در این درس از مجموعه دورههای آموزش جاوا و آموزش برنامه نویسی مکتب خونه تکنیکهایی اساسی مانند اصول شئ گرایی و کاربردهای آنها در حوزه های مختلف، توابع بازگشتی، تخصیص حافظه پویا و... برای نوشتن ...
در این درس از مجموعه دورههای آموزش جاوا و آموزش برنامه نویسی مکتب خونه تکنیکهایی اساسی مانند اصول شئ گرایی و کاربردهای آنها در حوزه های مختلف، توابع بازگشتی، تخصیص حافظه پویا و... برای نوشتن برنامه های کاربری پیچیده ارائه شده است. بر اساس این تکنیکها می توان برنامه هایی نوشت که در هر اندازه ، قابل فهم ، قابل توسعه و قابل استفاده مجدد باشند.
جاوا پیشرفته به شما یاری میرساند که فضایی را که برای توسعهی وبسایت و اپلیکیشن در نظر گرفتهاید برای مشتری و سرور شما بیشتر قابل درک باشد.
با یادگیری جاوای پیشرفته، میتوانید با دسترسی به سرویسها و آیپیهای گوناگون به راحتی اپلیکیشن خود را توسعه دهید و همچنین در توسعه وبسایت میتواند کمک شایانی را به شما نماید.
جاوای پیشرفته این توانایی را دارد که بر روی سرورهای وبسایتها و اپلیکیشنها فعالیت نماید. از جمله این موارد میتوان وب سایتهای زیر را در نظر بگیریم:
امکاناتی که جاوای پیشرفته در اختیار شما قرار میدهد، ممکن است در جاوا وجود نداشته باشد.
در جاوای پیشرفته سعی شده است که از قالبهای بسیار گوناگونی استفاده گردد و اپلیکیشن ها با استفاده از این قالبهای میتوانند در حوزههای مالی دارای تراکنش امنتری شوند. اپلیکیشنهایی که در دستههای: الکترونیک، بانکداری و بهداشتی و حقوقی قرار میگیرند، توانایی استفاده از این بستر را دارند.
چند گونه از این قالبها که میتوانید در جاوای پیشرفته از آنها استفاده نمایید به شرح زیر میباشند:
جاوای پیشرفته براساس database یک AP استاندارد جاوا پایه گذاری شده است که کار اصلی آن اتصال یک database میان زبان برنامهنویسی جاوا و انواع مختلف دیتابیسها (database) است. جاوای پیشرفته یک رابط برنامه کاربردی دارد که به شما این اجازه را میدهد که جملات مختلفی مانند درخواست دسترسی یا انجام کاری را به وسیله زبان (SQL) را رمز گشایی کنید بعد از رمزگشایی درخواست، برنامه به قسمتی که دیتابیسها را مدیریت میکند منتقل میشود.
در اصل مراحل جاوای پیشرفته بر این اساس است:
ما برای اینکه راحتتر بتوانیم به دادههای جدولی که درهر پایگاه داده رابطهای ذخیره شده است دسترسی داشته باشیم، میتوانیم از APIها استفاده کنیم.
نکته مهمی که در این قسمت وجود دارد این است که ما با کمک API JDBC میتوانیم هر تعداد از دادهها را بروزرسانی و ذخیره کنیم این عمل شبیه به پایگاه داده اتصال (ODBC) است که توسط مایکروسافت طراحی و برنامه نویسی شده است.
زبان برنامه نویسی پایه این درس Java می باشد و کلیه سورس کدها در آدرس https://github.com/AsenaTechAcademy موجود است.
اطلاعات بیشتر
از مجموع 37 امتیاز
24 نظرنظرات بیشتر
غلامعلی نژاد حاجعلی ایرانی، تحصیل خود را در مقاطع کارشناسی در دانشگاه شهید باهنر کرمان و کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به انجام رسانده است. از سال 1384 تا کنون در زمینه توسعه سیستمهای نرم افزارهای سازمانی و ERP فعال بوده است و هم اکنون به عنوان تحلیلگر، طراح و معمار نرم افزار سیستمهای ERP مشغول به کار است و از سال 1387 به عضویت هیأت علمی دانشگاه بناب درآمده است.
وب سایت شخصی: gclass.co
اطلاعات بیشتر