آموزش طراحی وب سایت: جهان امروز، جهان تبادل کردن و به اشتراک گذاشتن اطلاعات است. از زمانی که تیم انگلیسی برنزرلی در سرن، وب را ایجاد کرد تا به امروز، وبگاه های اینترنتی، گستره ی فعالیت خود را بسیار بالا برده اند. تا به حدی که امروزه، برای اطلاع از یک فعالیت خدماتی یا یک خبر و حتی نام نویسی های مختلف، باید سراغ وبسایت برویم. بدیهی است که در چنین شرایطی، سیستم وب، بسیار مهم میشود.
بسیاری از هنرمندان، کارهای خود را به کمک وبسایتهای مختلف، به اشتراک میگذارند، بسیاری از دانشمندان، نتایج کارهای علمی خود را اینگونه در اختیار همه قرار میدهند و همینطور است که انواع و اقسام وبسایت ها، مانند؛ وبگاههای بازرگانی، وبگاههای ارتباطی،وبگاههای سرگرمی، وبگاههای نرم افزارسازی و ... ایجاد شدهاند. بدین ترتیب، حدود یک میلیارد و 300 میلیون صفحه وب در سراسر جهان، در حال فعالیت است که البته، وبسایت های فعال ایرانی، سهم بسیار کمی از این رقم دارند.
در این دوره مباحث CSS ، HTML ، javaScript پوشش داده شده است.
با این گسترش، انتظار میرود که برنامه نویسی وب، در جهان یک حرفه بسیار مورد نیاز به شمار برود.
طبق لیست مشاغل پر رونق سال 2017، طراحی وب در صدر مشاغل قرار دارد. در این لیست، حرفه های دیگری، مانند نویسنده کتاب های آنلاین، آموزش مجازی، متخصص تبلیغات در دنیای مجازی، تولید کنندهی محتوا و ... که غیرمستقیم به وب مربوط می شوند نیز کارآمد و مورد نیاز به حساب می آیند.
در ایران نیز، برنامه نویس و توسعه گر وب، جز 10 شغل پردرآمد به حساب میآید، همچنین آمارها نشان میدهد که مخاطبین کنکور هم در چند سال اخیر به قبولی در رشته های کامپیوتری، تمایل بیشتری پیدا کرده اند.
با تمام این تفاسیر، شاید این جمله دور از انتظار نباشد که "برنامه نویسی وب، یکی از مهمترین دانستیهایی است که در روزگار فعلی، باید آموخت."
با یادگیری طراحی وب سایت میتوانید به راحتی وب سایت خود را با سلیقهی شخصی خود طراحی نمایید. اما برای اینکه یک طراح وب سایت فرانت اند شوید، چه مهارتهایی لازم دارید که وبسایت مورد نظر خود را طراحی کنید؟ در ادامه این مهارتها را برای شما شرح میدهیم.
لیست مهارتهایی که یک برنامهنویس FRONT-END نیاز دارد، به شرح زیر میباشد:
این لیست به شما کمک میکند که در یادگیری طراحی وب سایت، تخصصیتر رفتار کنید.
در کنار این موارد باید حتما به این مورد توجه داشته باشید که برنامه نویس فرانت اند با UI Designer تفاوتهای بسیار زیادی دارند. در واقع UI Design همان طراح رابط کاربری است و در واقع برای طراحی سایت از یک گرافیست استفاده میشود. این شخص بدون اینکه برای سایت کدنویسی خاصی انجام دهد، وبسایت مورد نظر را طراحی مینماید.
همانطور که گفتیم طراح رابط کاربری خودش کدنویسی را به عهده نمیگیرد. او با استفاده از نرمافزارهای گرافیکی که در اختیار دارد، (مانند فتوشاپ) شکل ظاهری وبسایت شما را طراحی میکند.
با این حال باید یک برنامه نویس فرانت اند در کنار تسلط به زبانهای برنامه نویسی مثل جاوا اسکریپت و html و css باید با نرمافزارهای گرافیکی نیز آشنایی لازم را داشته باشد تا در صورت نیاز بتواند از این نرمافزارها برای تخصصیتر کردن کار خود استفاده نماید.
شما به عنوان طراح وبسایت باید حتما باید با اصول طراحی واکنشگرا آشنا داشته باشید. به زبان دیگر رابط کاربری که برای پلتفرم خود در نظر میگیرد باید به گونهای باشد که عملکرد اپلیکیشن را مختل نکند. پس باید با توجه به پلتفرمی که قصد پیاده سازی ایده خود را دارید، واکنش مناسب آن را نشان دهید.
همانطور که گفتیم برنامهنویس front-end باید طراحی تجربه کاربری را بهخوبی اعمال کند تا کاربر در زمان استفاده از خدمات پلتفرم شما، حس خوبی را تجربه نماید.
امیرحسین ناظم
دانش آموخته کارشناسی رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف ایشان به برنامهنویسی وب علاقهمند بوده و وب سایتهای گوناگونی پیادهسازی کرده است.
بیشتر علاقهمندی ایشان در مورد فرانتاند است و با بکاند نیز آشنایی دارند. وی همچنین در برنامه نویسی اندروید و جاوا تجارب فراوانی دارد و از تکنولوژیهای به روز همچون واقعیت افزوده نیز در برنامههای خود استفاده میکند.
این دوره برای تمامی علاقهمندان به برنامه نویسی وب، کاربردی و مفید است و پیشنیاز خاصی ندارد.
در صورت قبولی در دوره، گواهی نامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار می گیرد.
خدمات منتورینگ به معنای برخورداری دانشجو از راهنما یا پشتیبان علمی در طول گذراندن دوره میباشد. این خدمات شامل پاسخگویی به سوالات آموزشی(در قالب تیکتینگ)، تصحیح آزمون یا پروژه های دوره و ارائه باز خورد موثر به دانشجو میباشد.
این دوره طوری طراحی شده است که محتوای آموزشی دوره حول چند پروژه واقعی و کاربردی هستند تا یادگیری دانشجو در طول دوره به کاربردهای عملی تبدیل شود و به این ترتیب بالاترین سطح یادگیری را فراهم نمایند.
با قرار گرفتن تمرین ها و آزمون های مختلف در طول دوره، محیطی تعاملی فراهم شده است تا بهره گیری از محتوا و یادگیری بهتر و عمیق تر شود.
شما می توانید از طریق تالار گفتگو با دیگر دانشجویان دوره در ارتباط باشید، شبکه روابط حرفه ای خود را تقویت کنید یا سوالات مرتبط با دوره خود را از دیگر دانشجویان بپرسید.
در صورت قبولی در دوره، شما میتوانید با وارد کردن اطلاعات آن در بخش دورههای آموزشی رزومهساز «جاب ویژن»، تایید مهارت خود را در قالب اضافه شدن «مدال مهارت» به روزمه آنلاین خود دریافت نمایید. این مدال علاوه بر ایجاد تمایز در نمایش رزومه شما، باعث بالاتر قرار گرفتن آن در لیست انبوه رزومههای ارسالی به کارفرما شده و بدین ترتیب شانس شما را برای استخدام در سازمانهای موفق و پر متقاضی افزایش میدهد.
صفحه
1
از
6