کاربرد دوره آموزش رایگان جاوا پیشرفته چیست؟
جاوا یک زبان برنامهنویسی است که توسط جیمز گاسلینگ در سال 1991 ایجاد شده است. هدف از ساخت زبان جاوا این بود که کاربر برنامه را یکبار بنویسد و از آن روی چندین سیستمعامل متفاوت استفاده کند. در واقع آغاز کار جاوا با این شعار بوده است. اولین نسخه قابل دسترس جاوا (جاوا 1.0) در سال 1995 منتشر شد. با گذشت زمان نسخههای جدیدتر و پیشرفتهتری از جاوا در دسترس همه قرار گرفت.
جاوا از یک زبان برنامهنویسی، یک کامپایلر، کتابخانههای اصلی و یک runtime (ماشین مجازی جاوا) تشکیل میشود. زبان جاوا از پیچیدهترین و محبوبترین زبانهای برنامهنویسی است که با ویژگیهای زیر طراحی شده است:
کاربردهای فراوانی را میتوان برای جاوا برشمرد. در لپتاپها، مراکز داده، کنسولهای بازی، ابر رایانههای علمی، تلفنها همراه، اینترنت و تقریبا در هرجایی که تکنولوژی وجود دارد، جاوا را میتوان یافت. از برنامه نویسی جاوا میتوان برای ایجاد برنامههای کاملی استفاده کرد که ممکن است در رایانه اجرا شده یا در سرورها و کلاینتهای شبکه توزیع شوند.
حال که با اهمیت برنامه نویسی جاوا آشنا شدید، خوب است بدانید که در این دوره به آموزش برنامه نویسی جاوا پیشرفته میپردازیم. پس اگر به دنبال فراگیری تمام مباحث این زبان برنامه نویسی علاقه دارید، آموزش رایگان جاوا مکتبخونه را از دست ندهید.
دوره آموزش رایگان جاوا پیشرفته مناسب چه کسانی است؟
بعد از فراگیری دوره آموزش رایگان جاوا پیشرفته چه مهارتهایی کسب خواهید کرد؟
پیشنیازها، نرم افزارها و منابع مکمل برای فراگیری دوره آموزش رایگان جاوا پیشرفته چیست؟
معمولا آموزش برنامه نویسی جاوا بهتر است بعد از یادگیری یک زبان سادهتر مانند C باشد. از همین رو شما قبل از شرکت در این دوره باید با اصول و مبانی برنامهنویسی آشنا باشید تا بتوانید بهره کافی از این دوره را ببرید.
برای یادگیری بهتر و بیشتر مطالب میتوانید از منابع پیشرفتهتری استفاده کنید. سایتهای زیر کمک زیادی به شما در این راستا خواهد کرد:
برای شروع آموزش java به تعدادی نرمافزار نیاز دارید. به عبارت دیگر یک محیط برای توسعه جاوا شامل سه بخش کامپایلر، مفسر و تولیدکننده مستندات میشود. بنابراین باید نرم افزارهای زیر روی سیستم خود نصب کنید:
سرفصلهای دوره آموزش رایگان جاوا پیشرفته چیست؟
دوره آموزش رایگان جاوا پیشرفته مطابق به سرفصل درس برنامهنویسی پیشرفته برای رشته مهندسی کامپیوتر از طرف وزارت علوم تدریس شده است. توصیه میکنیم تمام تمرینات دادهشده در این دوره را با دقت انجام دهید تا بتوانید میزان یادگیری خود را بسنجید. همچنین استفاده از اسلایدهای این دوره برای مدرسان گرامی با ذکر منبع بلامانع است. در این دوره از آموزش جاوا مکتبخونه مفاهیم زیر را به شما عزیزان آموزش میدهیم:
محمود فرخیان در سال 82 کارشناسی کامپیوتر خود از دانشگاه صنعتی اصفهان اخذ کرد و پس از آن در سال 94 موفق به اخذ کارشناسی ارشد مهندسی نرمافزار از دانشگاه صنعتی شریف تهران شد. او از سال 88 تا کنون به عنوان هیات علمی در دانشگاه شهید چمران اهواز مشغول است و دروس مختلفی از گرایش نرم افزار مهندسی کامپیوتر را به دانشجویان تدریس میکند. علاقهمندی شخصی او علوم داده و پردازش زبانهای طبیعی است.