امتیاز و نظرات کاربران
از مجموع 233 امتیاز
53نظر1 ماه پیش
دورهی زبان برنامهنویسی C با تدریس آقای احمد انواری برای من تجربهی بسیار خوبی بود. مطالب بهصورت مرحلهبهمرحله و کاملاً قابل فهم توضیح داده میشد و حتی مفاهیم پایهای هم با مثالهای کاربردی آموزش داده شدند. شیوهی تدریس ایشان باعث میشد مفاهیم سخت هم ساده و قابل درک شوند. همچنین تمرینها و توضیحات عملی کمک میکرد مطالب بهتر در ذهن بماند. در مجموع این دوره را برای افرادی که میخواهند C را اصولی و از پایه یاد بگیرند کاملاً توصیه میکنم.
رامان تندرو
3 ماه پیش
محشر بود
محمدرضا شمخالی
7 ماه پیش
درود دوره بسیار عالی تدریس کاملا از پایه است و حتی اگه مبتدی هم باشید کاملا به درک خوبی از مطالب میرسید
سماء طاهری
8 ماه پیش
به نظرم اگر هیچ دیدی از برنامه نویسی ندارین خیلی دوره ی خوبیه چون هم سعی می کنن از 0 توضیح بدن مفاهیم رو هم خیلی تمرین ها پیجیده نیست که شما احساس ناتوانی کنین(هرچند که در حین یادگیری برنامه نویسی شما باید مدام سرچ کنین و مدام فکر کنین و شروعش کلا یکم انرژی بر هست). تنها ایرادی که هست ،البته ایراد نمیشه اسمشو گذاشت این هست که بعد از ریکورد ویدیو ها ادیت نشدن و کاملا ویدیو خام اولیه خود استاد اپلود شده و لگ داره که در محتوا اثری نذاشته .
یاسمن کریمی
10 ماه پیش
عالی و کاربردی بود بسیار قابل فهم هم تدریس شده ممنون از مکتب خونه
سپهر قاسم لو
1 سال پیش
بسیار عالی
آرش رئیسی
1 سال پیش
استاد من توی دانشگاه هم واحد برنامه نویسی دارم اما ویدئو های شما عالی ان بسیار شیوا و خوب توضیح میدید ممنون ازتون
آوا اشرفی
1 سال پیش
من دانشجوی ترم یک کامپیوتر هستم .قبل این دوره هم هیچ تجربه ای تو حوزه برنامه نویسی نداشتم .آموزش استاد بسیار با کیفیت و کاربردی هستش.
امین پاکجو
1 سال پیش
تشکر میکنم از استاد عزیز
مهدی شاهی
1 سال پیش
عالی
فرسان امیری
1 سال پیش
استادش خوبه کامل یاد میده فقط چطوری باید تمرین و پروژه ها رو بفرستم
امیرمهدی پیرانی
2 سال پیش
بعد از هفت هشت ماه هنوز مدرک صادر نشده پیشنهاد میکنم اگه برای مدرک وارد این دوره میشید این تایم رو مد نظر داشته باشید
میر یاسین زینالیان
2 سال پیش
دوره عاااااااالی بود
امیر بخشی پور
2 سال پیش
دوره خوبیه . فقط بهتره از قبل آشنایی کافی داشته باشید بهتون پیشنهاد میکنم از قبل چند تا ویدیو ببینید و به نظر من عمدی بعضی از مباحث گفته نشده تا سرچ زدن رو یاد بگیرید چون اصول برنامه نویسی سرچ زدن توی اینترنته و یادتون نره از سایتای خارجی هم کمک بگیرید . فقط کمی تالار گفتگو دیر جواب میدن شاید اذیت شید . گواهی موقت به دستم رسید امیدوارم هرچه زودتر گواهی اصلی بدستم برسه . ممنون از مکتب خونه.
امیررضا گرشاسبی
4 سال پیش
دوره خیلی خوبی بود بهتون سرچ کردنو یاد میده و تمرینا بهتون یاد میده که چطوری مثل یک برنامه نویس فکر کنید که فوق العادست :)
امیرحسین شکوه






