آگاهی از شیوههای صحیح فعالیت کمپین انتخاباتی
آشنایی با روشهای کسب اطلاعات از صحنه رقابت انتخاباتی
آمادهسازی کمپین انتخاباتی
اطلاع از شیوههای صحیح تبلیغات و بازاریابی انتخاباتی
این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به سادهترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند بهسادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند. به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیشنیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات میتوانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند.
بازاریابی سیاسی انتخابات را باید نوعی از ارتباطات سیاسی بدانیم که در نهایت به ارتقای ارتباطات میان کمپین انتخاباتی و مردم منجر خواهد شد و به عبارتی دیگر، فرایندی است که در آن از اصول و تکنیکهای بازاریابی در جهت معرفی، برندسازی و تبلیغات نامزد و سیاستهای وی، و نهایتاً جلب نظر و آرای مردم استفاده میشود.
برقراری ارتباط بهتر با شهروندان، ایجاد شناخت صحیحتر از نامزد در جامعه، افزایش توجه عمومی به مسائل موردنظر کمپین انتخاباتی و بالابردن احتمال پیروزی در انتخابات از پیامدهای بهرهگیری از بازاریابی سیاسی انتخابات هستند.
در بازاریابی سیاسی انتخابات، ابتدا بر محیط انتخاباتی اشراف پیدا میکنیم، سپس به ساخت کمپین پرداخته و پس از آن با عموم مردم ارتباط مؤثر برقرار میکنیم تا بتوانیم در ابتدا آنها را به رأیدهندگان بالقوه تبدیل کرده و پس از آن آرای رأیدهندگان را به سمت صندوق نامزد خودمان هدایت کنیم.
دکترمانی محرابی مدرس بازاریابی سیاسی انتخابات و عضو هیئتعلمی اندیشکده روابط بینالملل ایران است. ایشان از سال ۱۳۹۳ تابهحال بهعنوان تحلیلگر روابط بینالملل با خبرگزاریهای ملی و بینالمللی منجمله روزنامههای جامجم و اعتماد، خبرگزاری خبر آنلاین، یونایتد ورد ترکیه و اسپوتنیک روسیه همکاری خود را آغاز کرده است. خبرگزاری معتبر اسپوتنیک روسیه در بخش معرفی تحلیلگران ارشد خود وی را استراتژیست، نظریهپرداز مسائل بینالملل و از صاحبنظران سیاست بینالملل در ایران معرفی کرده که نظراتش با واکنشهای بینالمللی همراه است. ایشان پژوهشهایی در باب انتخابات، تحلیل انتخابات و فعالیتهای انتخاباتی مورد توجه رسانههای بینالمللی قرار گرفته بهنوعی که وی یکی از کارشناسان خبرگزاریهای بینالمللی در باب تحلیل انتخابات محسوب میشود. وی نخستین مدرس بازاریابی سیاسی انتخابات در ایران است.