فرقی نمیکنه دانشجوی چه رشتهای باشی! ولی مطمئن باش اگر دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستی نوشتن پروپوزال براتون از رگ گردن نزدیکتره! پس بهتره از همین حالا به فکرش باشی! دوره آموزشی پروپوزال نویسی تمام ابهامات ...
انتخاب یک عنوان برای پایاننامه یا پژوهش
بیان مسئله پروپوزال خود
نوشتن سوالهای پژوهشی پروپوزال
چیستی چهارچوب نظری و مدل مفهومی و استفاده آن
نحوه نوشتن پیشینه پروپوزال
این دوره آموزشی طوری طراحی شده که نیاز به پیشنیاز خاصی ندارد. همه دانشجویان و حتی فارغالتحصیلان که نیاز به تقویت مهارت خود در نوشتن پروپوزال برای پایاننامه یا فعالیتهای پژوهشی خود دارند میتوانند از این دوره استفاده کنند.
فرقی نمیکنه دانشجوی چه رشتهای باشی! ولی مطمئن باش اگر دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستی نوشتن پروپوزال براتون از رگ گردن نزدیکتره!
پس بهتره از همین حالا به فکرش باشی! دوره آموزشی پروپوزال نویسی تمام ابهامات شما برای نگارش یک پروپوزال علمی خوب رو برطرف میکنه!
پروپوزال نویسی درواقع به نحوهی نوشتن یک متن اشاره دارد. پروپوزال به برآورده کردن یک نیاز میپردازد. درواقع پروپوزال، یک طرح یا پیشنهاد است که به استاد راهنما یا گروه خاصی، به صورت کتبی و رسمی ارائه میشود. نوشتن پروپوزال برای دانشجویان کارشناسی، ارشد و دکتری بسیار مهم است؛ زیرا مسیر ارائه مقاله و پایاننامه را هموارتر میکند.
اهمیت پروپوزال نویسی و نگارش پروپوزال زمان ارائهی موضوع پایاننامه به استاد راهنما یا مسئول پروژه پژوهشی مشخص میشود. آموزش پروپوزال نویسی نقش مهمی را در این مسیر ایفا میکند؛ زیرا یک دوره پروپوزال نویسی خوب، میتواند نحوهی نوشتن و اهمیت این موضوع را به شما آموزش دهد. اگر پروپوزالتان را به شیوهی درستی ننویسید و نتوانید استاد راهنما را متقاعد کنید، باید زمان زیادی بگذارید و آن را تصحیح کنید.
درواقع دوره پروپوزال نویسی رسانیوم به بررسی نحوه نوشتن پروپوزال مناسب میپردازد تا استاد راهنما را متقاعد کنید که پروپوزال شما مناسب و قابل مدیریت است. آموزش پروپوزال نویسی رسانیوم، از هدر رفتن زمانتان جلوگیری کرده و در همان ابتدا، شیوهی صحیح پروپوزال نویسی را آموزش میدهد تا با اصول و استانداردهای کافی پیش بروید.
در واقع نگارش یک پروپوزال خوب نیازمند آشنایی با بخشهای مختلف یک پروپوزال نظیر بیان مسئله، ضرورت و اهمیت پژوهش، سوالهای پژوهش، پیشینه پژوهش و چهارچوب نظری و مفهومی است.
دوره حاضر با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان؛ عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما در پنج فصل مختلف در آکادمی رسانیوم طراحی شده است و همهی آن چیزی که شما در مسیر نگارش پروپوزال به آن نیازمند هستید را در دو ساعت سعی کردیم آموزش دهیم.
اولین مرحله در نگارش پروپوزال و یادگیری نحوه نوشتن پروپوزال ، انتخاب موضوع و بیان مسئله است. مهمترین چیز در انتخاب موضوع، علاقهی خودتان است. باید با توجه به علاقهی خود موضوع پروپوزال را انتخاب کنید. این موضوع نباید خواننده را خسته کند. همچنین باید واقعبینانه و عملیاتی باشد. موضوع پروپوزال باید به صورت مختصر و مفید، به جوانب تحقیق بپردازد. در این مرحله، باید مسئلهای که در حال حاضر پیشروی افراد یا گروه خاصی است مطرح شود؛ به گونهای که خواننده به سرعت موضوع را متوجه شود. مطالب باید به صورت پیوسته با هم همگن باشند تا از خستگی خواننده جلوگیری شود.
اهمیت و ضرورت پژوهش نشان میدهد آیا مساله و طرح پژوهش از اهمیت کافی برخوردار است و آیا انجام آن در مقطع کنونی ضروری است؟ مهم بودن و ضروری بودن انجام یک پژوهش باید بهلحاظ نظری (علمی) و کاربردی (عملی) توجیه کافی داشته باشد.
سؤالات پژوهشی سؤالات خاصی هستند که هدف تحقیق پاسخ به آنهاست. آنها تمرکز روشنی را برای مطالعه فراهم می کنند و به تعریف دامنه تحقیق کمک می کنند. سؤالات تحقیق باید مختصر، کاملاً تعریف شده و مرتبط با موضوع تحقیق باشد. آنها فرآیند جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها را هدایت می کنند و به محققان کمک می کنند تا بینش ها را کشف کنند
بررسی پیشینه تحقیق در آموزش پروپوزال نویسی و نگارش پروپوزال در واقع کارهای انجام شده در زمینه مذکور را مورد تجزیهوتحلیل قرار میدهد و نقاط ضعف آنها را بازگو میکند. در این مرحله، باید تلاش کنید نقاط ضعف کارهای پیشین را پوشش داده و برای اثربخشی تحقیق خود، از آنها بهره ببرید.
چارچوب نظری مبنایی است که تمام پژوهش بر مبنای آن اجرا میشود. این چارچوب یک شبکه منطقی، توسعه یافته، توصیف شده و کامل بین متغیرهایی است که از طریق فرایندهایی مانند مصاحبه، مشاهده و بررسی ادبیات موضوع (پیشینه پژوهش) فراهم آمده است. مدل تحلیلی با استدلالی قیاسی از نظریهها به فرضیههای پژوهش ختم میشود. اگر فرضیهها در قالب یک شکل ترسیم شود به مدل مفهومی تحقیق ختم میشود.
در مکتب خونه انواع دوره آموزش ورد، آموزش ICDL و آموزش مقاله نویسی به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره موجود است.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 13 امتیاز
4 نظرشرکت «دانشپژوهان نوآور رسانیوم»، یک مجموعه خلاق آموزشی، پژوهشی در حوزه ارتباطات و رسانه است. رسانیوم در اردیبهشتماه سال ۱۳۹۹، توسط جمعی از اعضای هیئت علمی، فارغ التحصیلان و دانشجویان رشتههای مرتبط با علوم ارتباطات و رسانه در دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی، صداوسیما، امام صادق و... فعالیت خود را آغاز کرده و هدف خود را «ارائه راهکارهای سازمانی مؤثر به منظور حل مسائل صنعت رسانه و ارتباطات کشور» تعریف نموده است. رسانیوم شامل بازوهای اصلی آموزش، پژوهش، مشاوره، برگزاری رویداد، انتشارات و کارخانه محتوا است. این شرکت در سال ۱۴۰۱ بهعنوان «کارگزار توانمندساز» معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایران در حوزه اطلاعرسانی، تبلیغات و روابطعمومی تأیید شد و هماکنون بهعنوان یکی از بازیگران فعال در اکوسیستم رسانهای کشور شناخته میشود.
اطلاعات بیشتر