آموزش غلبه بر ترس از رهاشدگی و ایجاد روابط پایدار

بسیارند افرادی که احساس می‌کنند زندگی آنها را دور انداخته یا از سر راه‌کنار گذاشته. طردشدگی یعنی ازدست‌دادن عشق و احساس قطع ارتباط عاطفی با دیگران. به طور معمول این تعریف با مفاهیمی مانند جدایی، ...

42 دانشجو
مقدماتی
محتوای دوره
پیش‌نیاز‌ها
درباره دوره
درباره استاد

آنچه در این دوره می‌آموزید

ایجاد روابط پایدار

مهارت‌های ارتباطی کارآمد

احساس ارزشمندی و افزایش عزت نفس

رهایی از درد جدایی

محتوای دوره

10 فصل 14 جلسه 1:46 ساعت ویدیو
دلبستگی و امنیت
باورهای مرکزی من کدامند؟
موانع راه
مسیر بهبودی
ناهمجوشی
مهربانی با خود
تمرینات شفقت ورزی
عبور از مه هیجانی
مهارت‌های ارتباطی
تابلوی خطر

پیش‌نیاز‌ها

این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به ساده‌ترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند به‌سادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیش‌نیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات می‌توانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.

درباره دوره

بسیارند افرادی که احساس می‌کنند زندگی آنها را دور انداخته یا از سر راه‌کنار گذاشته. طردشدگی یعنی ازدست‌دادن عشق و احساس قطع ارتباط عاطفی با دیگران. به طور معمول این تعریف با مفاهیمی مانند جدایی، خیانت و احساس تنهایی همراه است. ممکن است این حالات را به‌صورت یک جا یا به طور جداگانه و در طول ماه‌ها و سال‌ها پس از جدایی تجربه کنیم. طبیعی است که طردشدگی برای ما معانی متفاوتی داشته باشد، این احساس کاملاً شخصی و منحصربه‌فرد است. گاهی اوقات این احساس به‌جامانده از شکست عاطفی گذشته است یا گاهی ناشی از ترس است. درهرصورت مانند حصاری نامرئی ما را از برقراری ارتباط دلخواهمان باز می‌دارد و حتی ممکن است به شکل خودتخریبی خودش را نشان دهد.

  • آیا من از رهاشدن می‌ترسم؟
  • آیا سوءاستفاده‌ی احساسی را برای تنها نشدن تحمل می‌کنم؟
  • آیا خود واقعیم را پنهان می‌کنم چون فکر می‌کنم به‌اندازه‌ی کافی آدم خوبی نیستم؟
  • آیا وقتی سریعاً جواب پیامم را نگیرم نگران می‌شوم؟
  • آیا برای جلوگیری از اضطراب به پرخوری یا پرکاری و...پناه می‌برم؟
  • آیا به‌خاطر ترس از رهاشدن از ایجاد رابطه اجتناب می‌کنم؟
  • آیا جذب کسانی می‌شوم که بی‌ثبات و طردکننده هستند؟
  • در این موقعیت‌ها چه احساسی دارم؟ نیاز؟ خشم؟ گناه؟ انتقاد؟ کنترل؟ احساس طرد؟ انزوا؟ بی‌حسی؟ پریشانی؟
  • چه اتفاقی میفتد اگر این ترس و باورها را کنار گذاشته و از گذشته فاصله بگیرم و بتوانم یک رابطه ی پایدار و عاشقانه بسازم؟

اطلاعات بیشتر

دوره‌های پیشنهادی

درباره استاد

سپهر نورقربانی
سپهر نورقربانی
1 دوره
47 دانشجو

سپهر نورقربانی، دانش‌آموخته‌ی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی از دانشگاه شیراز و کارشناسی روانشناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، یکی از چهره‌های جوان و برجسته در حوزه روانشناسی و روان‌درمانی است. ایشان علاوه بر تحصیلات آکادمیک برجسته، موفق به دریافت گواهینامه‌های تخصصی در زمینه‌های متنوعی از جمله درمان هیجان‌مدار (EFT)، زوج‌درمانی مبتنی بر هیجان (EFCT)، سکس‌تراپی سیستمی، روان‌درمانی پویشی فشرده کوتاه‌مدت (ISTDP) و طرح‌واره‌درمانی (Schema Therapy) شده‌اند که نشان‌دهنده‌ی تعهد و علاقه‌ی عمیق ایشان به گسترش دانش و توانمندی‌های حرفه‌ای خود است.

در حال حاضر، سپهر نورقربانی در حال گذراندن فرآیند روان‌درمانی تحت نظارت استاندارد (سوپرویژن) است. این امر نه‌تنها بر حرفه‌ای‌گرایی ایشان تأکید دارد، بلکه نشان‌دهنده‌ی تعهد ایشان به ارتقاء کیفیت خدمات روان‌درمانی و پایبندی به استانداردهای بین‌المللی در این حوزه است. این فرآیند سوپرویژن، فرصتی برای یادگیری عمیق‌تر و بررسی تخصصی‌تر موارد درمانی است که به ایشان اجازه می‌دهد تا در مسیر رشد و پیشرفت حرفه‌ای گام‌های محکم‌تری بردارد.

اطلاعات بیشتر

سوالات پرتکرار

پس از سپری شدن زمان دوره، به محتوای دوره دسترسی خواهم داشت؟

بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.