شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبانآموز به آن نیاز دارید؟ جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما میدهد تا توانایی خود را بسنجید ...
تیم تصحیح مکتبخونه
آموزش تسک ۱ رایتینگ آکادمیک آیلتس (IELTS Writing Task 1 - Academic)
محسن خاکی
آموزش تسک ۱ رایتینگ جنرال آیلتس (IELTS Writing Task 1 - General)
محسن خاکی
آموزش رایتینگ آیلتس تسک 2
شان محمدی
آموزش رایتینگ آیلتس تسک دوم (IELTS Writing Task 2)
محسن خاکی
شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبانآموز به آن نیاز دارید؟
جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما میدهد تا توانایی خود را بسنجید و بتوانید نقاط ضعف خود را قبل از آزمون آیلتس بهبود ببخشید.
رایتینگ یکی از چهار بخش آزمون آیلتس است که خود به دو بخش تسک 1 و تسک 2 تقسیم میشود. موضوع تسک 1 در آیلتس آکادمیک با تسک 1 در آیلتس جنرال متفاوت است. در تسک 1 آکادمیک شما باید اطلاعات تصویری، مانند نمودار، را به نوشتار تبدیل کنید و حداقل 150 کلمه در تفسیر تصویر ارائه شده بنویسید. در تسک 1 جنرال موضوعی ارائه میشود که باید درمورد آن نامهای بنویسید که حداقل 150 کلمه داشته باشد. تسک 2 در آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و باید در خصوص موضوعی که به شما داده شده است حداقل 250 کلمه بنویسید.
بیشتر آزمون دهندهها اشتباهاتشان را در آزمون تشخیص نمیدهند. لازم به ذکر است که ارزیابی نوشته خود، کار بسیار دشواری است. میتوانید نکاتی در مورد نوشتن رایتینگ مطالعه کنید ولی بهتر است تصحیح آن را به شخص دیگری واگذار کنید. سعی کنید تمام تکنیکهایی که آموختهاید را به کار ببرید ولی در نهایت شخصی را پیدا کنید که در این کار تبحر داشته باشد و تصحیح نوشته را به او بسپارید.
پیداکردن معلم و یا کسی که به این مهارتها تسلط داشته باشد، آسان نیست. از طرفی هرچقدر هم به تواناییهای دوستان یا آشنایانتان در زمینهی زبان انگلیسی باور داشته باشید، نمیتوانید تصحیح رایتینگ آیلتس را به آنها بسپارید. بهخاطر داشته باشید که ارزیابی رایتینگ آیلتس با نوشتههای دیگر بسیار متفاوت است و هرکسی نمیتواند نمره دقیق و یا بازخورد مناسبی ارائه دهد.
باور داریم که گرفتن بازخورد بهصورت منظم در مورد رایتینگ و به طور کل هر نوشتهای اصلیترین عامل موفقیت است. بیشتر آزمون دهندهها فکر میکنند که با بیشتر نوشتن میتوان نمرهی بالایی کسب کرد و روزانه وقت زیادی برای نوشتن اختصاص میدهند. نوشتن مقاله کار اشتباهی نیست و اتفاقاً برای تمرین نوشتن بسیار مفید است. بااینحال همیشه شخصی باید به تصحیح رایتینگ آیلتس شما بپردازد تا با گرفتن بازخورد مناسب، نوشتههای بعدی خود را بهبود ببخشید.
تصحیح رایتینگ آیلتس را تهیه کردهایم تا مقالات، نامهها و متونی که برای توصیف نمودارها مینویسید بررسی شود و بازخوردی در جهت بهبود بخشیدن به نوشتن شما ارائه گردد. شما میتوانید تسک رایتینگ خود را آپلود کنید، سپس تیمی از معلمان باتجربه آیلتس نوشته شما را بررسی میکنند و اشتباهات شما را گوشزد میکنند، همچنین نمرهای مشابه نمرهی واقعی آزمون آیلتس در اختیار شما قرار میگیرد تا شناختی نسبی از میزان تسلطتان به رایتینگ به دست آورید. پس از ارائه ارزیابی، با بیان نکات کلیدی، کمکتان خواهیم کرد تا نمره فعلی خود را بهبود ببخشید. باعث تعجبتان خواهد شد که چه اشتباهات سادهای مرتکب میشدید و چطور میتوانید بهآسانی از آنها پیشگیری کنید.
مجموعه تصحیح رایتینگ آیلتس هم برای کسانی مناسب است که بدون رفتن به کلاس و بهتنهایی مطالعه میکنند، و هم برای کسانی که میخواهند بعد از آموزش دیدن، شخصی باتجربه در آزمون آیلتس، رایتینگشان را از جهات مختلف بررسی کند. بهاینترتیب علاوه بر نمرهای کلی که برای نوشتهتان دریافت میکنید، نوشته شما بر اساس ۴ مؤلفه مورد ارزیابی و نمرهدهی قرار میگیرد:
1- Task Achievement (TA)
2- Cohesion and Coherence (C.C)
3- Lexical Resource (LR)
4- Grammar (GRA)
توجه به هرکدام از این مؤلفهها و برطرفکردن نقاط ضعف در آنها میتواند باعث پیشرفت چشمگیری در مهارت نوشتاری زبانآموزان و در نتیجه بالارفتن نمره آنها در تسکهای رایتینگ آزمون آیلتس شود. برخی از زبانآموزان در یکی از این مؤلفهها از توانایی بیشتری برخوردار هستند اما این مسئله گاهی نهتنها باعث کسب نمره بهتر نمیشود بلکه بهعنوانمثال زبانآموز تلاش میکند نمایشی بسیار چشمگیر از ساختارهای گرامری و واژگان نامتداول ارائه دهد بدون آنکه درک کاملی از نحوهی پیادهسازی آنها در رایتینگ داشته باشد و نتیجه این خواهد شد که رایتینگها تبدیل به ویترینی از LR و GRA میشوند که در نهایت به دلیل عدم رعایت عوامل TR و C.C نمره بالایی از مصحح native نیز نخواهند گرفت.
بسته تصحیح رایتینگ آیلتس برای چه کسانی مناسب است؟
- افرادی که دارای نمرهی حداقل ۵ در رایتینگ باشند.
- افرادی که امکان حضور در دورههای حضوری را ندارند.
- افرادی که دورههای حضوری و یا دورههای آنلاین را گذراندهاند ولی نیاز به تمرین بیشتر جهت آمادهسازی برای آزمون دارند.
- افرادی که میخواهند سطح واقعی خود را پیش از آزمون اصلی ارزیابی کنند.
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر