمد تبدیل شوید. دورههای آموزشی ما توسط اساتید مجرب و با سابقه تدریس شده و محتوای آموزشی آنها به طور کامل به روز و مطابق با نیازهای بازار کار است.
علاوه بر این، پس از اتمام دوره، شما میتوانید گواهینامه معتبر بازار کار را دریافت کنید که به شما در پیدا کردن شغل مناسب کمک خواهد کرد. همین امروز با مکتب خونه تماس بگیرید و در دورههای آموزشی برنامهنویسی ما شرکت کنید! به آینده خود سرمایهگذاری کنید و با یادگیری برنامهنویسی، دریچههای جدیدی از فرصتها را به روی خود بگشایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دورهها، به وب سایت مکتب خونه مراجعه و صفحه آموزش برنامه نویسی مراجعه کرده یا با ما تماس بگیرید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 9 امتیاز
7 نظرنظرات بیشتر
آرش خانگلدی، فارغالتحصیل رشته علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز در مقطع کارشناسی و برنامه نویسارشد در شرکت اسپاتیفای است. او از سال ۱۳۸۹ به عنوان توسعهدهنده نرمافزار مشغول به کار بوده و سابقه فعالیت در شرکتهای مختلفی از جمله "نواک" را دارد. وی از سال ۱۳۹۵ به شرکت اسپاتیفای ملحق شد و به عنوان توسعهدهنده نرمافزار در بخشهای این شرکت مشغول به کار است.
اطلاعات بیشتر