در این دوره آموزشی قصد داریم نکات اصلی و لازمی که یک شخص بهعنوان راننده برای دریافت تابیده معاینه فنی رو یاد بگیریم و همچنین روشهای اصولی رفع عیبهای خودرو و اقدام برای قبولی در ...
معاینهفنی خودرو چیست؟
چه مواردی در معاینهفنی خودرو بررسی میشوند؟
روشهای رفع عیب خودرو برای دریافت معاینهفنی
معاینهفنی خودروهای تکسوز و دوگانهسوز
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
در این دوره آموزشی قصد داریم نکات اصلی و لازمی که یک شخص بهعنوان راننده برای دریافت تابیده معاینه فنی رو یاد بگیریم و همچنین روشهای اصولی رفع عیبهای خودرو و اقدام برای قبولی در آزمون معاینه فنی رو بررسی کنیم.
مکانیسم خودروها بهگونهای است که با حرکت در سطح شهر و جادهها موجب تولید آلایندگی میشوند و این آلایندگیها بهشدت برای محیطزیست و حتی انسانها مضر است.
خودروسازها همواره در تلاش برای افزایش سطح استانداردها دراینخصوص هستند و میتوان گفت پیشرفت چشمگیری نیز داشتهاند. از طرفی به علت کارکرد خودرو و فرسودگی ممکن است آلایندگی خودرو بهمرورزمان بالاتر رود و از استانداردهای تعریف شده فاصله بگیرد. ازآنجاکه آلایندگی معمولاً بهصورت چشمی قابلمشاهده نیست باید توسط دستگاههای خاص و افراد متخصص اندازهگیری شود. در کشور ایران مراکزی تحت عنوان معاینه فنی برای بررسی سلامت خودرو و میزان تولید آلایندگی آن ایجاد شدهاند که طبق قانون تمامی خودروهایی که 4 سال از تولید آنها گذشته است موظف به دریافت تاییده معاینهفنی از این مراکز میباشند. تاییده معاینهفنی به مدت یک سال اعتبار دارد و هر ساله باید تمدید شود.
در مراکز معاینه فنی مواردی مانند ترمز، ترمزدستی، سیستم تعلیق و آلایندگی بازدید میشود و برای هر کدام از این آزمونها یک بازه مجاز تعریف شده است. بدیهی است که درصورتیکه خودرو نتیجهای در بازه مجاز تعریف کند قطعاً قبول و درصورتیکه دریافت نکن مسلماً مردود خواهد شد و باید بعد از برطرف نمودن عیب خودرو مجدداً در آزمون شرکت و تاییده معاینه فنی را دریافت کند.
مسئله مهم این است که رانندگان خودرو با قوانین معاینه فنی و موارد آزمون آشنا شوند و بدون دغدغه در آن شرکت کنند. همچنین درصورتیکه خودرو به دلیل نقص فنی در آزمون مردود شد، به روشهای رفع عیب در آن زمینه را مسلط باشد تا با کمترین هزینه مشکل را برطرف نماید.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 1 امتیاز
1 نظرمیلاد مرادی، دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی برق – مخابرات سیستم از دانشگاه هوایی شهید ستاری است. ایشان در سال ۱۳۹۴ در دوران دانشجویی به عنوان مدرس دروس تخصصی در دانشگاه انتخاب و مشغول به تدریس شدند. همچنین مؤلف یک کتاب و تعدادی مقاله علمی پژوهشی در حوزه مخابرات است. از سوابق آموزشی ایشان میتوان به سابقه تدریس در حوزه شبکه و IT، شبکههای عصبی و زبان برنامهنویسی متلب، پایتون و برق خودرو اشاره کرد.
اطلاعات بیشتر