در دنیای امروزی، برقراری ارتباط با دیگران جزو مهمترین مهارتها محسوب میشود. انسانها برای موفقیت در هر فرایندی، نیاز به برقراری ارتباط با دیگران دارند. این ارتباط برای ارائه یک درخواست، توضیح یک مقوله، تبلیغ ... ادامه
در دنیای امروزی، برقراری ارتباط با دیگران جزو مهمترین مهارتها محسوب میشود. انسانها برای موفقیت در هر فرایندی، نیاز به برقراری ارتباط با دیگران دارند. این ارتباط برای ارائه یک درخواست، توضیح یک مقوله، تبلیغ یک محصول، انجام میگیرد. این ارائه و برقراری ارتباط میتواند بهصورتهای مختلف صورت پذیرد، ارائه شفاهی، کتبی و ترکیبی، از مهمترین انواع ارائه هستند.
مهارت ارائهدادن برای تمامی انسانها بهویژه افراد دانشگاهی و علمی اهمیت بالایی دارد. دانشجویان نیز بهعنوان متخصصان آینده باید این مهارتها را در دانشگاه بیاموزند. دروسی از قبیل شیوهی پژوهش و ارائه در سطح کارشناسی و درس سمینار در سطح کارشناسی ارشد و دکتری با این هدف طراحیشدهاند. این دوره آموزشي باهدف معرفی شيوه ارائه شفاهی و كتبی در مهندسی و علوم برای دانشجویان کارشناسی و بالاتر میتواند بهعنوان منبع درسی استفاده گردد.
در این دوره، به ارائههای کتبی و شفاهی و مثالهایی از آنها پرداخته شدهاست. بخش اول، به مفاهیم مقدماتی در مورد ارائه میپردازد، در بخش دوم به خصوصیات یک ارائه شفاهی و روشهای موفقیت در آن میپردازد، اين بخش برای افرادی كه يك ارائه شفاهی در يك سمينار يا كنفرانس خواهند داشت می تواند بسيار مفيد باشد، در بخش سوم، ارائه کتبی و انواع آن (مقاله، کتاب و رزومه) را توضیح میدهد.
در مورد مقاله، مطالب زيادی از قبيل بخش های مختلف آن و مطالب لازم در هر بخش، انواع مقاله، نحوه نوشتن مقاله و معيارهای ارزيابي مقالات و نشريهها پرداخته شدهاست. یکی از مباحث مهم در یک ارائه کتبی، نحوه نشاندادن دادهها و نتایج توسط شكلها و جداول است. به اين موضوع نيز در بخش ارائه كتبی پرداخته شدهاست. علائم نقطهگذاری بحث ديگر بخش ارائه كتبی است كه به انواع علائم و نحوه استفاده صحيح آنها در متن مي پردازد.
درنهایت، در جلسه آخر به نحوه ارجاع به منابع و مفهوم سرقت ادبی میپردازيم. همچنين نرم افزار لاتكس و نسخه آنلاين آن (overleaf.com) بهطور مختصر معرفي مي گردد. نرم افزار لاتكس اخيراً محبوبيت زيادي بين كاربران عادي مخصوصاً در دنياي آكادميك، به علت قدرت بالاي توليد مقالات و كتابهای با ظاهر زيبا و نحوه كار آسان با آن كسب كردهاست.
اطلاعات بیشتر
مدرس: جمعی از اساتید
مدرس: جادی میرمیرانی
مدرس: علی مسفروش
مدرس: جادی میرمیرانی
دکتر رحیم دهخوارقانی مدرک کارشناسیارشد خود را در سال 87 از دانشگاه شهید بهشتی در شاخه نرمافزار اخذ کرده است و دوره دکتری را از سال 91 تا 94 در دانشگاه سابانجی استانبول در شاخه هوش مصنوعی گذرانده است. حوزه تحقیقاتی ایشان پردازش احساس (Sentiment Analysis) و دادهکاوی (Data Mining) بوده و از سال 95 بهعنوان استادیار دانشگاه بناب مشغول به کار است.
اطلاعات بیشتر
دانشگاه بناب
مدرس: رحیم دهخوارقانی
دانشگاه بناب
مدرس: رحیم دهخوارقانی
دانشگاه بناب
مدرس: رحیم دهخوارقانی