مقالات دیجیتال مارکتینگ

منظور از تبلیغات کلیکی چیست؟

تبلیغات کلیکی چیست

تبلیغات کلیکی چیست: روند رو به رشد استفاده از اینترنت و گوشی‌های هوشمند در دنیا، استفاده از تبلیغات آنلاین را به یکی از مناسب‌ترین راهکارها در تجارت و شناساندن برند مطرح نموده است. تبلیغات کلیکی یک از انواع بازاریابی است که فرآیند تبلیغات را با کمک موتورهای جستجوگر و کلیک‌های مخاطبان انجام می‌دهد. تبلیغات کلیکی با تبلیغ هوشمندانه کلمات کلیدی، مخاطبان زیادی را جدب می‌کند.

 

ویدیو پیشنهادی : آموزش دیجیتال مارکتینگ
آموزش دیجیتال مارکتینگ

 

در این مدل تبلیغ‌ کننده به ازای دفعات کلیک آگهی تبلیغاتی‌ توسط کاربران، مبلغ مشخصی را پرداخت می‌کند. به عبارت دیگر این مدل، راهکار خرید فرایند بازدید از وب سایت می باشد. هزینه تبلیغات کلیکی نسبت به نوع صنعت، تعداد کلید واژه و حجم ترافیک تبلیغاتی متفاوت است. در این شیوه‌ی تبلیغاتی، پلتفرم تبلیغاتی ناشر نیز در کنار تبلیغ‌ کننده و اجرای صحیح آن سود می‌برد.

 

تبلیغات کلیکی چیست

 

در سال ۲۰۱۴ حدود هفتاد درصد از کل درآمد گوگل به تبلیغات کلیکی اختصاص داشته است. در تبلیغات کلیکی (PPC: pay per click)، پس از قرار گرفتن تبلیغ توسط سرویس ارائه‌دهنده در سایت یا اپلیکیشن، پرداخت وجه در ازای میزان کلیک و توجه کاربران به آن تبلیغ صورت می‌پذیرد. روش پرداخت به ازای کلیک (PPC: pay per click) با عنوان هزینه به ازای کلیک (cost per click | CPC) نیز یاد می‌شود.

بازاریابی به شیوه تبلیغات کلیکی مزایای رقابتی تجارت را بهبود می‌بخشد.آموزش سئو

تاثیر تبلیغات کلیکی در افزایش مشتری

تاثیر تبلیغات کلیکی در افزایش مشتری بر کسی پوشیده نیست، تبلیغات کلیکی روشی مقرون به صرفه برای افزایش بازدیدکنندگان از وب سایت شما به شمار می‌رود. اما تبلیغات کلیکی مانند هر ابزار دیگری برای تبلیغات دارای مزایا و چالش‌های متعددی که باید در نظر گرفته شوند. از جمله مزایای تبلیغات کلیکی می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد: 

تبلیغات کلیکی مقرون به صرفه است، زیرا شما فقط زمانی باید هزینه ایی را پرداخت کنید که یک کاربر به وب سایت شما مراجعه کرده باشد. بنابراین شما می‌توانید بر اساس بودجه مورد نظر خودتان، هزینه لازم برای این روش تبلیغاتی را کم یا زیاد در نظر بگیرید. 

تبلیغات کلیکی هدفمند است، شما می‌توانید مخاطبان خود را با توجه به مشخصات جمعیتی مانند مکان، زبان و یا حتی دستگاه مورد استفاده آن‌ها نظیر تلفن هوشمند و لپ تاپ و…انتخاب کنید.

تبلیغات کلیکی قابل اندازه گیری است، شما می‌توانید فعالیت‌های تبلیغات کلیکی را بر اساس اثربخشی آن‌ها مورد ارزیابی قرار دهید. در این روش تبلیغاتی شما دقیقاً می‌توانید میزان سرمایه‌گذاری خود را تعیین کنید. 

تبلیغات کلیکی دارای قابلیت بروزرسانی است، شما در این روش می‌توانید در هر شرایطی برای رسیدن به به بهترین نتیجه، آن را بهبود ببخشید. 

تبلیغات کلیکی روشی سریع برای تبلیغات به شمار می‌رود و شما می‌توانید خیلی سریع نتیجه تلاش‌های خود را در این روش ببینید. 

اما باید بدانید که این روش تبلیغاتی نیز دارای معایب و چالش‌هایی است که باید در نظر گرفته شوند. از جمله چالش و معایب تبلیغات کلیکی می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد: 

باید بدانید که در تبلیغات کلیکی کار شما به پیاده‌سازی و اجرا کمپین‌های تبلیغاتی خود خلاصه نمی‌شود. شما باید برای به دست آوردن بهترین نتایج، در طول زمان روش تبلیغاتی خود را بهینه‌سازی کنید. 

برای رسیدن به بهترین تاثیر تبلیغات کلیکی در افزایش مشتری، شما به یادگیری و توسعه برخی مهارت‌ها نیاز خواهید داشت. 

هر چند در این روش شما می‌توانید هزینه‌های تبلیغات کلیکی خود را تعیین کنید؛ اما هزینه‌های شما ممکن است به سرعت افزایش یابد. شما باید همیشه کمپین‌های تبلیغاتی خود را تحت نظارت و بهینه‌سازی قرار دهید تا متحمل هزینه‌های اضافی برای تبلیغات خود نشوید. برخلاف تاکتیک‌های SEO که در آن سرمایه‌گذاری شما بر اساس زمان و مهارت تعریف می‌شود، شما باید بودجه‌ای برای کمپین تبلیغات کلیکی خود اختصاص دهید. 

در این روش تبلیغاتی، کلیک‌ها و بازدیدها همیشه منجر به فروش نمی‌شوند. شما باید کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت خود را متقاعد کنید تا در زمان بازدید از وب سایت شما تبدیل به مشتریان بالقوه شما شوند.

انواع تبلیغات کلیکی چیست

تبلیغات بنری (banner advertising) از انواع تبلیغات کلیکی است که با نمایش بنرهای گرافیکی و لینک نمودن آن به سمت وبسایت یا صفحه دانلود اپلیکیشن، تبلیغ مورد نظر نشر می‌یابد. با توجه به توانایی ویژه تبلیغات بنری در جلب توجه کاربران، از این روش می‌توان در معرفی و توسعه کسب و کارهای اینترنتی بهره وافری برد.

نوع دیگر تبلیغات کلیکی، تبلیغات کلیکی متنی است که نسبتا ارزان‌تر بوده و نقش مهمی در شناساندن برند به مخاطب و گسترش کسب و کار ایفا می‌کند. در این روش لینک متنی وب سایت و اطلاعات کسب و کار نشر می‌یابد.

 

انواع تبلیغات کلیکی چیست

دلایل انجام تبلیغات کلیکی چیست (PPC: pay per click)

تبلیغات PPC امکان شناساندن محصول و برند به خیل عظیم مخاطبان را ایجاد خواهد نمود. در صورت ارتباط محتوا با پلتفرم ناشر تأثیرگذاری این تبلیغ دو چندان خواهد بود. علاوه بر معرفی محصولات یا سرویس‌ها به مخاطبین، جلب مشتری، افزایش فروش و آگاهی از برند (Brand Awareness) را می‌توان به نحو مطلوب به انجام رساند.

حتی اگر لینک تبلیغ توسط مخاطب کلیک نشود، نرخ آشنایی کاربر با برند یا محصول به نحو چشمگیری افزایش می‌یابد. تبلیغات کلیکی در جلب مشتری و افزایش فروش بسیار موفق عمل می‌کند.

 

ویدیو پییشنهادی : آموزش گوگل آنالیتیکس
آموزش گوگل آنالیتیکس

 

تبلیغات کلیکی گوگل

تبلیغات کلیکی گوگل یا گوگل ادز، پلت فرم موفق “پرداخت به ازای کلیک” جهت افزایش بازدید وب سایت و تبلیغات کسب و کار می‌باشد. تبلیغ کلیکی گوگل با قرار دادن لینک های تبلیغاتی در سر خط نتایج موتور جستجوی گوگل، به انجام تبلیغات هدفمند کمک شایانی می‌کند.

در صورت جستجوی کلمه کلیدی مورد نظر تبلیغ کننده، لینک‌های تبلیغاتی با نشانگر Ad برای مخاطبان ظاهر می‌گردد. این نشانگر بیانگر آن است که تبلیغات کلیکی گوگل در نمایش این لینک ها دخیل است.

 

دلایل انجام تبلیغات کلیکی چیست (PPC: pay per click)

 

هزینه تبلیغات کلیکی گوگل بدین صورت است که زمانی که مخاطب به سایت مورد نظر ارجاع می‌یابد، هزینه بازدید صورت گرفته از اعتبار تبلیغ وب سایت به گوگل تعلق می‌گیرد.

تبلیغات کلیکی اینستاگرام

با توجه به نگاه ویژه گوگل به کاربران شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات کلیکی اینستاگرام بین کاربران وب مستر که سئو وب سایت را انجام می‌دهند، روند روبه رشدی را دارد. در تبلیغ کلیکی اینستاگرام، در گوشه پایین سمت راست تصویر آپلود شده لینکی قرار می‌گیرد که کاربر با کلیک نمودن آن، به صفحه مورد نظر منتقل می‌شود.

 

تبلیغات کلیکی موبایل

شکل‌گیری تبلیغات تبلیغات کلیکی موبایل به سال ۲۰۰۸ برمی‌گردد. از آن زمان حجم تبلیغ در مرورگرها کاسته شده و اپلیکیشن‌ها جایگزین شده‌اند. از تبلیغات کلیکی موبایل می توان به تبلیغ مرورگر محور و تبلیغ اپلیکیشن محور اشاره کرد که هرکدام ضوابط خاص خود را دارند. به طوری که هزینه تبلیغات کلیکی موبایل در سال ۲۰۱۷ ، ۱۰۷ میلیارد دلار بوده است.

تبلیغات کلیکی در اپلیکیشن

در صورت انجام تبلیغات کلیکی به صورت مستمر، بهتر است این تبلیغات را در یک بازه زمانی خاص، در یک اپلیکیشن یا وب سایت قرار داده و به انجام رساند. تبلیغات کلیکی در اپلیکیشن توانایی جذب مخاطبان زیادی را دارد. هر چند ارزیابی پرداخت هزینه به ازای هر کلیک می بایست به شکل صحیحی صورت پذیرد.

 

ویدیو پیشنهادی : بازاریابی محتوایی
بازاریابی محتوایی

 

 

منظور از تبلیغات کلیکی چیست

تبلیغات کلیکی تلگرام

در تبلیغات کلیکی تلگرام به ازای تعداد دفعات کلیک کاربران بر روی لینک تبلیغات، هزینه پرداخت می‌شود. این لینک‌ها جهت آنالیز بهتر می‌بایست کوتاه باشند.

کلیک غیر واقعی بر روی لینک‌ها گاهاً سبب بروز مشکل در این روش می‌گردد. تبلیغات کلیکی تلگرام در افزایش ترافیک وب‌سایت و انتقال کاربران به آن بسیار مؤثر است. شمار زیادی از کانال‌های تلگرام که مرتبط با موضوع محتوا بوده و کاربران زیادی دارند؛ هدف نشر تبلیغ مورد نظر قرار می‌گیرند. در صورت کلیک کاربر روی محتوا، تبلیغ کلیکی شامل هزینه می‌شود.

 

تبلیغات کلیکی برای وبلاگ

برخی از سایت‌ها به وبلاگ نویسان اجازه درج کدهای تبلیغی را در وبلاگ خود می‌دهند. در صورتی که مخاطبان روی تبلیغ کلیک نمایند، مبلغی به حساب وبلاگ نویس واریز می‌گردد. البته لازمه بازدهی بالا در تبلیغات کلیکی برای وبلاگ، وجود آمار بالای بازدید می‌باشد.

 

 

تبلیغات کلیکی سایت‌های خارجی

بسیاری از سایت‌های کلیکی خارجی اسکم بوده و تنها تعداد اندکی معتبر می باشند. برخی از این سایت‌ها فعالیت کاربران ایرانی را به دلیل تحریم‌ها و روش‌های پرداخت مجاز نمی‌داند. در صورت عدم شناخت صحیح عملکرد تبلیغات کلیکی سایت‌های خارجی، ضررهای جبران‌ناپذیری وارد می‌گردد.

سعید هابطی

چند سالی میشه که در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ در حال فعالیت هستم. به موسیقی و فلسفه علاقه ی خاصی دارم و بیشتر زمان رو صرف مطالعه و نوازندگی می کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا