کم شنوایی اختلالی است که دسترسی مغز به محرک شنیداری را با مشکل مواجه می سازد و از این رو با توجه به نوع کم شنوایی، میزان کم شنوایی، سن بروز، سن تشخیص و دریافت ...
سایه طاهباز
+ 1 مدرس دیگر
کم شنوایی اختلالی است که دسترسی مغز به محرک شنیداری را با مشکل مواجه می سازد و از این رو با توجه به نوع کم شنوایی، میزان کم شنوایی، سن بروز، سن تشخیص و دریافت وسیله کمک شنوایی و نوع برنامه توانبخشی که کودک در آن قرار می گیرد و زمان آغاز آن رشد تعدادی یا تمام مهارت های شنیداری، زبانی، گفتاری، شناختی و اجتماعی کودک از آن متأثر می شود. در نتیجه برای اجتناب از ایجاد مشکلات بیشتر در رشد این مهارت ها و جبران تأخیر یا اصلاح مشکلات به وجود آمده در روند رشد، ضروری است که در پی تشخیص زودهنگام کم شنوایی و دریافت وسیله کمک شنوایی مناسب، هرچه سریع تر کودک در یک برنامه توانبخشی مناسب قرار گیرد.
در این فیلم به طور اجمالی به کم شنوایی، تشخیص آن و علل بروز آن می پردازیم و در ادامه به بررسی تأثیر کم شنوایی در پردازش زبان، کاربرد زبان و مشکلات در سطح گفتمان اشاره ای مختصر خواهیم داشت.
در ادامه به معرفی روش شنوایی-کلامی که در درمان کم شنوایی در سال های اخیر مطرح شده و استفاده از آن در درمان کم شنوایان به سرعت در حال گسترش است اشاره ای خواهد شد.
اطلاعات بیشتر
سرکار خانم سایه طاهباز دارای مدرک کارشناسی آسیب شناسی گفتار و زبان از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سال 1377 فارغ التحصیل شده است.
حیطه کاری وی در ابتدا ارزیابی و اختلالات رشدی بوده و از سال 1380 در حوزه کم شنوایی در مؤسسه دانش بنیان نیوشا به فعالیت پرداخته است و از سال 1389 به اجرای روش شنوایی کلامی متمرکز شده و هم اکنون نیز عضو کادر آموزشی مؤسسه دانش بنیان نیوشا میباشد.
اطلاعات بیشتر
مریم رضایی تبار، دارای مدرک کارشناسی رشته شنوایی شناسی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سال 1381 فارغ التحصیل شده و از همان سال تاکنون در زمینه تشخیص و توانبخشی کم شنوایی درحال فعالیت میباشد.
وی هم اکنون عضو کادر آموزشی مؤسسه دانش بنیان نیوشا میباشد.
اطلاعات بیشتر